به گزارش مشرق، رضا عزتیان رئیس اداره تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت با اشاره به لزوم داشتن یک تغذیه مناسب و سالم در روزهای کرونایی، اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل شیوع بیماری کرونا یکی از موضوعات مهم تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با این بیماری است.
او با اشاره به اینکه داشتن یک رژیم تغذیهای نرم مقاومت بدن در برابر بیماری کرونا را افزایش میدهد، ادامه داد: یکی از راه های تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه انواع میوه، سبزیجات و انواع ویتامینها است.
عزتیان تاکید کرد: بر اثر ابتلا به بیماری کرونا اشتهای افراد کاهش پیدا کرده و سیستم ایمنی بدن بیمار به شدت کاهش پیدا میکند.
رئیس اداره تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت مطرح کرد: با شیوع ویروس کرونا در کشور باید مصرف روزانه آب، آبمیوه، چای و سایر مایعات را به میزان مناسب در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهیم؛ زیرا نوشیدن مایعات و مواد غذایی مایع مانند سوپ انرژی کمی از بیمار در هنگام هضم آن میگیرد.
عزتیان بیان کرد: مصرف انواع ریز مغذیها توانایی بدن را برای مقابله با بیماری کرونا افزایش میدهد به همین دلیل کارشناسان توصیه میکنند که افراد به ویژه بیماران در دوران شیوع کرونا از مصرف ویتامینهای C و E غافل نشوند.
او تاکید کرد: در شرایط استرس نیاز بدن به ویتامین C افزایش پیدا می کند. باید در برنامه غذایی روزانه افراد یک تعادل و تنوع غذایی ایجاد شود. همچنین در این روزها لازم است افراد مواد غذایی مانند: غلات، تخم مرغ، حبوبات، میوه و سبزیجات را به اندازه کافی مصرف کنند.
عزتیان در پایان گفت: مصرف شیر، لبنیات کم چرب و گوشت برای تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است و افراد نباید در روزهای کرونایی از خوردن این مواد غذایی غافل شوند.