کد خبر 1066462
تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۸
محمدرضا عارف

عضو سابق حزب اعتماد ملی گفت: عارف باید استعفا کند و 5 مشاور وی در این شورا هم باید کنار بروند. موسوی لاری هم باید 6 سال قبل استعفا می‌کرد تا امروز به این نقطه نمی‌رسیدیم.

به گزارش مشرق، شکست در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از سوی اصلاح‌طلبان اکنون رگه‌های اختلافی که در گذشته وجود داشت را برجسته‌تر کرده و شاخه‌های مختلف اصلاح‌طلب به انتقاد از هم زبان گشوده‌اند.

عبدالواحد موسوی لاری دومین مقام مهم در شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلب که سال 91 آغاز به کار کرد، سه روز پیش (5 اردیبهشت)، استعفا کرد و از شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلب خواست که دست به اصلاح ساختار زده و  نقش مؤثرتری به احزاب دهد. همزمان با نامه استعفای موسوی لاری، انتقادات به عملکرد اصلاح‌طلبان در ریاست جمهوری، مجلس دهم و شورای شهر فعلی تهران پررنگ‌تر شده و اعتراضات به محمدرضا عارف ریاست شورای عالی اصلاح‌طلبان را بیشتر کرده است.

بیشتر بخوانید:

تیر خلاص موسوی لاری بر شورای اصلاح‌طلبان

مهدی آیتی عضو سابق حزب اعتماد ملی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب، فعالیت شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان را از اساس غیرقانونی می‌داند و می‌گوید «اشتباه بزرگ اصلاح‌طلبان این بود که شورای هماهنگی جبهه اصلاحات را تعطیل و شورای عالی سیاست‌گذاری راه‌اندازی کردند.»

** مقصر اصلی اختلافات اصلاح‌طلبان «خاتمی» است

وی تأکید دارد که این اختلافاتی که اکنون به وجود آمده مقصر اصلی آن خاتمی رئیس دولت اصلاحات است. آیتی می‌گوید که محمد خاتمی بوده که دستور داده اعضای حقیقی وارد شورای عالی اصلاح‌طلبان شوند و حالا آنها احزاب اصلاح‌طلب را اینگونه به گوشه رینگ کشانده و آنها را از موضوعیت انداخته‌اند.

آیتی می‌گوید: پس از دستور رئیس دولت اصلاحات عارف به همراه 5 مشاورش وارد شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان شدند و  عبدالواحد موسوی‌لاری نیز به عنوان نماینده تام‌الاختیار خاتمی انتخاب شد، اما این شورا به جز دو دستگی محصول دیگری نداشته است.

وی ادامه داد: در استان‌ها در بین هواداران جبهه اصلاحات دو دستگی به وجود آمده، یک دسته طرفدار شورای هماهنگی هستند و یک دسته نیز طرفدار شورای عالی و همین دو دستگی سبب شده که اصلاح‌طلبان در استان‌ها به جان هم بیفتند.

آیتی تأکید دارد: اینکه موسوی لاری از سمت خود استعفا کرده امید رفتن اصلاحات به سمت نهادی قانونی و دارای ساز و کار حزبی را افزایش می‌دهد و می‌توان با انحلال شورای عالی اصلاح‌طلبان قدرت و اختیار را به شورای هماهنگی جبهه اصلاحات برگرداند یا پارلمان اصلاحات راه‌اندازی کرد.

**خروجی شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان ارائه لیست‌های رانتی به مردم بود

عضو سابق حزب اعتماد ملی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب می‌گوید: خروجی شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان ارائه لیست‌های رانتی به مردم بود که اکنون با شورای شهری مواجه هستیم که نارضایتی عموم مردم را افزایش داده و اعضای این شورا بیشتر به دنبال دغدغه‌های شخصی هستند تا اجتماعی.

آیتی ادامه داد: خروجی شورای سیاسیتگذاری اصلاح‌طلبان در مجلس هم که مشخص است، 30 بر صفر همه کرسی‌ها را در تهران از دست دادند و وضعیتشان از عملکرد دولت روحانی هم مشخص است.

وی تأکید کرد: ‌شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان باید تصفیه شود،‌عارف باید استعفا کند و 5 مشاور وی در این شورا هم باید کنار بروند. موسوی لاری هم باید 6 سال قبل استعفا می‌کرد تا امروز به این نقطه نمی‌رسیدیم.

آیتی گفت: اگر اصلاحات می‌خواهد به نقطه موفقی برسد باید از طریق آراء عمومی خود را بازسازی‌، ‌آسیب‌شناسی و نوسازی کند.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • کامران IR ۲۲:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۸
    4 4
    عامل اصلی بدبختی ها بی حجابی ها بی بند و باری ها فسادو فحشاها هم خاتمی است
    • IR ۰۳:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۹
      0 1
      شما اینگونه فکر کن ولی تاریخ چیز دیگری میگوید
    • سید IR ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۹
      1 1
      البته منکر نقش خاتمی در زوال اصلاح طلبان تهوع آور نمی توان شد اما مقصر اصلی در این باب سفاهت، بلاهت، جهالت و حماقت این قبیله تهوع آور است!!
  • جبارزاده DE ۱۰:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۹
    0 0
    باسلام ازسال ۷۶ مردم باچه امیدهایی به اینا رای دادندوبی کفایتی اقای خاتمی عدم توانایی برداشتن قدم های موثر مردم را ناامیدکرد دوم هرجاسله دستوری وازبالا به پایین باشدونظر ورای مردم دران نباشد بمرورزمان ارزش خودرا ازدست میدهد مثل شورای سیاست گذاری سوم درسته بخاطر استعفاء مردم درمقطعی به عارف اعتماد کردند ولی در کل اقای عارف از نظر شخصیتی وعلمی دراون حدوجایگاه نبودونیست چهارم کلیه اصلاح طلبانی که پست ومقامی بدست اوردند فرقی بااصولگرایان نداشتند فقط بفکر منافع شخصی وخانوادگی وفامیلی بودند لذا اکثرشان پایگاه وجایگاه اصلاح طلبی را رعایت نکردند بلکه بفکر منافع شخصی شدند
  • علی حیدری DE ۱۹:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۹
    0 0
    فتنه گران سالهای ۷۸و۸۸ در دولت روحانی فرصتی بس غنیمت بدست آوردند، به بیت المال تاختند ، قاپیدند وچاپیدند وبی توجه به مردم از فرصتی استفاده کردند ،که درفکرشان بعید می نمایاند که این فرصت دوبار ه تکرار شود. این گونه عملهای مشمئز کننده درجلو انظار مردم نتیجه اش این شد که در انتخابات علاوه بر اینکه به حساب نیایند ، بلکه به اسم ذزد ، چپاول گر ،وسو استفاده کن نام گیرند.حال جردادن گرفتن پاچه یکدیکر از این جهت قابل توجیح است. اما آنان مثل همیشه در این مورد هم خودرا به آن راه می زنند.
  • انتصاب IR ۱۱:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
    0 0
    بنظرم هنگامی که مردم پشتیبان خاتمی بودند او نتوانست و ترسید مطالبات مردم را پی گیری کند و روز به روز بخاطر اینکه از حکومت دور نشود از مردم دور شد و نتیجه اش شد هم از حکومت و هم از مردم رانده شد چونکه شهامت گفتن و پا فشاری بر خواسته به حق مردم را نداشت این شد که بعد از ۲۴ سال از دوم خرداد شاهد مردن اصلاحات هستیم باشد اگر در آینده کسی خواست لیدر اصلاحات شود اولا باید روشن بگوید چه چیزی را میخواهد اصلاح کند دوما جرات و جسارت لازم را داشته باشد ضمن احترام به خاتمی وی شهامت و جسارت لازم را نداشت

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس