به گزارش مشرق، ابتدای بهمن بود که رئیسجمهور در نشست با مدیران وزارت ارتباطات، از فعالیت آزاردهنده و رو به گسترش پیامکهای تبلیغاتی انتقاد کرد؛ یک روز بعد نیز وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دست به کار شد و همسو با پیگیریهای گذشته این بار در مقام عمل اولتیماتومی به دفاتر خدمات ارتباطی داد تا اتمام حجتی را با آنها بر سر فروش بیضابطه سیمکارت داشته باشد و بعد از آن به سمت لغو پروانه فعالیتشان برود.
بیشتر بخوانید:
چرا از پیامکهای تبلیغاتی خلاص نمیشویم؟
۹۰ هزار سیمکارت مزاحم پیامکی قطع شد
ارسال پیامک تبلیغاتی برای مشترکان چه مجازاتی دارد؟
حسین فلاح جوشقانی رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز به تشریح فعالیتهایی که پیش از این برای برخورد با پیامکهای مزاحم و تبلیغاتی انجام شده بود، پرداخت و گفت: در حال حاضر مشترکان تلفن همراه میتوانند با استفاده از کد دستوری #۸۰۰* پیامکهایی را که از سرشمارههای خاص ارسال میشود، قطع کنند که این موضوع منجر به افزایش ارسال پیامک تبلیغاتی از سیمکارتهای شخصی شده است. درباره سیمکارتهای شخصی نیز با استفاده از روشهای فنی هوشمند توانستهایم حدود ۷۰ هزار سیمکارت ارسال کننده پیامک تبلیغاتی انبوه را شناسایی و مسدود کنیم.
وی با تأکید بر اینکه روشهای شناسایی سیمکارتهای ارسال کننده پیامکهای تبلیغاتی را افزایش دادهایم، درباره تشدید برخوردها گفت: از روز گذشته (اول بهمن) به اپراتورها ابلاغ کردهایم که با دفاتر خدمات ارتباطی همکار با اپراتورها که بدون ضابطه سیمکارت در اختیار افرادی میگذارند که از آن صرفاً برای ارسال پیامکهای تیلیغاتی استفاده شود، برخورد و تمامی خدمات این دفاتر قطع خواهد شد. اگر در این زمینه مشخص شود که اپراتورهای تلفن همراه در همکاری با دفاتر خدمات ارتباطی اغماض کردهاند مطابق با مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات و در چارچوب پروانه با آنها برخورد خواهد شد.
حال، با گذشت حدود دو ماه از انتقاد و گلایه رئیسجمهور، آذریجهرمی ساعاتی پیش در صفحه شخصی خود نوشت: گفته بودیم که از #حقالناس کوتاه نمیآییم مخصوصاً زمانی که برخی چشم طمع به جیب مردم داشته باشند.با ابلاغ جدید سازمان تنظیم مقررات، از این پس برای سیمکارتهای جدید، سرویس ارزشافزوده غیرفعال است مگراینکه خود مشترک از ابتدا بخواهد.برای حمایت از مردم وکسبوکارهای حلال این حوزه.