از عموسعيد (فروشنده) كه نزديك به ٤٠ سال پيش پختن گلكباب را آغاز كرده است روش تهيهي آن را پرسيدم: گوشت تازهي گوسفندي به همراه ادويه و نمك و فلفل. البته كه فوت كوزهگريش را رو نكرد. اما دستكم ميدانيم مواد اصلي خوراكش سالم است، در برابر فستفودهايي كه ساليان سال است به ناسالم بودنشان آگاه هستيم.
پرسش اينجاست كه با وجود چنين فرهنگ خوراكي كه ما ايرانيان داريم چرا خوراكهاي غيرايراني ـكه گاه بسيار هم ناسالم هستندـ جاي خوراكهاي اصيل ما ايرانيها را گرفته است؟ مشكل از آشپز است يا آنكه خوراك را ميخورد؟
{$sepehr_album_25632}