به گزارش مشرق، امیر صدیقی درباره اینکه 4 باشگاه ایرانی پیشنهاد جدید AFC برای نحوه حضور در لیگ قهرمانان آسیا را رد کردهاند گفت: این پیشنهاد نشان میدهد که AFC از مواضع اولیه خود عقبنشینی کرده و به دنبال راهکار است تا موضوع را حل و فصل کند, چون از دست دادن ایران برای AFC و حامیان مالی و شبکههای تلویزیونی فقدان بزرگی است. پرجمعیتترین بازیهای آسیا در ایران برگزار میشود و این آمار روی گزارشها و مذاکرات AFC تاثیر زیادی دارد, به عنوان مثال در بازیهای استقلال و پرسپولیس با دیگر تیمها تا 70 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی حضور دارند.
وی ادامه داد: اینکه تیمهای ایرانی نمیخواهند به هیچ وجه در خارج از خانه میزبان باشند, تصمیم درستی است ولی باید در کنار این تصمیم, یک پِلن موازی هم داشته باشیم, یعنی نباید از حق قانونی خود که شکایت در دادگاه حکمیت ورزش (CAS) است, بگذریم. برای هر موضوعی 21 روز فرصت داریم تا شکایتمان را به دادگاه CAS بکشانیم و اگر این اتفاق زودتر رخ بدهد به نفع ماست.
بیشتر بخوانید:
چرا وقتی آرامکو موشک خورد، نبود امنیت مطرح نشد؟/ انصراف ندادن ورزش ایران را تحتالشعاع قرار میدهد
کارشناس ارشد فیفا در مدیریت و حقوق ورزش عنوان کرد: در شکایتها, چیزی به نام «دستور موقت» وجود دارد که اگر سریع اقدام کنیم, میتوانیم برای حضور در مسابقات از دادگاه دستور موقت بگیریم و اجازه ندهیم AFC تصمیماتش را عملی کند؛ البته برای این کار فرصت کمی وجود دارد و شانس برای دریافت دستور موقت کم است ولی ایران نباید از حق قانونی خود که شکایت است چشمپوشی کند, چون اگر ما این اقدام را هم انجام ندهیم AFC جریمههایی که مد نظر دارد را اجرایی میکند. به هیچ وجه در این موضوع نباید نشان دهیم که دستمان خالی است.
صدیقی درباره اینکه آیا با پاسخ ایران به پیشنهاد AFC, ممکن است باز هم کنفدراسیون فوتبال آسیا پیشنهاد جدید ارائه کند, گفت: چند روز به مسابقات مانده و بعید است که اتفاق خاصی رخ دهد. نمیتوانیم در این موقعیت خیلی امیدوار باشیم که بازهم AFC پیشنهاد جدیدی بدهد یا تصمیم جدیدی بگیرد. AFC پیام ما را دریافت کرده و نمیتوانیم خیلی منتظر تصمیم جدیدی باشیم اما برای شکایت هنوز فرصت داریم و میتوانیم با یک برنامه خوب کار پیش ببریم. اگر AFC تیمهای ایرانی را از رقابتها بیرون کند این مسئله تمام شده و دیگر نمیتوانیم برای بازگشت به مسابقات چیزی را عوض کنیم.