. اگر این اپوزیسیون محشر مضحک نبود، تحمل سرمای زمستان گران قیمت سخت می شد. لابد طرفداران این شش تا به طرفدارای اون٢٠ تایی که نیستند، میگن: با اینا زمسّونو سر می کنیم!

سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارش‌ها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل بانام «ویژه‌های مشرق» شمارا در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامه‌های کشور قرار می‌دهیم. در این ویژه‌نامه، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافت‌های مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید.

*******

روزنامه های امروز سه شنبه ۱۳ دی ماه در حالی چاپ و منتشر شد که سالگرد شهادت سردار رشید جهان اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی، دخالت اتباع چهار کشور در ترور سردار سلیمانی، سرقت سوالات امتحانات نهایی، آخرین تحولات برجامی، پیش‌بینی‌ها از شدت موج هشتم کرونا و تثبیت نرخ ارز کالاهای اساسی تا دو سال آینده در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

اغلب روزنامه‌های امروز، به بزرگداشت سومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با انتشار تصاویری از این شهید جانفدا پرداخته‌اند. روزنامه آفتاب یزد در گزارشی به پیگری حقوقی و دیپلماتیک قاتلان این شهید بزرگ پرداخته و نوشته است:

پس از شهادت سردار سلیمانی، وزارت امور خارجه ساختمان اصلی مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی خود را که محل دیدارهای منظم سردار سلیمانی و محمدجواد ظریف بود را به نام «سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی» نامگذاری کرد.
حسین امیرعبداللهیان نیز پس از آنکه در تاریخ سوم شهریورماه ۱۴۰۰ موفق به کسب رای اعتماد از مجلس شد در یکی از نخستین اقدامات خود، جلسه کمیته پیگیری حقوقی پرونده ترور سردار سلیمانی را در ۲۴ شهریورماه برگزار کرد. در این جلسه که با حضور نماینده خانواده شهید سلیمانی و مدیران و نمایندگان دستگاه‌های ذی‌ربط قضائی، سیاسی، امنیتی، حقوقی و نظامی برگزار شد، مدعوین به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در خصوص پیگیری این پرونده پرداختند و ضمن بیان گزارش از عملکرد دستگاه متبوع خود، آخرین تحولات و پیشرفت‌ها در موضوع مورد نظر و ابعاد و آثار مختلف مسئله را بیان کردند.

در ادامه این گزارش آمده است:

در آستانه سومین سالگرد ترور فرمانده پیشین سپاه قدس، وزارت امور خارجه در تاریخ دهم دی‌ماه اقدام به برگزاری میزگرد تخصصی مبارزه با تروریسم و افراطی‌گری در منطقه غرب آسیا در محل مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه کرد. در این نشست محمدحسن شیخ الاسلامی رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در خصوص آخرین اقدامات دستگاه دیپلماسی در پیگیری پرونده حقوقی ترور سردار قاسم سلیمانی گفت: پیگیری حقوقی پرونده ترور شهید حاج قاسم سلیمانی در سه سطح شامل پیگیری در نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران، پیگیری در نظام حقوقی جمهوری عراق و همچنین پیگیری در سطح بین‌المللی در حال انجام است.

روزنامه اعتماد نیز به در ویژه‌نامه خود به تشریح ابعاد شخصیتی شهید سلیمانی پرداخته است؛ در بخشی از این ویژه‌نامه آمده است:

حاج قاسم در کنار فرماندهان بزرگی مثل شهیدان حسین خرازی، مهدی باکری، احمد کاظمی، ابراهیم همت، احمد متوسلیان، حسن باقری، مهدی زین‌الدین، حمید باکری، عباس کریمی، سیدرضا، دستواره محمود کاوه و نورعلی شوشتری قرار می‌گرفت که همگی از ستون‌های ستبر و محکم قدرت دفاعی ایران بودند، حاج قاسم توانست نیروی قدس را به یک مجموعه تاثیرگذار در امنیت منطقه‌ای تبدیل کند.

روزنامه کیهان به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی نوشته است:

نکته قابل‌تأمل آنکه خود غربی‌ها بارها به شکست آمریکا در ترور ناجوانمردانه شهید سلیمانی اعتراف کرده‌اند. سال گذشته و در شرایطی که عملیات علیه منافع ایالات‌متحده در خاک عراق همچنان داشت، «ویل اسمیت» تحلیلگر مسائل امنیتی و منطقه‌ای با انتشار یادداشتی در پایگاه تحلیل نشنال اینترست با عنوان «چگونه ترور سلیمانی به منافع آمریکا در عراق لطمه زد؟» استدلال کرد که پیامدهای عملیات ترور باعث وضعیتی کاملا به خلاف از پیش تعیین شده بیانجامد. او نوشته بود: تشخیص این مسئله چندان دشوار نیست که تصمیم به ترور سلیمانی نوعی سوءاستفاده بی‌مورد از قدرت اجرایی توسط دونالد ترامپ بود که ضربه بزرگی به منافع ایالات‌متحده وارد آورد... تصمیم به ترور سردار سلیمانی مجموعه‌ای از پیامدهای منفی برای آمریکا داشته که هنوز هم احساس می‌شود.
پیش از آن کریس مورفی، سناتور دموکرات آمریکایی با بیان اینکه وقت آن رسیده که کنگره با افشای انگیزه اصلی ترامپ از ترور سردار سلیمانی، مانع از سوءاستفاده وی از روند طبقه‌بندی اسناد محرمانه شود، گفته بود: مردم آمریکا حق دارند دلیل اقدام ترامپ علیه سردار سلیمانی را بدانند چراکه این تصمیم تبعات امنیتی را برای آمریکا در پی داشته است.

روزنامه همشهری صفحه اول خود را به سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی اختصاص داده و در سرمقاله خود می‌نویسد:

برای سلیمانی شدن از کجا شروع کنیم؟ از سلوک فردی یا خدمت اجتماعی و یا مبارزه نظامی؟ پاسخ در وصیت نامه شهیدسلیمانی است؛ وقتی فرمود راز عاقبت بخیری در اتصال به جمهوری اسلامی است. اما این حرف یعنی چی؟ دقیقا چطور
می‌شود با این راز عاقبت بخیر شد؟ یعنی در بیعت با جمهوری اسلامی، حاج قاسم می‌شویم؟ خیر. ماجرا عمیق‌ترست. راز عاقبت بخیری در مدد دادن به انقلاب است. مدد به انقلاب، نصرت امام عصر(عج) است و همین نصرت سیاسی است که تقوای فردی می سازد. اما چرا؟

در ادامه این یادداشت آمده است:

مدد به انقلاب، هم هدف شدن با امام عصر(عج) است. مقصد نهایی امام عصر (عج) رشد مردم است و انقلاب اسلامی کارخانه انسان سازی است. اینجاست که مدد به انقلاب، کمک به تحقق نقشه ولی زمان است. با این مقدمه کسی که همت اصلی اش نصرت امام باشد سلوک فردی اش نیز شکل می گیرد. چه آنکه تقوای فردی، ابزار نصرت امام است. شجاعت پیدا می کند، بصیرت می یابد، اخلاقش فزون یافته و دلش رئوف و رحمانی می شود و در نهایت اخلاص پیدا می کند؛ این مقدمه به همت او و صدالبته به برکت و عنایت امام ساخته می شود.

روزنامه رسالت انتقام حاج‌قاسم را نابودی نظم آمریکایی در پهنه جهان دانسته و نوشته است:

قصاص عاملان و قاتلان سردار نیز از این جهت ضرورت دارد که نشان و رکنی برای قوت و اقتدار است. حتی قصاص کسانی که دستشان به خون او آلوده است تنها یک گام برای انتقام نهایی او به شمار می‌آید. انتقام نهایی او را رهبر انقلاب خروج آمریکا از منطقه عنوان کردند. این اتفاق، معنایی جز تغییر نظم بین‌المللی ندارد. خروج آمریکا از غرب آسیا به معنای افول نمایان هژمونی این دولت است و آینه‌ای است از پایان حکومت آمریکا بر جهان. حاج‌قاسم خصوصا در نگاه دشمن، شیرازه ایران، جبهه مقاومت، جهان تشیع و به طور خلاصه راه حق بود و شهادت او هدفی جز از بین بردن این شیرازه و ویران کردن این نظم نداشت. وقتی دشمن نظم ما را هدف گرفته، ما هم باید نظم او را هدف بگیریم. همانگونه که دشمن ما را شکسته و فرو ریخته خواست، ما باید ویرانی او را دنبال کنیم. دشمن می‌توانست حاج‌قاسم را با گلوله هدف بگیرد. وقتی در تهران شهید فخری‌زاده را با گلوله به شهادت رساندند، احتمالا در بغداد هم می‌توانستند. چرا حاج‌قاسم را با راکت و موشک کشتند؟ چرا اصرار داشتند از سردار چیزی باقی نماند؟ چون او یک نماد بود نه یک نام.

روزنامه جام‌جم نیز با انتشار عکسی دیده نشده از شهید سلیمانی می‌نویسد:

سال‌ها فرماندهی حاج‌قاسم سلیمانی در نیروی قدس سپاه به مقاومت، مفهوم واقعی و جدیدی داده بود که این حقیقت خود را در منطقه نشان داد و دوگانگی کشورها به ویژه برخی تضادهای ایران و همسایگان را از بین برد و در عین حال با اقدامات دفاعی و امنیتی نیروی قدس، تهدیدات و فرصت‌های مشترک زیادی فراهم شد که فقط یک مورد آن ارتباط ایران و عراق بود که از همیشه بهتر شد و نتیجه‌ای مانند تشکیل حشد الشعبی به دنبال داشت. از سوی دیگر گسترش و تجهیز جبهه مقاومت از فلسطین تا سوریه و از لبنان تا عراق نتیجه مهم دیگری از سیاست‌ورزی سردار بود چون حاج‌قاسم فرد بسیار منعطفی بود که منطقه را می‌شناخت، جامعه‌شناسی منطقه را می‌دانست و با فرهنگ قومیت‌ها آشنا بود و همیشه در بزنگاه‌ها حضور پیدا می‌کرد.

جای خالی حاج قاسم در رسانه‌های خاص زنجیره‌ای!

اصلاح‌طلبان رادیکال بارها گفته‌اند که شهید حاج قاسم سلیمانی شخصیتی فرا جناحی و ملی است و باید او را فراتر از سیاست دید، اما در روز سال‌گرد این شهید عزیز روزنامه‌های زنجیره‌ای چون هم‌میهن، آرمان ملی و دنیای اقتصاد حتی یک کلمه در مقام پاسداشت این شهید چاپ نکرده‌اند! البته از جریانی که در دهه هفتاد ادعا می‌کرد که راه امام(ره) باید به موزه تاریخ سپرده شود و شهادت مصداق خشونت دارد چنین اقدامی غیر طبیعی نیست.

در جریان اغتشاشات اخیر دو دستگاه اطلاعاتی و امنیتی کشور خبر دادند که تعداد قابل توجهی از خبرنگاران با سرپل سرویس‌های جاسوسی در کشورهای غربی ارتباط گرفته و جذب پروژه‌هایی چون استریت بیز شده‌اند. این جذب حداکثری دشمن از رسانه‌های رادیکال چپ نیاز به بطنی دارد که افرادی چون کرباسچی آن را فراهم کرده‌اند. فائزه هاشمی در شرح این موضوع مدتی قبل گفته بود که بسیاری از خبرنگاران بی‌بی‌سی را ما در داخل کشور تربیت کرده‌ایم، نتیجه آن تربیت رسانه‌ای افرادی چون علی اصغر رمضان‌پور است که این روزها مزدوری خاندان آل سعود را در لندن می‌کند!

این اپوزیسیون محشر مضحک!

روزنامه جوان در ستون اخبار ویژه خود نوشته است:

همزمان با شب سال نو مسیحی، شش تن از چهره‌های ضدانقلاب پیام تبریک مشترکی را در صفحات مجازی خود منتشر کردند. رضا پهلوی، مصی علینژاد، علی کریمی، نازنین بنیادی، گلشیفته فراهانی و حامد اسماعیلیون، شب اول ژانویه در پیامی هماهنگ در صفحه توئیتری خود نوشتند: «سال ۲۰۲۲ سال شکوه همبستگی ایرانیان با هر باور و زبان و گرایش بود. با سازماندهی و همبستگی، سال ۲۰۲۳‌: سال پیروزی ملت ایران خواهد بود؛ سال تحقق آزادی و عدالت در ایران».پیام سال نو این لیدرها گرچه قرار بود نمایش وحدت باشد، اما از قضا نشان داد آن‌ها وحدتی با مردم ایران ندارند و سال نو میلادی را ملاک ارزیابی قرار داده‌اند.

جوان در ادامه خبر داده است:

عطاء‌الله مهاجرانی، کنشگر سیاسی ساکن لندن در توئیتر نوشت: در ٥ مهر ماه، ٢٢ نفر از جمله حسن آقا شریعتمداری- که قدری هم ابرو نازک کرد که چقدر این همراهی آسان نبود - با شازده و چند تا خواننده و دیگران، اطلاعیه شماره یک دادند و از ٦ مهر دعوت به اعتصاب و تظاهرات پیاده و سواره در خیابان و بر بام کردند. اتفاقی نیفتاد و ٢٢ نفر رفتند به کما! از آن ٢٢ نفر، دونفرشان با چهار تای دیگر توئیتی با متن مشترک و نه امضای مشترک، صادر کردند که سال ٢٣ انقلاب پیروز می‌شود. اگر این اپوزیسیون محشر مضحک نبود، تحمل سرمای زمستان گران قیمت سخت می شد. لابد طرفداران این شش تا به طرفدارای اون٢٠ تایی که نیستند، میگن: با اینا زمسّونو سر می کنیم!

برچسب‌ها