به گزارش مشرق، تغییر کاربریها و انبوه سازی در جنگلهای مازندران به بهانه توسعه گردشگری نه تنها این صنعت را در شمال کشور توسعه نداد، بلکه ضررهای جبران ناپذیری بر منابع طبیعی آن وارد کرده است. هجوم چندین ساله انبوهسازان و افرادی متمول و حتی بعضا سرشناس به چشمانداز سبز مازندران، به جای توسعه گردشگری و اشتغالزایی عوایدی به جز تخریب منابع طبیعی به دنبال نداشته و آنچه به سوغات آورده است نابودی اقتصاد بومی و نابرابری در سطوح مختلف اجتماعی است. چه بسا که اگر کشاورز و کشاورزی مورد حمایت قرار میگرفت هرگز این فاجعه برای محیط زیست در شمال کشور رقم نمیخورد. هجوم افراد غیر بومی، از دیگر مضرات گردشگری غیر اصولی در شمال کشور است. هجوم بیش از اندازه مسافر و خارج از توان منطقه صدمات جبران ناپذیری به محیط زیست و طبیعت وارد کرده است. بسیاری از ویلاها در شمال کشور تنها چند روز در سال و حتی کمتر مورد استفاده و سکونت قرار میگیرند و در برخی فصول سال و ایام تعطیل، جمعیت شناور منطقه در حدی است که باعث ترافیکهای سنگین در جادههای شمالی میشود.
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 6
- در انتظار بررسی: 0
- غیر قابل انتشار: 1
-
برخورد قهری با موضوع ویلا سازی مشکل را حل نمی کند می بینید که از یک طرف ساخته می شود و نهایتا از طرف دیگر تخریب می شود تخریب ویلا آسیب بیشتری از ساخت آن به طبیعت می زند باید این روند قانونمند شود و چارچوبی برای آن تدوین شود و سامان دهی گردد
-
دست آقای رئیسی را می بوسد
-
قاتل چنگل کسانی هستند که چشم خود را بر روی نابودی جنگل ها بسته اند. مسولین هم با دادن اب و برق به این ویلاها جنایت می کنند. هیچ کسی نیست که از جنگل ها حفاظت کند. مسولین در سکوت و خاموشی هستند.
-
خدا لعنت كنه آن دست مسئوليني كه مجوز ساخت ويلاهاي فوق را صادر كرده و مي كنند
-
اقای رئیسی باید سریعا این ویلاها رو تخریب و جنگلهای ایران رو نجات بده تا دیر نشده
-
نتیجه وجود افرادی مانند طبری