کد خبر 625962
تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۴

برداشت انجیر همه ساله از نیمه اول شهریور در منطقه عشایری «بوم بَردَک» استان چهارمحال و بختیاری، شهرستان لُردگان روستای بوگر آغاز می‌شود و تا پایان شهریور ادامه دارد.

{$sepehr_album_44212}

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۵:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۱
    1 1
    بسیار زیبا
  • ۰۱:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۲
    1 1
    زندگی ساده و بی تجمل و نان حلال از عرق جبین خوردن سعادتیه که نصیب هرکسی نمیشه خوش بحالشون
  • محمد ۰۲:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۲
    1 1
    یعنی رو دستش میوه نیست، خشکش حرف نداره... D:

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس