به گزارش مشرق؛ محمد سرشار، مدیر شبکه کودک، به مناسبت حضور فیلم سینمایی " منطقه پرواز ممنوع" در سی و دومین جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان اصفهان، اظهار کرد: تجربه دیدن منطقه پرواز ممنوع برای من خیلی شیرین و غافلگیر کننده بود و از این که فیلم را تماشا کردم خوشحال هستم. من به همراه پسرهایم، پسرخاله آنها و بچههای همسن او که در واقع بینندگان اصلی این فیلم بودند، به تماشای این فیلم نشستیم. لذا بازخورد آنها برای من جذاب بود.
وی افزود: در صحنههای مختلف جریان فیلم و حتی بعد از فیلم شاهد این بودم که بچهها از فیلم خوششان آمده بود، مخصوصا نوجوانها که در این سن خیلی سختگیر هستند و هر فیلمی را نمیپسندند.
بیشتر بخوانید:
نامه به سران قوا با امضاهای جعلی! / چه کسانی در حمایت از یک متهم امنیتی هنرمندان را فریب دادند؟ +تصاویر
سرشار اضافه کرد: به نظرم فیلم "منطقه پرواز ممنوع" جزء فیلمهای استراتژیک محسوب میشود، زیرا گامهای بلند نظام در مسیر تمدنسازی را به تصویر کشیده و برای یک گروه سِنی، قصه میگوید. گروهی که قرار است ایده این نظام را شکل دهند و آن را بسازند. افرادی که این تمدن را در آینده میسازند کسانی هستند که در حال حاضر، باید امثال این فیلمها را ببینند تا نگاه استراتژیک به منطقه و پیشرفتهای ایران در ذهنشان شکل بگیرد.
وی خاطر نشان کرد: منطقه پرواز ممنوع فیلمی نیست که یک طیف خاص آن را ببینند. یکی از ویژگیهای خوب "منطقه پرواز ممنوع" داشتن موضوعی بروز و چند لایه است.
مدیر شبکه کودک ادامه داد: منطقه پرواز ممنوع فیلمی نیست که سرسری ساخته شده باشد و قصه پرکشش آن خستهکننده نیست و به طور کلی اگر بخواهیم به عنوان فیلم اولی به این کار نگاه کنیم باید به نسبت تیم سازندهاش نمره خوبی بدهیم.
سرشار یادآور شد: طبیعت منطقه فیلمبرداری و خروجش از منطقه شهری جذاب است و برای خانوادههایی که معمولا با فیلمهای آپارتمانی و زندگی شهری آشنایی بیشتری دارند، یک سری تصاویر چشمنواز باکیفیتی را ارائه میدهد. تنوع بازیگرها و اقوامی که از ملیتهای مختلف و مردم غیرتهرانی در فیلم استفاده شده که به نظرم یک مزیت است.
وی ادامه داد: داستان فیلم، موضوعی است که سینمای امروز به آن نمیپردازد و حتی جشنواره فجر سعی کرد که این فیلم را سانسور کند تا حرفهای آن شنیده نشود، حرف متفاوت قطعا ارزش سینما رفتن را دارد.
مدیر شبکه کودک اضافه کرد: به طور خاص برای نوجوانان اثر کمی تولید شده است. نوجوان، یا باید برود اثر سادهتر بزرگسالها را بخواند، یا باید برود سراغ کارهایی که برای سن کمتر از خودش تولید شده، و این برایشان راضیکننده نیست. ما وقتی وارد سینمای داخلی می شویم همین مشکل را می بینیم. تعداد کارهایی که برای نوجوانان تولید شده، حتی ممکن است به تعداد انگشتهای دست هم نرسد و بیشتر کارها برای کودکان ساخته شده است. "منطقه پرواز ممنوع" از این نظر استثنایی بوده و ما در سالهای اخیرکاری شبیه به این فیلم را کم داشتیم.
سرشار در ادامه گفت: طبق آخرین آماری که مشاهده کردم ۱۰ الی ۱۲ میلیون نفر از مردم ایران به سینما میروند و باقی مردم که چیزی حدود ۷۰ میلیون نفر هستند به سینما نمی روند این فیلم فرصت خوبی برای دعوت این افراد به سینما است. فیلم منطقه پرواز ممنوع از آن دسته فیلمهایی میباشد که می تواند افراد جدیدی را به بینندگان سینما اضافه کند.