کد خبر 104875
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۹

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در پایه ششم نیز اجرا می‌شود، گفت: برای تأمین نیروی انسانی این پایه، هیچ معلمی را به اجبار وارد دوره ابتدایی نمی‌کنیم.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، فاطمه قربان، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ساعات آموزشی پایه ششم ابتدایی در سال تحصیلی آینده اظهار داشت: طرح تعطیلی روزهای پنج‌شنبه شامل دانش‌آموزان ششم ابتدایی نیز می‌شود، چرا که نظام آموزش رسمی دوره ابتدایی در تمام پایه‌ها در 5 روز ارائه می‌شود و پنج‌شنبه‌ها به خانواده اختصاص می‌یابد.

وی افزود: با بررسی‌های کارشناسی که از اول مهرماه امسال شروع کرده‌ایم و تا پایان دی‌ماه به اتمام رسانده‌ایم، با جرأت می‌توانیم اعلام کنیم که در سراسر کشور از لحاظ فضای آموزشی و نیروی انسانی هیچ‌گونه کمبودی نداریم و محتوای آموزشی ششم ابتدایی نیز آماده شده است.

قربان ادامه داد: دوره آموزش عمومی معلمان دوم و ششم ابتدایی نیز به مدت 294 ساعت طراحی و از بهمن‌ماه شروع شده و تا پایان اسفند ادامه می‌یابد و دوره تخصصی این گروه از معلمان نیز از اردیبهشت تا مرداد 91 در سراسر کشور اجرا می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تکلیف فضاهای آموزشی مورد نیاز برای ششم ابتدایی از همین الان دقیقاً معلوم شده است، گفت: از لحاظ آماری در رابطه با نیروی انسانی مورد نیاز مشکلی نداریم، ولی کار صدور ابلاغ نیروهای ششم ابتدایی باید از اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت‌ماه سال آینده انجام شود.

هیچ معلمی را به اجبار وارد ابتدایی نمی‌کنیم

وی اظهار داشت: برای سال آینده به حدود 45 هزار معلم برای پایه ششم ابتدایی نیاز داریم و برای تأمین این نیروها نیز تدبیر شده است، اما راه‌های تأمین آن را بعداً رسانه‌ای می‌کنیم.

قربان در رابطه با احتمال بازگشت نیروها از سایر مقاطع تحصیلی برای دروه ابتدایی تصریح کرد: امسال اصلاً بنا نداریم که به صورت اجباری نیرویی را از دوره‌ای به دوره دیگر بیاوریم و نه تنها کمبود نیرو نداریم، بلکه امسال برای نخستین بار به ازای هر 20 دانش‌آموز ابتدایی، یک ساعت مشاوره اختصاص داده‌ایم که در تاریخ آموزش و پرورش بی‌سابقه بوده است.

وی همچنین درخصوص دروس ششم ابتدایی گفت: تمام درس‌های پایه پنجم به همراه دو درس «تفکر و پژوهش» و «کار و فناوری» برای پایه ششم طراحی شده است و برای این دو درس، کتاب مستقل نیز ارائه خواهد شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت موضوع تفکر و پژوهش عنوان کرد: تأکید مقام معظم رهبری این است که تفکر فلسفی به معنای خردورزی از دوره ابتدایی در دانش‌آموزان تربیت شود؛ به گونه‌ای که بچه‌ها بتوانند هر آنچه را که می‌بینند درباره آن تفکر کرده و آن را درک کنند و در واقع به صورت سؤال‌محور و نه پاسخ‌محور تربیت شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس