علی عسکری

علی عسکری با بیان اینکه رادیو باید برای تعامل بیشتر با مردم تلاش کند، گفت: حفظ مرجعیت رادیو در گرو گسترش این تعامل است.

به گزارش مشرق، عبدالعلی علی عسکری رئیس سازمان صداوسیما در مراسم اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا تصریح کرد: رادیو یک رسانه صمیمی و چابک و همراه است. از زمانی که رادیو آمده تا به امروز خدمات فرهنگی و هنری برای ملت ایران داشته به خصوص در سال های اخیر رادیو یک رسانه تاثیرگذاری بوده و توجه داشتیم این رسانه تاثیرگذار جای خودش را پیدا کرده است. هیچ گاه رادیو به این طراز تاثیرگذار مطرح نبوده که این روزها حتی با وجود مدرنیته رسانه هم رادید قدرتمند در میدان رسانه حضور دارد.

بیشتر بخوانید:

سربازان گمنام صداوسیما به روایت علی عسکری

افتتاح «ایران‌پرس» و «العالم سوری» با حضور رئیس صدا و سیما

رئیس شبکه نسیم توبیخ شد

نگاه رئیس رسانه ملی به معرفی چهره‌های مردمی در تلویزیون


وی افزود: به لحاظ فناوری به طریق برودکست، تکنولوزی های مدرن و از طریق اینترنت به واسطه ایرانصدا بهره می برد. به هر حال این اجلاس مفید بوده و پنل های آموزشی آن در چرخش علم و دانش و یک کارگاه علمی تمام عیار بوده است.


علی عسکری درباره حادثه سیل، تصریح کرد: حادثه سیل فارغ از تلخی ها، برکاتی برای انسجام و وحدت ملی ایرانیان داشت. معتقدم رادیو با توجه به اهمیتی پیدا کرده کیفیت خودش را بالا ببرد. رادیو به دلیل اینکه تصویری ارائه نمی دهد از حجم کلمات پروپیمانی استفاده می کند و از حکمت ها، شعر ها و موسیقی فراوان استفاده کند و باید از آنها به خوبی استفاده کند.


وی با اشاره به اینکه برنامه سازان و نویسندگان از لحاظ علمی باید اندیشه ورزتر و با یک ارتقا علمی ویژه ای کار تولید کنند، خاطرنشان کرد: سطح علمی جامعه بالا رفته و برنامه سازان و نویسندگان به این افزایش علمی جامعه توجه کنند. هرگاه برنامه ای با سطح پایین علمی روی آنتن می رود پس لرزه های انتقادی آن به گوش ما می رسد. ما به دلیل اینکه ارتباط و تعامل با رادیو آسان تر است باید ارتباط با مردم را بهتر برقرار کنیم.


علی عسکری با بیان اینکه رادیو انقلابی شود، افزود: رادیو باید انقلابی شود هم از جهت سرعت عمل و مدیران چابک و هم در جریان انقلاب اسلامی محور باشد. اگر کیفیت خودش را در تمام جنبه های هنری و بخش ها حفظ کند مرجعیت خودش را حفظ کرده است. رادیو باید گفتمان رایج ملی را به جامعه انتقال دهد. رادیو وسیله ای است برای ارتباط با مردم و مسئولان که یک تعامل روان و فعالانه بتوانیم در جهت اهداف دولتمردان و سایر قوا باشد و آنها را کمک کند.


رئیس سازمان صداوسیما از رادیو خواست جوانگرایی انجام دهد، گفت: رادیو باید جوان گرایی کند، رادیو روح جوانانه ای دارد اما برای اینکه در آینده هم بتوانیم انسان های ارزشمند داشته باشیم باید بتوانیم جوانان نخبه و انقلابی را جذب کنیم تا به نسل های بعدی تحویل بدهیم. رادیو باید یک قرارگاه فعال جنگ نرم باشد. امروز نهادهای بیگانه در جهت تخریب فرهنگ ما اثر می گذارند. در زمینه هویت زدایی از جوانان تلاش می کنند و بر روی جریان شیطان پرستی و زدودن فرهنگ و خانواده کار می کنند و رسانه رادیو عالمانه در جهت حفط فرهنگ و جامعه و خانواده بکوشد.


علی عسکری خاطرنشان کرد: امسال سال رونق تولید مطرح شده و ترامپ اعلام کردند تحریم زیادی را اعمال می کنیم پاسخ آن اقتصاد مقاومتی و رونق تولید است. رادیو می تواند در این عرصه یک ستادی رادیوهای ملی و استانی ما تشکیل دهند و مشکلات تولید را رصد کنند و در جهت موانع آن راه حل ارائه دهند. باید دلبستگی به کالاهای ایرانی را افزایش دهد و کاهش استفاده از کالاهای خارجی را تبلیغ کند.


وی اضافه کرد: رادیو باید بستری باشد برای ارائه دانش و علم و از مشورت های صنعتی و خدمات گوناگون و کشاورزی؛ پلت فرم هایی برای رونق تولید و رموز کارآفرینان را اطلاع رسانی کند. از کارآفرینان برای پیشرفت خودشان استفاده کنند. تولیدهای مزیت دار و از برندهای ایرانی حمایت کند.


رئیس رسانه ملی با اشاره به معرفی بهترین تولیدکنندگان توسط رادیو، عنوان کرد: رادیو ایده های شهروندان، کالاهای خوب را به مردم معرفی و تولیدکنندگانش را حمایت کند تا تولیدکنندگان کارآمد ایرانی بدانند کالای خوبی ارائه دهند؛ رادیو حمایت می کند. رادیو می تواند با انعکاس بهتر موفقیت تولیدکنندگان را تشویق و تولیدکنندگان برتر را معرفی و رادیو باید حامیان کسب و کار را حمایت کند.


وی همچنین درباره تصمیم ترامپ درباره به صفررساندن نفت ایران عنوان کرد: آمریکایی ها دستپاچه می شوند و اینقدر بد تصمیم می گیرند. آمریکایی ها چند سال گذشته با کمک سعودی ها داعش را راه اندازی کردند تا بر عراق و شامات مسلط کنند. داعش فجایعی را به نام اسلام به بار آورد سپس برخی کشورها از ایران کمک خواستند و سربازان و سپاه کمک کرد و آمریکایی ها شکست خوردند. در این باره ها دیدید در ۱۳ آبان که تحریم را آمریکا اعلام کرد ملت ایران به پا خواستند و در ۲۲ بهمن نیز به میدان آمدند و علیه آمریکا با تظاهرات تاریخی خود اتفاقی بی نظیر را شکل دادند که سیلی محکمی بود. امریکا دو بار شکست راهبردی خورد و امروز سرگیجه گرفته است که چگونه این ملت را شکست دهد. می گوید از طریق به صفر رساندن نفت این کار را می کند که این خیال خام را ما باطل می کنیم و باز هم شکست سختی خواهد خورد و اگر امریکا بخواهد هدف شوم خود را پیاده کند حتماً با او برخورد می شود.


علی عسکری در پایان سخنانش گفت: آنکه رو به فروپاشی است آمریکا و هم پیمامانان او هستند و جمهوری اسلامی همانطور که یک ملت سربلند است امروز به یک قدرت بزرگ تبدیل می شود و اقتدار ما را برای اینده بیشتر خواهد کرد.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس