کد خبر 1051532
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۲
‌

صفحه اینستاگرام ریحانه در روزهای قرنطینه راهکارهای جالبی را برای پرورش قوه‌ی ذهنی کودکان در این ایام ارائه داد.

به گزارش مشرق، با شیوع و گسترش بیماری کرونا در بسیاری از کشورهای جهان، پزشکان و متخصصان تاکید دارند که موثرترین راه برای ریشه کن کردن این بیماری رعایت نکات بهداشتی و ماندن در خانه است. از این رو صفحه مجازی ریحانه از صفحات منتسب به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای، با انتشار پستی جدید راهکارهای جالبی را برای پرورش قوه‌ی ذهنی کودکان در این ایام که در منزل هستند ارائه کرد.

متن کامل این پست به شرح ذیل است:

"از خانه آموزشگاه بسازید
پرورش قوه‌ی ذهنی کودکان حتی در این ایام!

بچه‌ها علاوه بر فعالیت‌های پر جنب و جوشی که در طول روز دارند، به مطالعه و خواندن و خلاقیت هم احتایج دارند حتی در این روزهای خانه‌نشینی؛ بنابراین ساعات روز را طوری تقسیم بندی کنید که قسمتی از آن برای اینگونه فعالیت‌ها باقی بماند و پیشنهادهای ما را نیز در همین زمینه بخوانید:

کتاب‌های آنلاین را دست کم نگیرید
به سراغ اپلیکیشن‌های آنلاین بروید. در این ایام که به راحتی نمی‌شود از خانه خارج شد و خرید کرد، روی آوردن به امکانات اینچنینی یک امتیاز مثبت است. در طبقه بندی‌های این اپلیکیشن‌ها کودک و نوجوان وجود دارد که به راحتی طیف وسیعی از انتشارات کودک را در اختیار شما قرار می‌دهد با قیمتی به مراتب کم‌تر از نسخه‌های چاپی. در کنار ایبوک‌ها می‌توانید از کتاب‌های صوتی مخصوص این رده سنی استفاده کنید.

نمایش خلاق اجرا کنید
برای اجرای نمایش احتیاج به امکانات پیشرفته ندارید. روی انگشتان کودک و خودتان چهره‌هایی با حس‌های متفاوت نقاشی کنید و با همان انگشتان و احساس هر کدام از شخصیت‌هایی که کشیده‌اید نمایشی برگزار کنید. این کار را می‌توانید با اسباب‌بازی‌هایی که مدتی است با فرزندان‌تان به سراغ آن‌ها نرفته‌اند نیز انجام دهید.

نویسنده کوچک خانه تان را تحویل بگیرید
احتمالا بعضی از کتاب‌ها را آنقدر برای کودک تان خوانده باشید که حالا آن‌ها را از حفظ برای شما بخواند. از این فرصت استفاده کنید. کتاب‌ها را بیاورید و از کودک بخواهید داستان را از روی تصاویر آن برای شما و خواهرها و برادرهایش تعریف کند. مرحله بعد از او بخواهید اسم یک شخصیت را عوض کند و تا آخر داستان با اسم جدید داستان را روایت کند. اگر در این دو مرحله استقبال خوبی از کودک دیدید، کتاب دیگری را بیاورید و بخواهید که کودک از شخصیت‌های هر دو کتاب استفاده کند و داستان سومی بسازد.

کارگاه تولیدی راه بیندازید
لباس‌های قدیمی بچه‌ها و خودتان را بیاورید و ببینید حالا که همان استفاده همیشگی را از آن‌ها نمی‌شود کرد، چطور می‌توان به محصولات جدید تبدیل‌شان کرد. مثلا پیراهن مردانه قدیمی همسرتان بتواند پارچه لازم برای یک لباس کوچک برای فرزند شما شود. باز کردن کوک‌های هر قسمت از لباس قدیمی را به یکی از فرزندان‌تان بسپارید و به آن‌ها بیاموزید که احتیاج نداریم همه چیز را بخیریم، می‌توانیم با کمی خلاقیت خودمان آنچه را که نیاز داریم تولید کنیم."

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس