کد خبر 948914
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۰
بن سلمان و نتانیاهو

یک رسانه رژیم صهیونیستی، چالش آینده را افشای روابط این رژیم با حکومت‌های عربی حاشیه خلیج فارس اعلام کرده است.

به گزارش مشرق، در گزارش روزنامه اسرائیل امروز آمده است روابط میان کشورهای عربی حاشیه خلیج (فارس) و اسرائیل وارد عصر و دوران جدیدی می‌شد که این امر پس از آن صورت می گیرد که برخی وزیران خارجه این کشورهای عربی، اخیراً تحریم اسرائیل طی سال های اخیر را اشتباه خوانده و بر ضرورت گشایش و انعطاف پذیری در برابر آن با هدف پیشرفت در روند صلح (سازش) میان اسرائیل و فلسطینیان تاکید کرده‌اند.

در این گزارش آمده است یکی از این اظهارنظرها، سخنان انور قرقاش وزیر مشاور در امور خارجی امارات است، البته گفتن این حرف که چنین اظهاراتی بدون موافقت محمد بن زاید ولیعهد امارات مطرح شود، دشوار است، چرا که در جهان عرب هیچ فردی جرات نمی کند چنین اظهارنظر یا بیانیه های سیاسی طرفدار اسرائیل را بدون اطلاع حاکمان این کشورها مطرح کند.

بیشتر بخوانید:

سعودی‌ها چرا برای خود دشمن تراشی می‌کنند؟

این رسانه آورده است این اولین باری نیست که مسئولانی از کشورهای عربی حاشیه خلیج (فارس) حمایت خود را از اسرائیل اعلام می کنند، چرا که وزیر خارجه بحرین بارها در این راستا در حمایت از اسرائیل و دشمنی با ایران موضع گیری کرد، در پاییز گذشته بود که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل به همراه یوسی کوهین رئیس موساد (سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی) به کشور عمان رفت و با استقبال سلطان قابوس روبرو شد.

در این گزارش آمده است ماه های اخیر شاهد مشارکت ده‌ها ورزشکار اسرائیلی در مسابقات ورزشی در قطر و امارات بود و سرود اسرائیل چندبار نواخته شد، حتی یسرائیل کاتس و ایوب قرا و میری ریگیو وزیران حزب لیکود به کشورهای عربی حاشیه خلیج (فارس) سفر کردند.

در این گزارش این سئوال مطرح شده است چه تغییری در کشورهای عربی حاشیه خلیج (فارس) به وجود آمده است؟ چگونه از حمایت از فلسطینیان به همسویی و نزدیک شدن به اسرائیل تبدیل شده است؟ گویی حاکمان عرب خلیج (فارس) مواضعی را علناً اعلام می کنند که به خلیج جدید (فارس) موسوم است، شاید آنها می دانند که حمایت از فلسطینیان، مشکلات و زیان های اقتصادی برای آنها به وجود می آورد، نزدیک شدن فلسطینیان به ایران، خشم کشورهای عربی حاشیه خلیج (فارس) را به دنبال داشته است.

در این گزارش خاطر نشان شده است در هر حال، نزدیک شدن کشورهای عربی خلیج (فارس) به اسرائیل دستاورد بزرگی برای نتانیاهو به شمار می رود، زیرا این کشورها می خواهند خود را از بخشی از کشورهای غربی قلمداد کنند، آنها می دانند که نزدیک شدن به غربی‌ها و ایالات متحده آمریکا از گذرگاه اسرائیل می گذرد.

این رسانه صهیونیستی آورده است روابط کشورهای عربی خلیج (فارس) با اسرائیل با هدف بازداشتن ایران صورت گرفته و آنها، اسرائیل را دروازه اصلی به سمت ایالات متحده می دانند، آنچه دیگر کشورهای عربی را با اسرائیل کنار هم قرار می دهد، منابع دوجانبه و نیاز به ثبات امنیتی از طریق دستیابی به کمک های دائمی آمریکاست، همچنانکه مصر هر سال به میلیاردها دلار از واشگتن در مقابل توافق کمپ دیوید با اسرائیل دست می یابد.

این رسانه تاکید کرد اظهارات مقامات عربی کشورهای حاشیه خلیج (فارس) در اظهار دوستی با اسرائیل، چالشی در برابر دیپلماسی اسرائیل قرار می‌دهد، اینکه آیا ما در مقابل یک تغییر ریشه ای به نفع اسرائیل هستیم، اینکه آیا روابط دو طرف شاهد گشایش علنی در برابر ما است به طوری که دوره جدید با افشای این روابط و خارج شدن از حالت سری و محرمانه بودن آن همراه شود.

هشدار درباره پیامدهای خطرناک ترور رهبران مقاومت برای رژیم صهیونیستی

خبر دیگر اینکه یک کارشناس صهیونیست هشدار داد ترور رهبران حماس، بیشتر از آنکه به نفع اسرائیل باشد به زیان آن خواهد بود.

جاکی خوگی تحلیلگر صهیونیست در مطلبی در روزنامه معاریو نوشت ازسرگیری سیاست ترور رهبران جنبش حماس در نوار غزه از سوی اسرائیل سبب پیچیده‌تر شدن مسائل امنیتی خواهد شد، زیرا سیاست ترورها علیه سازمان های فلسطینی در انتفاضه دوم فلسطین سودی نداشت و امروز هم در صورت ازسرگیری این سیاست پس از این همه سال، سودی نخواهد داشت.

این تحلیلگر مسائل عربی در رادیو ارتش رژیم صهیونیستی افزود برهه اخیر شاهد بحث و بررسی میان اسرائیلی‌ها درباره ازسرگیری سیاست ترور رهبران حماس و جهاد اسلامی در نوار غزه بود در حالی که باید این نکته را در نظر داشت که برخی این شعار را در چارچوب برنامه های انتخاباتی خود قرار داده و برخی گمان می کنند که این ترورها از ناحیه عملی ممکن است.

تلاش‌ها برای سرنگونی نتانیاهو در رژیم صهیونیستی

ایمن عوده رئیس جبهه تغییر عربی اعلام کرد هدف این حزب سرنگونی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل است. وی افزود این حزب هرگز به ائتلافی که ریاست آن را بنی گانتس برعهده دارد، نخواهد پیوست. گانتس ریاست ائتلاف آبی و سفید (به عبری: کاحول-لیفان) را برعهده دارد.

بر اساس گزارش شبکه تلویزیونی کان رژیم صهیونیستی، عوده اظهار داشت برای گفت‌وگو با هر فردی در راستای تحقق اهداف حزبش آمادگی دارد.

وی در پاسخ به سئوالی درباره شراکت با احمد الطیبی عضو کنست (پارلمان) اظهار داشت این شراکت ادامه خواهد یافت، چرا که الطیبی نزدیک‌ترین فرد به وی از نظر سیاسی است و وی نقش خود را به عنوان عضو کنست به بهترین وجه انجام می دهد.

مجبور شدن اداره زندان‌های رژیم صهیونیستی به گفت‌وگو با اسیران فلسطینی

اداره زندان‌های رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه تیمی برای گفت‌وگو با رهبران اسرای فلسطینی در زندان‌ها تشکیل داده تا آنها را به عقب نشینی و انصراف از اعتصاب غذا متقاعد کنند.

بر اساس گزارش کانال سیزدهم تلویزیون عبری رژیم صهیونیستی، تیم گفت‌وگو از سوی افسران سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی در چندین زندان با هدف گفت‌وگو با رهبران اسیران برای توقف اعتصاب غذا تشکیل شده است.

این رسانه افزود گفت‌وگوها درباره تلفن‌های همراه و از سرگیری انجام ملاقات اعضای خانواده‌های اسیران با آنها انجام می شود.

بر اساس این گزارش، اسیران فلسطینی تاکید کرده‌اند که مسئله اسیران فلسطینی یکی از شروط تفاهمات اخیر با غزه است.

اسیران فلسطینی دربند اشغالگران خواستار برچیده شدن دستگاه‌های پارازیت بر تلفن‌های همراه است که اداره زندان های اشغالگران اخیراً نصب کرده اند، آنها تاکید کرده اند در صورتی که به خواسته های آنها در مدت یک هفته پاسخ داده نشود، اعتصاب غذای خود را تشدید خواهند کرد و حتی از نوشیدن آب هم خودداری خواهند کرد.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • خورزوخان IR ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۹
    0 0
    از نویسنده محترم این بخش خبری میپرسم ، چرا زمان بیان خلیج فارس ، بصورت خلیج (فارس) بیان میکند آیا در فارس بودن خلیج شک دارد؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس