کد خبر 1057853
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۰
کرونا نمایه - کراپ‌شده

تیمی از دانشمندان دانشگاه پیتسبرگ موفق به ساخت واکسنی شده‌اند که می‌تواند ویروس کرونا را تا یک سال خنثی کند.

به گزارش مشرق، تیمی از دانشمندان پنسیلوانیا موفق به ساخت واکسن بالقوه‌ای برای ویروس کرونا شده اند که می‌تواند تا یک سال این ویروس را در حالت خنثی نگه دارد.

آزمایش‌هایی اولیه این واکسن بر روی موش‌ها نشان داد که ایمن سازی آنتی‌بادی‌های تولید شده قادر به مقابله با بیماری ناشی از ویروس کروناست.

دانشکده پزشکی دانشگاه پیتسبرگ که واکسن را ایجاد کرده، اعلام کرده است این ماده از طریق یک لک انگشتی از سوزن‌های میکروسکوپی تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید:

قربانیان کرونا در آمریکا از ۶ هزار نفر فراتر رفت

آنتی بادی‌ها به‌ویژه در SARS-CoV-۲ با مقادیری که برای خنثی سازی ویروس کافی است ظرف دو هفته پس از تزریق تولید می‌شوند.

به گفته متخصصان این تیم، واکسن مذکور در زمان شیوع ویروس سارس و مرس هم بسیار مفید واقع شده است از این رو هر دو ویروس در حال حاضر تحت چتر کووید ۱۹ بوده و به منظور تهیه واکسن برای ویروس جدید مورد مطالعه قرار گرفته‌اند.

دکتر آندره گامبوتو، استادیار جراحی پیتسبرگ در این باره اظهار کرد: این دو ویروس که ارتباط نزدیکی با ویروس جدید دارند، ما از مطالعه آن‌ها در یافتیم که یک پروتئین خاص به نام پروتئین سنبله برای القای ایمنی در برابر ویروس مهم است. واکسن بالقوه برای افزایش قدرت بالقوه خود از یک طراحی پچ سوزنی به نام آرایه میکرونیدل استفاده می‌کند.

او تشریح کرد: این آرایه یک تکه اندازه انگشتی از ۴۰۰ سوزن کوچک است که از شکر و پروتئین سنبله ساخته شده است. این دستگاه برای انتقال قطعات پروتئین سنبله به پوست طراحی شده است جایی که واکنش ایمنی قوی‌تر است.

هنگام آزمایش در موش‌ها، واکسن نمونه اولیه که محققان آن را PittCoVacc خوانده‌اند طی دو هفته آنچه را آن‌ها "افزایش آنتی بادی" علیه کرونا ویروس جدید نامیده‌اند، تولید کرد.

به اعتقاد محققان پیتسبرگ هنوز برای اظهارنظر درباره اینکه پاسخ ایمنی در برابر COVID-۱۹ تا چه مدت می‌تواند ادامه داشته باشد، زود است، اما در آزمایش‌هایی که با واکسن تجربی MERS بر روی موش‌ها انجام شده، سطح کافی آنتی بادی برای خنثی سازی ویروس برای حداقل یک سال تولید شده است.

به گفته آنها، در حال حاضر میزان آنتی بادی حیوانات واکسینه شده SARS-CoV-۲ روند مشابهی را دنبال می‌کند.

این تیم امیدوارند که در چند ماه آینده آزمایش کاندید واکسن بر روی افراد در آزمایشات بالینی را شروع کنند؛ با این حال دکتر پاول دوپرکس مدیر تحقیقات واکسن در دانشگاه پیتسبورگ معتقد است که احتمالاً حداقل تا یک سال واکسن در دسترس نخواهد بود. در حال حاضر بیش از ۲۰۰ کارآزمایی بالینی در سراسر جهان در حال جستجو برای درمان یا ساخت واکسن کرونا ویروس جدید هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • DE ۰۵:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
    10 18
    بنظر میاد دانشمندان ایرانی سرعت عمل بیشتری از دیگران داشته باشند.در ایران خیلی ها هستند که پیشگام خواهند شد تا کمک کنند تا این بیماری رو از پا دربیارند. یک سال خیلی دیر است و ممکن است در 12 ماه اینده چند میلیون نفر از بین بروند.
  • IR ۰۷:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
    5 5
    یعنی هر سال کلی بشریت را سرکیسه میکنند احتمالا ۱سال بعد هم می گند کلی عوارض و مرض داره واز دور خارج میشه.
    • IR ۱۰:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
      10 2
      این ها اگر حقوق اندکی دریافت می کنند. حداقل دانشمن هستند دود چراغ خوردن و شب بیداری کشیدن. بعد هم این همه کالا تولید می کنند و این همه رفاه درست کردند و صد ها بیماری مهلک را هم ریشه کن کرده اند. کجا است طاعون و آبله و جزام؟ شما اگر نگران پول های هدر رفته هستی برو دنبال بازیگر ها، سیاستمدارها، نظامی ها، فوتبالیست ها، خواننده ها، مدیرها که پول بسیار بیشتری از مهندس ها دکترها می گیرند. کارنامه همه هم معلومه و روشن سیاستمدارها و نظامی ها فقط کشتار و جنگ. خواننده ها و هنرمندان فساد و بی بند باری....
    • IR ۱۲:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
      3 9
      هاجی چرا شماها واکسنشو نمیسازید؟ بدید دست سپاه دو دقیقه ای با علم و دانش و فن اوری فرا فوق پیشرفته ای که داره بسازه این توطئه دشمنان فرضی هم خنثی بشه
  • NL ۱۷:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
    0 2
    آنتی بادی(انگلیسی) = پادتن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس