به گزارش مشرق، در ایران کشت این گیاه حدود ۱۰ سال پیش در بوشهر آغاز شد و به دلیل سودآوری و فوایدی که این گیاه داشت، به مرور زمان مورد توجه کشاورزان در سایر مناطق کشور قرارگرفت. آلوئه ورا در فضای بسته بین ۶ ماه تا یکسال به رشد کافی می رسد و پس از اولین کاشت تا ۱۰۰ سال می توان از برگ های گیاه و پاجوش آن بهره برداری کرد و نیازی به کشت دوباره نیست.مهرداد شیرازی جوان ۲۹ ساله آملی در زمینی به مساحت ۶۰۰ مترمربع و با هزینه تقریبی ۱۰ میلیون تومان به کشت آلوئه ورا پرداخت. او کارشناس حسابداری است اما در کنار آن با مطالعه، تحقیق میدانی و بکارگیری از تجربیات افراد موفق در زمینه کاشت آلوئه ورا به توانمندی رسید. شیرازی در طول مراحل کاشت، داشت و برداشت برای ۵ نفر کارآفرینی کرد و از این طریق موجب شد افراد دیگری نیز نان حلال به سفره خود ببرند.