اصلاح طلبان چرا اصرار دارند مردمی که پیکر پاک شهید سلیمانی را بصورت میلیونی تشییع کردند به نظام اسلامی اعتماد ندارند و این حرف های خطرناک به چه فرجامی منجر می شود؟

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. هر روز ۰۷:۳۰ با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.  

*** 

پایان امسال از تحریم ها عبور می‌کنیم!

فتنه‌گری مرعشی با وعده "پایان تحریم‌ها"

حسین مرعشی، فعال اصلاح طلب و از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ در بخشی از مصاحبه با شماره سه شنبه گذشته روزنامه همشهری (ارگان شهرداری) با بیان اینکه فکر می کنم پایان امسال از تحریم ها عبور می کنیم، اظهار کرده است:

"پیش‌بینی من این است که امسال سال پایانی تحریم‌های سنگین علیه ایران است و تا قبل از اینکه تحریم‌ها بشکنند، نباید کشور بشکند و دچار بحران‌های اقتصادی حاد شود! "[۱]

*آقای مرعشی توضیح نداده است که از کدام دفینه چنین کشف بزرگی را درآورده است که پایان امسال پایان تحریم ها خواهد بود!

البته با واقعیت های موجود صحنه می توان تأکید کرد که ادعای مرعشی کاملا بی مبنا و در حالت خوشبینانه از روی یک تحلیل غلط است. اگر نگوییم که مرعشی برای فتنه گری و شرطی کردن مردم و اقتصاد کشور چنین حرف مهملی را بر زبان آورده است!

باید دانست که ساختار تحریم ها علیه مردم ایران اساسا به شکلی نیست که با این رخداد یا آن رخداد و با این برجام یا آن انتخابات آمریکا تغییر کند.

عبارت زیاد و کم شدن تحریم ها نیز یک عبارت غلط و به معنی قائل بودن دشمن برای تخفیف تحریمی پیرامون ایران است! (امری که عقلا محال است)

اما شوربختانه آقایان برنشسته در ستاد مشترک دولت و اصلاح طلبان این حقایق را یا نمی فهمند و یا خود را در قبال آنها به تجاهل می زنند. فلذا چیز دیگری به مردم می گویند.

ما همانطور که باید به زندگی با کرونا عادت کنیم؛ طی ۴۱ سال گذشته نیز به زیستن با تحریمها عادت کرده ایم و طبق آمار موجود توانسته ایم اثر بالای تحریم ها را به کمتر از میانگین ۳۰ درصد برسانیم.

و جالب است که تا قبل از آغاز تصمیم اصلاح طلبان برای ایجاد فتنه اقتصادی و بزرگنمایی از تحریمها؛ اساسا خوف چندانی از مسئله تحریمها در ساحت افکار عمومی مطرح نبود. (در این زمینه می توان به شعارهای ستاد اصلاحات در سال ۸۸ رجوع کرد و این نکته را به رأی العین دید که هیچ اثر خاصی از تحریم ها نیست)

مرعشی به جای تأکید بر این حقایق؛ حرفی را مبنی بر پایان تحریم ها می زند که سابقه آنرا جز در شیطنت های اصلاح طلبان در جریان برجام نمی توان یافت.

شرطی شدن اقتصاد کشور و بلایای دامنگیر آن با حرفهای غلطی مثل پایان تحریم؛ مقوله ایست که از هم اکنون باید مورد تدقیق و تفرس قرار گیرد و نوشداروهای لازم برای آن پیش بینی شود.

مرعشی پیش از این هم در اظهاراتی تأکید کرده بود که ما به مذاکره با آمریکا نیاز داریم! [۲]

برخی معتقدند مرعشی و دوستان او در این فکر هستند که نظام اسلامی به دلیل سختی شرایط مجبور به مذاکره با آمریکا می شود و گزاره عجیب "پایان تحریمها" نیز ناشی از همین تفکر است.

عاملان این فرضیه اما در حالت خوشبینانه! تلقی و تصور درستی از چیستی تحریم ها و سیاست های نظام جمهوری اسلامی در ذهن ندارند.

*** 

مردمی که حاج قاسم را تشییع کردند به نظام اسلامی اعتماد ندارند!

احمد خرّم، فعال چپ و از وزرای معزول در دولت اصلاحات در بخشی از یک مصاحبه با سایت اعتمادآنلاین گفته است:

"نظرسنجی‌های رسمی نشان از این دارد که اعتماد ۹۸ درصدی مردم در ابتدای انقلاب به شدت افت کرده است. از این فاجعه‌آمیزتر این است که اعتماد مدیران نسبت به همدیگر به زیر ۱۰ درصد رسیده است. آن هم در شرایطی که موفقیت در مدیریت، مستلزم تفاهم، هم‌فکری، همدلی و البته همکاری است. "[۳]

*وقتی حسین مرعشی به راحتی آب خوردن وعده اتمام تحریم ها را بدهد؛ طبیعیست که احمد خرّم نیز در کشوری که پیکر شهید سلیمانی را بصورت میلیونی تشییع می کند؛ مدعی کاهش اعتماد مردم به هم و کاهش اعتماد مدیران بشود!

ما قضاوت درباره این جهان دروغ ها و اعوجاجات را بر عهده مخاطبان محترم می گذاریم و این نکته را بیان می کنیم که هدف از تمرکز بر چنین اظهاراتی و باز طرح آنها در فضای رسانه و افکار عمومی، به دلیل خطر بزرگیست که در پیرامون این اظهارات غلط قرار دارد.

اظهاراتی که متأسفانه آنطور که باید مورد رصد و تدقیق نیستند و پادزهر آنها هم توسط خواص در اختیار مردم قرار نمی گیرد. و بالنتیجه فرایندی ظهور می یابد که "هسته سخت اصلاحات" تعیین کرده باشد!

کما اینکه در فتنه ۸۸، در جریان فتنه ناامید سازی مردم و سیاه نمایی از واقعیت های کشور و در جریان آبان ۹۸ نیز شاهد همین قضیه بودیم و در آخر گزینه ای تحقق یافت که هسته سخت اصلاحات طراحی کرده بود.

تأکید می شود که اگر با بیماری "تصور بی اهمیت بودن این حرفها" مبارزه نشود و خواص کشور سلاح مقابله با این اعوجاجات را بر کمر نبندند؛ حمام خون است که در فتنه اقتصادی در کف خیابانها جاری خواهد شد و آنروز دیگر پشیمانی سودی نخواهد داشت.

شاید برای مخاطبان محترم جالب باشد که برخی رجال چپ با امید به همین حرفهای ظاهرا بی اهمیت! از فردای خونین حرف زده اند، مژده تکرار آبان ۹۸ با خشونتی بیشتر را داده اند و از مانایی اصلاحات پس از نظام اسلامی گفته اند.

*** 

"ایرانی‌ها شاد نیستند چون فقط حسین(ع) را محور قرار داده‌اند"

جریانی که در آستانه محرم نگران شادی جامعه می‌شود

فردی به نام حسن موسوی چلک که سال گذشته نیز در آستانه ایام محرم با عنوان مددکار اجتماعی گفته بود: "پوشش ما چندان بانشاط نیست و در چنین شرایطی غم جایگزین شادی و نشاط خواهد شد"، به تازگی و در مصاحبه با شماره سه شنبه گذشته روزنامه آرمان ملی در پاسخ به اظهارات خبرنگار مبنی بر اینکه "همیشه به مناسبت‌های مختلف روی موضوع نشاط و جشن‌های ملی و مذهبی که ریشه در تاریخ ما دارد، تاکید دارید و از آن به عنوان راهی برای بالابردن نشاط جامعه یاد می‌کنید؛ جامعه‌ای که با توجه به شاخص‌های جهانی چندان شاد نیست. " اظهار کرده است:

"می‌توانیم روی موضوع نشاط و شادابی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود جامعه کار کنیم. جامعه ما، جامعه شادی نیست. من کاری با شاخص‌های بین‌المللی ندارم که وقتی به آنها استناد می‌شود به نوعی گفته می‌شود که جهت‌دار است تا بگویند ایران کشور شادی نیست ولی وقتی داخل کشورمان را نگاه می‌کنیم که خشونت جزو فراوانی‌های بالای پرونده‌های قضائی است، خود این مساله نشان می‌دهد جامعه ما، جامعه بانشاطی نیست. اینکه به سمت موادمخدر صنعتی و الکل داریم گرایش پیدا می‌کنیم و اتفاقاتی که در فضای مجازی دارد می‌افتد، همه اینها نشان می‌دهد موضوع نشاط و شادابی را باید بسیار جدی بگیریم. هماهنگی‌های بین‌بخشی و بین سازمان‌های مختلف و استفاده از تمام ظرفیت‌ها در حوزه اجتماعی می‌تواند کمک‌کننده باشد. حتما توجه به ارزش‌های دینی و هنجارهای اجتماعی در هر جامعه‌ای می‌تواند در تقویت حوزه اجتماعی تاثیرگذار باشد. باید آینده‌پژوهی و آینده‌نگری را در حوزه اجتماعی مورد توجه قرار دهیم. "

او همچنین می گوید: اگر نگوییم جامعه شادی‌گریز هستیم ولی بسیاری از محیط‌های اجتماعی ما محیط‌های شادی‌گریز هستند. [۴]

*جالب اینجاست که آقای موسوی چلک همواره در آستانه ماه محرم و یا در ایام محرم دلسوز مسئله شادی و ناشادی جامعه ایرانی می شوند.

و جالبتر اینکه در پاسخی که ۲ سال قبل به انتقاد وبلاگ مشرق در همین رابطه داده بودند؛ تأکید کردند که این اظهارات ایشان ربطی به ماه محرم ندارد. [۵]

ما قضاوت در این باره که چرا برخی از جامعه شناسان و کارشناسان اجتماعی نزدیک به جریان اصلاحات در ایام ماه محرم به ناگاه دلسوز شادی و ناشادی مردم می شوند؟ و آیا این مسئله واقعا به ماه محرم ربط دارد یا خیر را بر عهده مخاطبان محترم می گذاریم...

همه ساله با برآمدن بیرق‌های محرم و ایام عزای سیدالشهدا(ع)، کنایه‌ها و متلک‌های جریان سیاسی خاص و رسانه‌های آنها به مراسم عزاداری، هیئت‌داری، سیاه پوشیدن مردم، غذای نذری و غیره آغاز می‌شود.

کنایه هایی که البته به نظر می رسد امسال خود را در پشت سنگر کرونا مخفی کردند و جالب آنکه خواستار تعطیلی مراسم عزا ولو با رعایت پروتکل های بهداشتی نیز شدند!

چند سال قبل نیز محمد سروش‌محلاتی یکی از چهره‌های جریان خاص طی اظهاراتی از این گفت که ایرانی‌ها شاد نیستند چون فقط حسین(ع) را محور قرار داده‌اند. [۶]

***

1_http://newspaper.hamshahrionline.ir/id/108548

2_mshrgh.ir/1105479

3_https://etemadonline.com/content/428446

4_http://www.armanmeli.ir/fa/print/main/295646

5_mshrgh.ir/891812

6_mshrgh.ir/891450

برچسب‌ها