به گزارش مشرق، حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس و مدیرکل بین الملل مجلس شورای اسلامی در بیروت با سید حسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان دیدار و گفتوگو کرد.
سید حسن نصرالله در این دیدار با قدردانی از حمایتهای قاطع و موثر مقام معظم رهبری و دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران در کمک به تثبیت صلح و امنیت منطقه بهویژه در لبنان، اظهار داشت: همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودهاند، آمریکا قادر به تحمیل جنگ نظامی علیه ایران نیست اما کاخ سفید می داند اگر جنگی علیه ایران روی دهد همه منطقه درگیر می شود و قطعا پایان آن را آمریکا رقم نخواهد زد.
بیشتر بخوانید:
دبیرکل حزبالله لبنان در مورد فلسطین، گفت: مقاومت تنهاترین و قویترین گزینه برای مقابله با جنایات ، تجاوزات و جاه طلبیهای صهیونیستها است.
وی در همین بخش افزود: طرح سیاسی و دموکراتیک جمهوری اسلامی ایران مبنی بر برگزاری همه پرسی در میان ساکنان اصلی و تاریخی فلسطین و با حضور همه ادیان الهی اعم از مسلمان ، یهودی و مسیحی ، طرحی سیاسی،منطقی و واقع بینانه است که بر مبنای آن ساکنان اصلی قلسطین در مورد سرنوشت خود تصمیم خواهند گرفت اما صهیونیستهای غاصب ، بیمنطقترین موجودات روی زمین هستند و فقط و فقط زبان مقاومت را می فهمند.
سید حسن نصرالله با پوشالی خواندن طرح باصطلاح معامله قرن آمریکا در مورد فلسطین اشغالی افزود: ما با یهودیان مشکلی نداریم اما صهیونیستها ریشه فساد و ایجاد ناامنی در منطقه هستند. البته یهودیان نباید گرفتار سیاستهای اشغالگرانه صهیونیستی شوند. ما میگوییم یهودیان مهاجر به فلسطین اشغالی باید به اشغال فلسطین پایان دهند.
دبیرکل حزب الله لبنان در مورد تحولات منطقه افزود: به برکت خون شهدای حزبالله، امروز مقاومت در عالی ترین وضعیت قرار دارد اما آمریکا و صهیونیستها به اقدامات خصمانه خود علیه امنیت منطقه ادامه میدهند مثلا آمریکاییها در سوریه برای جلوگیری از پاکسازی آخرین بقایای تروریستها تلاش میکنند و در جهت تداوم بحران، با روشهای مختلف ،مانع از بازگشت آوارگان سوری به کشورشان هستند. البته در این سیاستهای مداخلهگر در منطقه هم قطعاً شکست خواهند خورد.
در این دیدار حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس و مدیرکل بین الملل ضمن تبریک سالگرد پیروزی لبنان در جنگ 33 روزه و عرض تسلیت بمناست درگذشت همشیره دبیرکل حزب الله لبنان ، آخرین تحولات منطقهای و بین المللی و همچنین مناسبات دو جانبه پارلمانی و سیاسی میان تهران و بیروت را تبیین کرد.