به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
وی در گفتوگو با ایلنا اظهار داشت: شورای عالی سیاستگذاری طی یک سال و نیم گذشته فتیله فعالیتش را پائین کشید زیرا قصدمان بر این است براساس نقدها و تحلیلهای کارشناسی شده گامهای خود را برای ورود به میدان برداریم.
بیشتر بخوانید:
اصلاح طلبان حق رد صلاحیت دارند اما شورای نگهبان ندارد!
رئیس فراکسیون امید افزود: انتظارمان از همه افراد و اشخاصی که عملکرد فراکسیون امید و شورای عالی اصلاحطلبان را نقد میکنند این است که براساس مستندات نقدهای خود را مطرح کنند.
متأسفانه باید بگویم افرادی که باید، در بزنگاهها فراکسیون را همراهی نکردند و معتقدم اگر غیر از آنچه که امروز شاهدش هستیم صورت میپذیرفت، دستاوردهای فراکسیونی ما مطمئناً نمره قابل قبولی میگرفت.
عارف بیان کرد: گاهی در شیوه اداره فراکسیون مطالبی بیان میشود که بوی دیکتاتوری از آن به مشام میرسد. نمیخواهم وارد بحث دولت شوم؛ اما معتقدم آنهایی که نقد جدی میکنند باید پاسخگوی این ۶ سالی که گذشته است باشند. من خرد جمعی را در سال ۹۲ پذیرفتم و اگر امروز بیش از حد نقد داشته باشم شاید تلقی دیگری شود. جالب است همان دوستانی که عامل تصمیم سال ۹۲ شدند، امروز مدعی و طلبکارند. با این حال ما از روند اصلاحطلبی در مجلس دفاع میکنیم.
وی با اشاره به شرایط بسته شدن لیست امید در سال ۹۴ بیان کرد: همه میدانند لیست امید در چه شرایطی بسته شد و چه کسانی به این لیست تحمیل شدند. همانهایی که امروز ما را در مجلس گرفتار کردند. جالب است این افراد امروز حضور ما در انتخابات سالانه هیأت رئیسه را نقد میکنند! نمیگویند چه عاملی باعث شد که اینگونه در انتخابات سالانه ورود کردیم. آیا جز تحمیل افرادی به لیست بود؟ حضور این افراد را پذیرفتیم و تمکین کردیم اما حالا مشاهده میکنید که مدعی شدهاند! همین جا این را هم تأکید کنم اگر ضرورت داشته باشد و برای ارتقای جایگاه گفتمان اصلاحات احساس کنم برخی مطالب گفته شود حتماً این موضوعات را باز خواهم کرد.
یادآور میشود برخی اصلاحطلبان در سال ۹۲، عارف را اصلاحطلب بدلی و برانگیخته نهادهای امنیتی معرفی کرده بودند. او سرانجام با فشار خاتمی و به خاطر پایین بودن درصد آراءاش در نظرسنجیها (۸ درصد)، سه روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲، مجبور به کنارهگیری شد.