به گزارش مشرق، برای پخت این نان، بعد از تهیه خمیر و استراحت یک ساعته در قدح خمیرها را روی میزی میریزند و آن را به وزنهای ۲۵۰ گرمی تبدیل میکنند. خمیر جدا شده چانه نام دارد. چانهها را مقداری پهن میکنند. ولی چانه پهن شده باید لوزی شکل باشد.
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2021/10/11/4/3280916.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2021/10/11/4/3280915.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2021/10/11/4/3280917.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2021/10/11/4/3280918.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2021/10/11/4/3280919.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2021/10/11/4/3280920.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2021/10/11/4/3280914.jpg)
صَمون نام نانی است یونانی که از گذشتههای دور وارد سبد غذایی مردم عراق شده است.
به گزارش مشرق، برای پخت این نان، بعد از تهیه خمیر و استراحت یک ساعته در قدح خمیرها را روی میزی میریزند و آن را به وزنهای ۲۵۰ گرمی تبدیل میکنند. خمیر جدا شده چانه نام دارد. چانهها را مقداری پهن میکنند. ولی چانه پهن شده باید لوزی شکل باشد.