به گزارش مشرق، کاراته ایران 24 ساعت پر التهاب را پشت سر گذاشت. بعد از آنکه صبح یکشنبه خبرهایی مبنی بر تحولات احتمالی در این فدراسیون مخابره شد، به یکباره سرمربی تیم ملی تصمیم به کناره گیری گرفت و در اردو حاضر نشد.
بیشتر بخوانید:
کاراته گرفتار حاشیه خود ساخته شد
البته این تمام ماجرا نبود زیرا در ادامه جواد سلیمی رییس کمیته داوران هم کلاس خود در یکی از استانها را لغو کرد و اشرف امینی مدیر تیم ملی بانوان هم ندای جدایی و استعفا سر داد.
همه اینها در شرایطی است که تیم ملی کاراته باید روز سه شنبه جهت حضور در هفتمین مرحله رقابت های لیگ جهانی عازم مادرید اسپانیا شود.
کاراته یکی از رشته های پرامید کاروان ایران در المپیک 2020 توکیو است که تا به امروز عملکرد خوبی در راه کسب سهمیه داشته است. بدون تردید تلاش همه جانبه مدیران، مربیان و ورزشکاران و آرامش موجود در این ورزش که حلقه مفقوده در تمام این سالها بوده، نقش بسزایی در موفقیت های اخیر داشته اما به نظر می رسد شرایط موجود بر خلاف میل گروهی خاص است که با هر روشی سعی دارند آن را برهم بزنند.
این گروه در چند ماه گذشته از تمام ظرفیتش برای بازگشت به این فدراسیون استفاده کرده اما هرچه زده به در بسته خورده است. آنها که اکنون منافع خود را از دست رفته می بینند، ابتدا از راه تهدید و ارعاب وارد شدند و با راه اندازی کانال های خبری در فضای مجازی، سعی در تخریب تمام ارکان کاراته کشور داشتند تا شاید بتوانند برای خود امتیازی کسب کنند. در این راستا، بارها اتهامات و و تهمت های مختلفی علیه اشخاص توسط این گروه صورت گرفته که البته، می بایست از مراجع قانونی پیگیری شود.
این سناریو، البته ماجرایی تکراری در کاراته است. اهل فن و آنهایی که آشنایی مختصری با تاریخ این ورزش دارند، می دانند که در دو دهه گذشته کسانی که رد پایشان در بسیاری از پرونده های مالی و حواشی به جا مانده، هر زمان که معادلاتشان به هم ریخته، چنین نمایشی را به راه انداخته اند.
آنها در تمام این سالها با استفاده از اهرم هایی که در اختیار داشتند، در کاراته یکه تازی کرده اند. این گروه تا آنجا پیش رفته که حتی برای برخی مدیران گذشته تورهایی را پهن کرده و آنها را در باتلاق ایجاد شده، فرو بردند.
مغز متفکر این جریان جایی که احساس می کرد زور جواب نمی دهد، وعده های دروغین برای فریب افکار عمومی سر می داد. یک روز می گفت اگر بماند، دسته دسته مدال برای ورزش به ارمغان می آورد و روز دیگر مدعی می شد اگر به او اجازه دهند، کاراته را بی نیاز از هرگونه کمک می کند. هدف نهایی از تمام این داستان سرایی ها هم ضعیف نشاندن روسا و ایجاد زمینه برای بازگشت باندش به قدرت بود. در این میان بیشترین ظلم به دلسوزان و زحمتکشان شد که همواره فکرشان موفقیت و سربلندی این رشته محبوب بود ولی در فضای غبار آلود کاراته، کمتر فرصت خدمت و فعالیت داشتند.
اکنون، زنگ خطر برای مدیران فعلی کاراته هم به صدا درآمده؛ مدیرانی که به برخی تصمیمات آنها نقد جدی وارد است و اگر حواسشان نباشد، سرنوشتشان متفاوت از اسلافشان نخواهد بود.
البته در دوره جدید با توجه ویژه وزیر ورزش به کاراته و شناخت وی از جریان پشت پرده، تا به امروز خیلی از اتفاقات تلخ گذشته تکرار نشده ولی بیم آن می رود با اندکی غفلت به ویژه از جانب مدیران فدراسیون، شاهد پیوند جریان هایی باشیم که کاراته را از مسیر سالم سازی و موفقیت دور می کند.