کد خبر 951182
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۹
شیوع بیماری «ام اس» در جوانان

معاون آموزشی بیمارستان شریعتی با اشاره به شیوع بیماری «ام اس» در جوانان، گفت: حدود ۱۰۰ هزار نفر در کشور به این بیماری مبتلا هستند.

به گزارش مشرق، فرزاد فاتحی معاون آموزشی بیمارستان شریعتی در نشست خبری بیست و ششمین کنگره بین‌المللی نورولوژی و الکتروفیزولوژی بالینی ایران، اظهار داشت: این‌کنگره برای سال بیست و ششم برگزار خواهد شد و بیشترین جمعیت از متخصصین مغز و اعصاب در این کنگره حضور دارند و از تاریخ ۱۰ تا ۱۳ اردیبهشت‌ماه در محل هتل المپیک برگزار می‌شود.

معاون آموزشی بیمارستان شریعتی گفت: امسال حدود ۲۰۰ مقاله به این کنگره ارسال شده است که ۲۰ مقاله انتخاب شده‌اند، با توجه به مشکلات به وجود آمده میهمان خارجی از کشورهای آمریکا، آلمان و سوریه حضور دارند.

بیشتر بخوانید:

علائم رایج ام‌اس در خانم‌ها و آقایان

وی با بیان اینکه هدف این کنگره انتقال دانش است، افزود: در این کنگره ۱۳ کارگاه برگزار خواهد شد تا متخصصان با روش‌های نوین درمان بیماری‌های مغز و اعصاب آشنا شوند.

این متخصص نورولوژی ادامه داد: با توجه به بالارفتن سن جمعیت، بیماری‌های نظیر ام اس، پارکینسون سکته مغزی و دمانس و آلزایمر، سر درد و تشنج در این کنگره مورد بحث قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به بیماری‌های مغز و اعصاب شایع در کشور، گفت: با افزایش سن، شیوع سکته مغزی و دمانس افزایش خواهد یافت که این موضوع در کشورهای صنعتی بیشتر مشاهده می‌شود. سکته مغزی دومین عامل مرگ‌ومیر در کشور است و خوشبختانه پیشرفت‌های زیادی در خصوص درمان این بیماری صورت گرفته است.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: «ام اس» بیماری است که جوانان را بیشتر درگیر می‌کند که حرکت به سمت صنعتی شدن یکی از دلایل بروز این اتفاق است. جوانان معمولاً در سن ۲۰ الی ۳۰ سال به این بیماری مبتلا می‌شوند و حدود ۱۰۰ هزار نفر در کشور به این بیماری مبتلا هستند.

وی گفت: سکته مغزی در درجه اول و آلزایمر بیشترین بیماری است که سالمندان را تهدید می‌کند.

فاتحی افزود: ژنتیک و سن از عوامل غیر قابل تغییر در خصوص ابتلا به بیماری‌ها هستند اما تغذیه مناسب پرهیز از سیگار کشیدن و کنترل قند و چربی خون باعث کاهش ابتلا به این بیماری‌ها می‌شود.

دبیر علمی این کنگره با بیان اینکه وضعیت درمان سالمندان در کشور ما وضعیت نسبتأ مناسبی دارد، گفت: اگر بیمار در حداکثر زمان چهار ساعت و نیم پس از سکته اقدام به درمان کنند احتمال درمان آنها زیاد است اما در بحث بازتوانی و توانبخشی با مشکلاتی مواجه هستیم که متولی در کشور ندارد.

فاتحی تصریح کرد: با توجه به پیر شدن جمعیت باید روی بحث بازتوانی بیماران سرمایه‌گذاری بیشتری صورت گیرد. داروهای بیماران به ساعت وابسته است که برخی از داروهایی وارداتی به سختی یافت می‌شود، از آنجا بدن افراد برای مصرف داروها متفاوت است و بیماران حساس با داروی برند بهتر درمان می‌شوند.

وی گفت: هزینه‌های درمانی بیماران مغزی صعب‌العلاج با افزایش چند برابری همراه بوده است؛ همچنین کمبود برخی تجهیزات مورد نیاز این بیماران در کشور وجود دارد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۷
    1 0
    بنده مبتلا بودم وبا طب اسلامی درمان شدم
    • IR ۱۹:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
      0 0
      لطفا بفرمایید چطوری منم تازه ام اس گرفتم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس