نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 6
- در انتظار بررسی: 0
- غیر قابل انتشار: 2
-
بنازم حفظ طبیعت را!!!
-
روش خطرناکی است و وزیر بهداشت باید هشدار به کباب کردن روی اتش و چوب و ذغال بدهد و هر شب سه بار پخش شود
-
طبیعت هم برای استفاده انسانهاست و این از الطاف خداست. اینکه برای طبیعت تقدس قائل شویم و هرگونه بهره برداری از آن را زشت بپنداریم نه با عقل همخوانی دارد نه با دین...
-
تبعات منفی کباب کردن گوشت روی هیزم و ارتباط با سرطان را اگر افراد بدانند همه این روش را ترک و کسی کباب درست نمیکند.
-
شما با روغنهای پالم بازاری سرخ کن و بخور کباب کردن، یکی از بهترین روشهای پخت است به شرطی که کربنیزه نشود یعنی سوخته سیاهرنگ نشود.
-
شما بذار توی روغن های سالم گیاهی آغشته به پالم، خوب سرخ کن و بعد نوش جان کن. هر روز دویست بار هم در شبکه خبر نظر درخشانت را پخش کن.