کد خبر 540214
تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۷

کارگران مشغول برداشت میوه قره قات در کشور کانادا هستند طعم میوه قره قات ترش است در این میوه برای درست کردن مرباهای نسبتاً گران قیمت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

{$sepehr_album_37031}

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۹:۴۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۶
    0 0
    با این کشاورزها فکر کنم قره قات کانادا ترش نباشه تند باشه
  • ۱۹:۵۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۶
    0 0
    والا اینا که قیافه هاشون به هندیها میخوره تا کانادایی
  • ۲۲:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۶
    0 0
    سلام لطفا به جای این موارد غیرضروری از کشاورزی داخلی و ملی مطلب بگذارید.
  • ۰۰:۱۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۷
    0 0
    اینجا هنده یا کانادا ؟ اینا که هندین
  • محسن از اصفهان ۰۰:۵۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۷
    0 0
    کارگرها هندی هستند یا این میوه توسط سرمایه گذاران هندی در آنجا پرورش داده می شود؟
  • ۰۲:۱۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۷
    0 0
    کارگران هندی محصول فلفل هستند
  • ۱۲:۳۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    0 0
    مجید دلبندم شاید هندوستانه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس