به گزارش مشرق، دودخانه در فصل صید ماهی روزهای شلوغی دارد. بعد از رسیدن ماهیها از دل آب، شکم آنها را خالی میکنند و در حوضچههای آب و نمک و روناس میخوابانند و بعد از پر کردن چشم ماهیها از ساقه برنج برای آویزان شدن آنها را با آب سرد میشویند و به سیخ های چوبی میآویزند؛ تا خشک شوند. در آخرین مرحله ماهیها را در دودخانه قرار میدهند تا با سوختن خاک اره دودی شوند.
کد خبر 1601480
تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۳:۴۰
- ۲۵ نظر
- چاپ
دودخانه های شهرهای ساحلی در شمال کشور در فصل صید ماهی روزهای شلوغی دارند.