نظام جمهوری اسلامی باید در زمینه آسیب از درون بیمه شود و از مقدمات این بیمه شدن نیز ایجاد درک و فهم عمومی نسبت به خطر "مواضع دلهره‌آور و حرف‌های معارض با منافع کشور" است.

سرویس سیاست مشرق - مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌ا... خامنه‌ای در فرازی از سخنرانی اخیر خود پیرامون تحولات منطقه؛ به مسائل داخلی کشورمان نیز اشاره کردند و با اشاره به عده‌ای که کارشان خالی کردن دل مردم و ترساندن آنها است، فرمودند: برخی در خارج از کشور و با رسانه‌های فارسی‌زبان این کار را می‌کنند که جور دیگری باید با آنها برخورد کرد اما در داخل کسی نباید این کار را بکند.

به گزارش مشرق، ایشان تأکید کردند: "اگر کسی در تحلیل یا بیان خود به‌گونه‌ای سخن بگوید که معنای آن خالی کردن دل مردم باشد، جرم است و باید با آن برخورد شود. "[1]

این بیان رهبر معظم انقلاب حاوی تأملات و اشارت‌های مهمی است که در وهله اول مسئولان قضایی و امنیتی کشور بایستی به آنها توجه داشته باشند.

دل مردم را اینگونه خالی می‌کنند! / مصادیق هشدار اخیر رهبری را بشناسیم

در گام بعد اما باید با تأسف اشاره کرد که این بیان رهبر معظم انقلاب مصادیقی دارد که تنها یک تورّق ساده در سخنان 2 هفته اخیر برخی مسئولان و برخی فعالان سیاسی و اقتصادی آنها را آشکار می‌سازد...

ما در ادامه به ذکر تعدادی از مصادیق اشاره شده که اثرشان "خالی کردن دل مردم" بوده است، می‌پردازیم اما نام صاحبان این مصادیق و گویندگان این جملات را ذکر نمی‌کنیم تا تأکیدی باشد بر اینکه هیچکس نباید به دنبال اختلاف‌انگیزی باشد.

آنچه که در ادامه می‌خوانید چند مورد از مصادیق "خالی کردن دل مردم" است:

1_مقام رده بالای دولتی: فساد در بدنه اداری ما نفوذ کرده است. قبح مسأله فساد ریخته شده.

2_یک اقتصاددان نزدیک به جریان چپ: طی ۳۵ ساله گذشته تمام جهت گیری‌های کلیدی اتخاذ شده در حیطه اقتصاد با شکست روبرو شده و ما اکنون یکی از مصادیق اتم و اکمل شکست سیاست گذاری هستیم.

3_مقام رده بالای دولت: یک استادتمام بعد از ۴۰ سال خدمت حدود هزار دلار می‌گیرد. وقتی دانشجوی این استاد آن طرف آب می‌رود تا ۸ هزار دلار حقوق می‌گیرد اینجا با فرار کردن مواجه می‌شویم که ناخواسته است.

4_یک اصلاح‌طلب ستادی در اشاره به تشکیلات امنیتی کشور: مگر حقوق یک سپاهی یا یک کارمند امنیتی چقدر است؟ اگر سفری به قبرس و ترکیه برود و آنجا به او بگویند ۵ هزار دلار می‌دهیم، ممکن است حساب و کتاب کند و سریعاً پاسخ منفی ندهد...سرویس اطلاعات اسرائیل به‌دلیل قدمت و همکاری‌های بین‌المللی طبیعتاً قوی‌تر از برخی از رقبای‌ منطقه‌ای‌اش ظاهر شده است...اینکه گفته می‌شود ایران ضعف داشته است، درست است؛ می‌توانستیم قوی باشیم و ضعف‌هایمان را برطرف کنیم.

5_مقام رده بالای دولتی در اشاره به قانون حجاب و عفاف: این قانون عملی نیست و نافرمانی مدنی در پی خواهد داشت.

در کنار این سخنان غلط و دلهره‌آور البته باید به مواضع اصولی و نجیبانه‌ای مثل سخنان "محمدصادق خرازی" در کنگره حزب اصلاح‌طلب ندا نیز اشاره کرد که به درستی تأکید کرده بود ایران اسلامی نه بحران اقتصادی دارد و نه بحران حیات. [2]

ما سخنان آقای خرازی را در اقتفای آن مواضع دلهره‌آور و غلط نقل کردیم تا سنجه بهتری در نزد مخاطبان محترم برای قضاوت وجود داشته باشد و تفاوت سره از ناسره آشکارتر دیده شود.

طبعا منظور مقام معظم رهبری از هشدار پیرامون خالی کردن دل مردم، همین قبیل مواضعی است که در بالا به آن اشاره کردیم.

اکنون اولا بر مسئولان ذیربط است که با چنین اظهاراتی برخورد کنند و ثانیا بر مسئولان و خواص است که در قبال اثرات دنیوی و اخروی اقوال و نوشته‌های خود بیشتر تعمق و اندیشه کنند.

نظام مقدس جمهوری اسلامی باید در زمینه "آسیب از درون" بیمه شود و از مقدمات این بیمه شدن نیز ایجاد درک و فهم عمومی نسبت به مواضع دلهره‌آور و حرف‌های معارض با منافع کشور است.

***

1_mshrgh.ir/1669981

2_mshrgh.ir/1666725

برچسب‌ها