به گزارش مشرق، عبدالله گنجی امشب در نشست رسانه و تبیین گام دوم انقلاب اسلامی که در سالن جلسات حسنپور سپاه ناحیه قزوین برگزار شد، اظهار داشت: بیانیه گام دوم علایق، عشق، علاقه و آرزوها و ابعاد شخصیتی رهبر معظم انقلاب را در بر دارد و مطالعه آن دارای یک شرطی بوده چرا که دارای ساختاری است و فهم آن آسوده نخواهد نبود.
بیشتر بخوانید:
آیا آرایش جنگی گرفتهایم؟
ورود عاشقانه، نقد منافقانه
وی ادامه داد: در قسمت اول مقام معظم رهبری از ویژگیها و اهداف انقلاب سخن گفته و در بخش دوم جایگاه کنونی انقلاب اسلامی بعد از ۴۰ سال تبیین میشود و در بخش سوم مقصد نهایی و راهکار دستیابی به آن مطرح شده است.
مدیر مسئول روزنامه جوان ببان کرد: در بخش اول مسائل مهمی همچون مردمی بودن انقلاب، عدم خیانت به آرمانهای انقلاب، تجدیدناپذیر بودن انقلاب، داشتن مروت انقلابی، عدم حذف روحیه انقلابی از کشور و انقلابی مداوم مطرح شده که گاهاً برای بسیاری از مردم جذابیتی ندارد.
وی تاکید کرد: انقلاب علیه یک نظام استعماری انقلاب نیست و باید در کشورهای مستقل اتفاق افتد که در ۵ کشور جهان انقلاب رخ داده و در ایران شاهد ۲ بار انقلاب بودهایم.
گنجی ادامه داد: انقلاب اسلامی به عنوان اصیل ترین انقلاب دنیا، تنها انقلابی بوده که نظام برآمده از انقلاب از نظام پیشین کمترین خشونت را داشت پس ما مروت و گذشت انقلابی داشتیم.
وی تاکید کرد: مهمترین و کلیدی ترین نکته بی تجربگی و نگرفتن الهام از جایی در طول این ۴۰ سال بوده که منجر به این شد با جوشش انقلابی در کنار نظم سیاسی و اجتماعی پیش رفته و به قلهها دست یابیم.
تحلیلگر سیاسی و فرهنگی کشور اظهار داشت: در گام آخر نیاز به تبیین نبوده و حاکمیت باید پای کار آمده و مطالبه از وظایف رسانههاست و کادر انقلاب نباید لاغر شود و باید برای مدیریتهای انقلاب اسلامی نیرو تربیت کرده و رسانهها در این عرصه وظیفه مطالبه دارند.
وی عنوان کرد: چندبعدی بودن از ویژگیهای انقلاب اسلامی بوده که امام تاکید زیادی به آن داشتند چرا که تنها تفاوت انقلاب اسلامی با دیگر انقلابها این بوده که تنها به بعد مادی توجه نداشته و جامعیت کامل دارد.
گنجی اظهار داشت: برای دست گرفتن مسئولیت جوانان در هفت محور عنوان شده در گام دوم سازماندهی در فضای عمومی و حاکمیتی مطرح میشود که رسانهها در این زمینه با گفتمان و مطالبهگری نقش دارند.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی برای رفتن به سمت تمدن سازی نیاز به فهم واحد نخبگان از چیستی جمهوری اسلامی، از بین بردن اختلافات فراتر از سلیقه، تقویت پشتوانه تئوریک، فاصله گرفتن از غرب حتی غرب خوب و شناخت خود، توجه به تامین معیشت، اشتغال و برقراری عدالت دارد.