هر مسلمانی در غرب خود را سفیری از جانب این دین لطيف می داند؛ آنها در رمضان با افطاری دادن به دوستان و همسایگان غیر مسلمان خود تلاش می کنند تا آنها را با حقیقت دین اسلام آشنا کنند.
اهتمام مسلمانان برای حضور در نزدیک ترین مسجد برای انجام عبادات و برگزاری نماز نیز، خود یکی از مظاهر دین اسلام در این ماه به شمار می رود.
برگزاری مراسم سخنرانی به زبان های عربی اردو، انگلیسی و بنگالی توسط وعاظ و عالمان دینی و همچنین سخنرانی توسط پزشکان در رابطه با روزه داری و فوائد آن و همچنین برگزاری مراسم تلاوت قرآن و ادعیه در مسجد "ریجنت بارک" مسجد بزرگ لندن از جمله برنامه هایی است که در ماه رمضان در این شهر برگزار می شود.
افطاری دادن نیز از جمله رسوماتی است که در مساجد لندن به ویژه مسجد بزرگ این شهر و مرکز اسلامی برگزار می شود که گاه غیر مسلمانان و رهبران آیین های دیگر نیز در این مراسم شرکت دارند.
کمک به نیازمندان و فقرا از دیگر آیین های رمضانی در لندن است که مسلمانان به آن توجه ویژه دارند.
نماز جمعه نیز در ماه رمضان پر شکوه تر از دیگر ماه های سال برگزار می شود و مسلمانان برای طلب رحمت و مغفرت و شرکت در نماز جمعه به مسجد بزرگ شهر لندن می روند.
مسلمانان این ماه را فرصت خوبی می دانند تا به دیدار یکدیگر رفته و با یکدیگر ملاقات کنند لذا خیابانهای لندن شاهد خروج مسلمانان یک ساعت پس از نماز مغرب است که برای دیدار با یکدیگر به منازل هم می روند.
برگزاری افطاری های دسته جمعی نوعی تقارب و تآلف اجتماعی به شمار رفته و موجب می گردد فرصتی برای بررسی مسائل مربوط به مسلمانان ایجاد شود.
مسلمانان و حتی غیر متدینین نیز در انگستان ترجیح می دهند از گوشت حلال و ذبح شده استفاده کنند به همین دلیل محله های فروش محصولات حلال به ویژه در ماه رمضان شاهد ازدحام مسلمانان برای خرید مواد غذایی مورد نیاز خود هستند به گونه ای که یک ساعت پیش از افطار صف های طویلی در مکان هایی که گوشت تازه به فروش می رسد تشکیل می شود.
گفتنی است که حدود یک میلیون و هفتصد هزار مسلمان در انگلستان زندگی میکنند.