به گزارش مشرق، روستای هزاوه زادگاه امیرکبیر قطب تولید شیره انگور استان مرکزی است و تولیدکنندگان این فرآورده به صورت سنتی شیره پزی میکنند. هزاوه ای ها شیره را پس از برداشت انگور، آبگیری، اضافه کردن خاکی مخصوص به آب انگور، استراحت یک شبه و در نهایت صاف کردن و حرارت دادن تا رسیدن به اکسیری سیاه رنگ چند ساعتی هم میزنند تا به اکسیری کرم رنگ (یا سیاه) تبدیل می شود. باسلوق، رب انگور، سرکه، ترخینه از دیگر فرآورده های است که مردم هزاوه از انگور بدست می آورند و از این طریق درآمدزایی میکنند.
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 3
- در انتظار بررسی: 4
- غیر قابل انتشار: 0
-
خاک مخصوص چیه ؟؟!!خاک رس سفید اگر هم نبود خاک رس معمولی و واسه این میریزن توی آب انگور که ترش نشه
-
خاک مخصوص را از کجا استدراج کردهاید؟ خاک رس میریزند دیگه
-
اَخ. حالم بد شد. با بیل و چکمه، کف زمین🤮