مسجد شیخ لطف الله اصفهان تنها مسجد بدون مناره ایران به شمار می رود .این مسجد در دوران طلایی معماری صفویه ساخته شده و معماری این مسجد در نوع خود بی نظیر در تمام دنیاست و هنر دست محمدرضا اصفهانی است.
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 40
- در انتظار بررسی: 1
- غیر قابل انتشار: 9
-
راستی اگر این مکان ها واقعاً مسجد هستند چرا در آنها عبادت خداوند انجام نمی شود ؟
-
چون این مکان تاریخی هست. مگه اصفهان کم مسجد داره؟
-
مِتازه چیه بهش میگن گلدسته
-
یعنی الان شما میخواستید عبادت خداوند بکنید مسجد یافت نکردید ؟ عزیز دل بردار این مکان مذهبی مسجد تاریخی است ، خوشبختانه ایران هیچ کمبودی از نظر مسجد ندارد خصوصا شهر اصفحان ..
-
جایی که مسجد شد و صیغه مسجد در آن خوانده شد تا ابد مسجد است و احکام شرعی مسجد را دارد. فقط یک کافر می تواند بگوید وقتی مسجد قدیمی باشد باید موزه بشود و مایه درآمد شود.
-
کی گفته نماز خونده نمیشه؟
-
در این مسجد نماز هم برگزار میشود من خودم چندین بار در این مسجد نماز خواندم
-
افرین
-
-
مسجد روستای ما هم مناره نداره
-
مسجد شهر ما گنبد هم نداره. یه ساختمون معمولیه.
-
-
سلام علیکم این مسجد تنها مسجد بدون مناره در ایران نیست . در همه شهرها منجمله قزوین مساجدی وجود دارند که بی مناره هستند . مثل مسجد دباغان ، مسجد سبز ، مسجد امینی ها ، مسحد ملا باشی ، مسجد حاج ابراهیم و.... در قزوین .
-
خوب علتش مینوشتی چرا بدون مناره است --------------------------------------------------------- این مسجد مخصوص زنان دربار بوده و اصولا وجود مناره جهت اذان گفتن بوده و اونم کار مرد بوده بخاطر همین مناره ندارد.
-
تو شهر ما اکثرمساجد مناره نداره.
-
چقدر باشکوه! البته دوستان مساجد امروزی که بعضا گنبد هم ندارن یک ساختمان با کاشی کاری فقط
-
طرف یه شاهکار بی نظیر جهانی ساخته و بعدش نوشته : عملِ فقیر حقیر محتاج به رحمت خدا، محمدرضا ابن استاد حسین بنای اصفهانی، حتی اسم استاد هم برای خودش به کار نبرده، نوشته جلوی اسم پدرش. مقایسه کنید با این دوره و زمونه.
-
-
اول مناره رو بدزد بعد،،،،، راستی واقعا مناره در قدیم فکر کنم به این خاطر بود که موذن بره بالا اذان بگه ولی الان که با بلندگو اذان میگن و هیچ کس بالای مناره برای اذان نمیره دیگه چرا مناره میسازن؟؟؟؟؟
-
معماری اصفهان تو خاورمیانه تکه ، فقط ای کاش خونه ها رو هم با این سبک معماری میساختند اونجوری شهرهامون واقعا هم بسیار زیبا میشدند نه مثل الان که از معماری زشت غربی تقلید میکنند.
-
مسجد الغدير ميرداماد تهران هم منره نداره!!!
-
صدها مسجد بدون مناره در ایران وجود دارد! بعضی از اونها قدیم هم هستند.
-
نه کی میگه. پس مسجد حصارزیرک تو شهریار چی؟ اونم مناره نداره
-
بسیار زیبا و دیدنی
-
توصیف تنها مسجد بدون مناره غلط است. ایران هزاران مسجد بدون مناره دارد.اما هیچکدام مسجد شیخ لطف اله نمی شود.
-
در تیتر باید نوشته میشد مسجد تاریخی بدون مناره.
-
صدها و بلکه هزاران مسجد در کشور بدون مناره هستند
-
کنبد و مناره لازم نیست مسجد باید ساده و محل عبادت خالصانه باشد نه مساجد ما که امام جماعت ما اجازه جواب دادن یا انتقاد را نمیدهد اگر کسی انتقادی یا سوالی بکند به شدت عصبانی و داد و بی داد میکند
-
دیگه نه تا اینقدر بابا !!!
-
-
سلام عنوان تنها مسجد بدون مناره عبارت صحیح نیست چون در اکثر شهرهای ایران مساجدی هست که با قدمت بیش از 100وجود دارند که غالباً بدون گلدسته ومناره هستند
-
بنظر من این مسجد کاشیکاریش فوق تصور زیباست بی نهایت
-
ولی خیلی قشنگه
-
سلام تو شهر ما استان گلستان شهر خانببین بیشتر مساجد هم مناره داره هم گنبد هم کاشی کاری شده هم است چهارصد پانصد سال دیگه اونها هم میشن مکان تاریخی چون همش نوساز هستن
-
احسنت خدا رحمت کند معمار ش
-
خدا را شکر مشکل مناره نداشتیم اونم پیدا شد مناره ها هم بخاطر تحریم دیگه گرون میشه
-
آنان که خاک را به نطر کیمیا کنند ایا آیا بود که نظر سوی ما کنند
-
چقدرزیباست
-
حالا خوبه حرف منارداشتن نزد.بیچاره دیگه معلوم نبود چه بر سرش میامدنظرمن اینه اصلا حرف ازمنارنمیزدتااین همه برداشتهای متفاوت ازآن نمی شد اصلا بحث برسرمنارچالش برانگیز است
-
خوب شما براش درست کنید
-
کی گفته در شهر ما نوشهر یک مسجد است که نام. آن مسجد صاحب ازمان آذری هااست لطفا بهتر تحقیق کنید
-
مهندسین جدید لنگ بندازن!
-
امیدوارم تا آخرِ عمرِ کره ی زمین باقی بماند
-
به به به آن ذوق و سلیقه و هنر جادوئی! نمادی از بهشت برین! البته مسجد جامع نیشابور هم مناره نداره! مناره یعنی محل نور که گلدسته هم به خاطر نور اذان و نور معنوی مناره است! البته برخی مناره ها هم برای برافروختن آتش در شب برای راهنمایی کاروان ها ساخته می شده که مناره خسروجرد سبزوار از همین قبیل است و کناره جاده اصلی به تهران مشهود است برای همین برای به پایان رساندن کار گفته اند: نهار پای مناره!