کد خبر 946057
تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۸ - ۰۳:۱۵
1

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: آب‌هایی که در طول مسیر به‌صورت نهر و چشمه جاری شده‌اند، اغلب آلودگی میکروبی دارند و یا به انواع تخم انگل‌ها آلوده شده‌اند.

به گزارش مشرق، دکتر زهرا ضمن گفت: بهتر است خانواده‌ها برای شستن ظروف و لیوان‌های مورد استفاده در طول سفر از آبی که ازمنزل با خود آورده‌اند، استفاده کنند زیرا ممکن است به دلیل سرازیر شدن فاضلاب‌های صنعتی، انواع آلودگی‌های شیمیایی را داشته باشند و سلامت بدن را به‌طور جدی به خطر بیندازند.

وی افزود: توصیه می‌شود در طول سفر حتماً آب معدنی بنوشید و یا اینکه قبل از حرکت و در منزل آب سالم را در چند بطری تمیز بریزید و در یخدان حمل کنند. برای تهیه چای نیز می‌توانید یک فلاسک آبجوش همراه ببرید و در طول راه از چای تمیز و مطمئن برای رفع خستگی وتمدد اعصاب استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:

رابطه چای داغ با یک نوع سرطان

بایدها و نبایدها در مورد تغذیه در بهار

عبداللهی در پاسخ به اینکه خوردن چه غذایی در طول سفر مناسب است، گفت: مطمئن‌ترین راه این است که غذای ساده‌ای در منزل تهیه و در یک ظرف خنک نگهداری کنند. همچنین غذایی که برای بین راه تهیه می‌کنند، نباید آبکی باشد. غذاهای آبکی مثل انواع خورش‌ها سریع‌تر فاسد می‌شوند. میکروب‌ها و باکتری‌ها در فضای مایع، محیط مناسب‌تری برای رشد وتکثیر دارند.

بنابر اعلام پایگاه جامع آموزش و فرهنگسازی سلامت وزارت بهداشت، وی همچنین اظهارکرد: غذاهای خشک مثل انواع کوکوها، کتلت، شامی، انواع دلمه‌ها، انواع پلوها همراه با گوجه فرنگی، کاهو و خیار تازه و لیمو ترش که طی چهار مرحله سالم‌سازی سبزیجات شسته شده‌اند، غذاهای مناسبی برای سفر هستند.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس