مردم مسلمان چین، قبل از ورود ماه مبارک رمضان خانه ها و مساجد را تمیز میکنند و در مسجد جمع شده و امام جماعت راجع به اعمال این ماه و وظایف روزه داران صحبت میکند. آموزش زبان عربی، عقاید و احکام به علاوه نماز از جمله برنامههایی است که در این ماه برنامه ریزی می شود.
تلویزیون برنامهای که خاص این ماه باشد، ندارد . فقط شروع ماه مبارک رمضان را اعلام میکند و از فواید این ماه صحبت میکند، به همین دلیل ماه مبارک رمضان برای بیشتر مردم چین، شناخته شده است.
اوقات شرعی در چین توسط مساجد اعلام می شود. در هر محلهای یک مسجد وجود دارد که قبل از اذان، قرآن و دعا پخش میکند و مردم با همان صدا بیدار میشوند.
افطار
علاوه بر جوانها اکثرافراد مسن نیز به مسجد میروند و همانجا افطار میکنند. در طول ماه مبارک مساجد با چای، نان و یا خرما از روزه داران پذیرایی می کنند.
کتاب فروشی
در کنار هر مسجد، کتاب فروشی هایی نیز وجود دارد که در ماه مبارک کتابهای احادیث درباره ماه رمضان را به فروش می رسانند.
اعتقادات مردم
برخی مسلمانان کشور چین معتقدندهرکس روز چهاردهم و بیست و هفتم این ماه را روزه نگیرد، کور میشود. که مراد کوری چشم دل است. برخی افراد هم در برخی مناطق چین در ماه مبارک رمضان گوشت خوک نمیخورند، و همین نخوردن گوشت خوک را روزه گرفتن میدانند.
عید فطر
عید فطر در چین نیز مانند بسیاری از کشورهای جهان حال و هوای خاص خود را دارد. مسلمانان لباس نو میپوشند، غسل میکنند، برخی عطر میزنند و به مسجد میروند. بعد از نماز هم به قبرستان میروند و برای مردگان طلب مغفرت میکنند. در این روز زنان در خانه غذایی میپزند که به چینی «یوشاسنجزگواتز» میگویند. نوعی حلوا و یا کیک است. از روز عید فطر تا سه روز بعد از آن هم مردم به دیدار یکدیگر میروند.