کد خبر 1011905
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۲
مردم برای گاز سوزکردن خودروی خود چکار کنند؟

رئیس اتحادیه سوخت‌های جایگزین با اشاره به دریافت روزانه ۳۰ هزار تقاضا برای گازسوز کردن خودروها با اجرای طرح سهمیه‌بندی بنزین گفت: متقاضیان برای ثبت‌نام به https://www.irngv.ir مراجعه کنند.

به گزارش مشرق به نقل از وزارت نفت، علی محمودیان، رئیس اتحادیه سوخت‌های جایگزین گفت: متقاضیان برای گازسوز کردن خودروها می‌توانند به سامانه جامع اطلاعات خودروهای دوگانه‌سوز (irngv.ir) مراجعه کنند و از طریق زبانه تبدیل خودروها، برای ثبت‌نام تبدیل خودروی خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید

عملیاتی شدن تسهیلات گازسوز کردن خودروها

وی افزود: در مدت یک هفته از طرف این اتحادیه پیامکی برای متقاضیان ارسال می‌شود و این افراد می‌توانند از طریق مراجعه به سامانه، نزدیک‌ترین مرکز مجاز به محل سکونت خود را برای تبدیل انتخاب و مراجعه کنند.

این مقام مسوول با اشاره به افزایش گسترده حجم تقاضا برای گازسوز کردن خودروها هم‌زمان با اجرای طرح سهمیه‌بندی بنزین تا مرز دریافت روزانه ۳۰ هزار تقاضا در سامانه گفت: اولویت تبدیل خودروها با افرادی است که زودتر در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند و لازم است متقاضیان تبدیل هرچه زودتر درخواست خود را ثبت کنند.

مردم عجله نکنند، قیمت تجهیزات سی‌ان‌جی و هزینه تبدیل افزایش نمی‌یابد

رئیس اتحادیه سوخت‌های جایگزین با تاکید بر لزوم صبوری از سوی متقاضیان گفت: حداکثر ظرف دو ماه آینده خدمات‌رسانی به همه متقاضیان گازسوز کردن خودروها انجام خواهد شد و مردم از این بابت نگرانی نداشته باشند.

محمودیان هزینه تبدیل خودروها به دوگانه‌سوز را بسته به کیفیت کیت، نوع خودرو و سایز مخزن به‌صورت میانگین ۲.۵ تا ۴.۵ میلیون تومان اعلام کرد و اطمینان خاطر داد: این رقم ثابت است و به هیچ وجه در روزهای آینده شاهد افزایش قیمت تجهیزات و هزینه نصب نخواهیم بود.

مردم فقط به مراکز مجاز مراجعه کنند

وی همچنین با اشاره به لزوم گازسوز کردن خودروها از طریق سامانه جامع اطلاعات خودروهای دوگانه‌سوز (irngv.ir) و مراکز مجاز تبدیل تاکید کرد: مردم به‌منظور دریافت خدمات و محصولات با کیفیت و قیمت مناسب و نیز تامین ایمنی خود و خانواده از مراجعه به مراکز و کارگاه‌های غیرمجاز تبدیل خودروها خودداری کنند.

محمودیان افزود: خوشبختانه قطعات و تجهیزات موردنیاز این صنعت کاملا بومی‌سازی شده و با توجه به افزایش تعداد تقاضاها، هم‌اکنون کارخانجات تولید تجهیزات موردنیاز این صنعت ظرفیت تولید خود را افزایش داده است و به‌صورت شبانه‌روزی و دو شیفته کار می‌کنند.

وی همچنین با تاکید بر اینکه تبدیل خودروها به گازسوز تحت نظارت وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) و سازمان استاندارد انجام می‌شود، گفت: هم‌اکنون ۲۵۰ واحد کارگاهی مجاز در کشور آماده خدمات‌رسانی به هم‌وطنان هستند که با احتساب ۱۳۰ واحد در حال ساخت، تا یک ماه آینده این تعداد به ۳۸۰ واحد افزایش می‌یابد.

محمودیان تصریح کرد: امکان افزایش تعداد واحدهای کارگاهی تبدیل خودروها تا یک هزار واحد در کشور نیز وجود دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۷:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۹
    3 0
    آره برید گاز سوز کنید
  • IR ۱۷:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۹
    6 1
    من نگرانم که بخاطر ازدهام در مراکز گازسوز کردن خودروها کیفیت کم بشه و خطرناک بشه
  • IR ۱۹:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۹
    3 4
    گاز بهترین گزینه برای مصرفی ارزان هست، البته بایستی مراقب استانداردها هم باشید. که استانداردهای تجهیزات گازی، شوخی بردار نیست که بایستی رعایت بشوند.
  • علی IR ۲۳:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۹
    3 0
    lpg میکنیم خیلی بهتره
  • جلال IR ۲۰:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
    0 0
    الان نزدیک چهارماهه تو سایت ثبت نام کردم ولی خبری نیست لطف کنین پیگیری کنین
  • RO ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۲
    0 0
    گاز سی ان جی رو گرون کنین شما به قارت کردن عادت کردین دااا
  • کمر شکسته زیر بار گرانی IR ۱۵:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۵
    0 0
    قبل از گرانی بنزین ،میشد با یک میلیون تومان ماشین رو گاز سوز کرد ، اما حالا صحبت از دو و نیم ، آخه ملت بدبخت از کجا بیارن ،توی این وانفسای گرانی
  • مرتضی شاکری IR ۰۰:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۴
    0 0
    خیلی خوب میشه اگر بشه
  • امیر حبشی IR ۱۵:۰۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۸
    0 0
    اینجانب بازنشسته فرهنگی اقدام به گاز سوز کردن خودروی پژو پارس مدل 84 بصورت رایگان دارم در صورت موافقت به اینجانب اطلاع دهید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس