رئیسی نمایه

حجت الاسلام رئیسی گفت: باید ساختار شوراهای شهر به نحوی شود که بستر تخلف و لغزش‌ها از بین برود و ما خوشحال نمی‌شویم با شوراهای شهر برخورد شود.

به گزارش مشرق، امروز در جلسه شورای عالی حفظ حقوق بیت‌المال که لواسانات برگزار شد، ضمن تقدیر و تشکر از وزرا و ریاست سازمان‌ها و دوایر، قضات و دبیر شورای حفظ حقوق بیت‌المال برای برگزاری این جلسه، ضمن مفید و ضروری توصیف کردن مسائل مطرح شده، اظهار کرد: ابتدا از مردم خوب و بومی لواسان به دلیل دغدغه‌هایی که نسبت به این منطقه دارند و همچنین مسؤولان دغدغه‌مند تشکر می‌کنم؛ بارها دغدغه‌های آنها را از طریق رسانه‌ها، جراید و رسانه ملی شنیده‌ام.

بیشتر بخوانید:

وی با بیان اینکه مردم منطقه لواسان دغدغه درست و به حقی دارند، افزود: دغدغه این است که این منطقه خوش آب و هوا متعلق به همه مردم است و باید منافع آن برای همه مردم باشد و اختصاصی کردن منطقه به وسیله یک عده خاص، آن هم با تخلف از قوانین و مقررات و زیر پا گذاشتن نظامات معماری و شهرسازی مجاز نیست.

* ساخت‌وساز به هر شکل در مناطق خوش آب و هوای دنیا چارچوب دارد

آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: اگر کسانی بخواهند در هر منطقه‌ای از مناطق خوش آب و هوا حضور پیدا کرده و از آب و هوای خوب استفاده کنند، باید به قوانین و مقررات، حریم شهر و روستا و به چارچوب‌های ساخت و ساز احترام بگذارند.
 
وی ادامه داد: ساخت و ساز به هر شکل در مناطق خوش آب و هوای دنیا وجود دارد؛ اما ضابطه‌مند است و چارچوب دارد و نظامات مهندسی و معماری در نوع ساخت و سازها حاکم است.
 
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه مدیرانی که باید مرزها را در زمینه محیط زیست حفظ کنند و مسؤولین مربوطه در همه حوزه‌ها، مرزبانان طبیعت هستند، گفت: مسؤولیت مسؤولان  فقط در مرز جغرافیایی نیست؛ بلکه تکلیف شهردار مرزبانی از حوزه منافع شهر و شهروندان است.

وی افزود: دهدار، بخشدار، فرماندار و مقام قضایی و اجرایی هر کدام در حوزه خود مرزبانی می‌کنند و نباید بگذارند به این مرزها تجاوز شود؛ چراکه اینها جزو حقوق عامه است و ضایع شدن این حقوق به نسل‌ها لطمه می‌زند و همه در این قضیه خسارت می‌بینند.

* باید مشخص شود که کجا باید قانون را اصلاح کرد
 
آیت الله رییسی اظهار کرد: ما که دور این میز نشسته‌ایم، اگر هر کدام بخواهیم آماری در برخورد با تخلفات بدهیم، آمار روشنی داریم و باید به همه شما خسته نباشید گفت و از همت‌تان تقدیر کرد؛ لیکن ما هستیم با همه خدماتی که انجام شده و با همه آمارها و وضع موجود؛ یعنی لواسانی که امروز جلوی چشم است. این لواسان امروز، لواسانی نیست که مردم بومی و ساکنان بپسندند و حال سؤال این است چرا با همه اقدامات انجام شده، مردم گله‌مند هستند و باید دید که وضع مطلوب با آنچه که باید باشد چه فاصله‌ای دارد.
 
وی با تأکید بر اینکه همه مشکلات راهکار دارد و هیچ مشکلی در اینجا مطرح نشد که راه حلی نداشته باشد، بیان کرد: به نظرم می‌رسد که در مورد این جلسه دبیرخانه شورا، دادستان کل و معاونانش و معاونین وزرا به نحوی کار را دنبال کنند که به صورت قرارگاهی بتوانیم این جلسه را همواره داشته باشیم و هفته‌ای یک بار و یا ۱۵ روز یکبار برگزار شود و این مشکلاتی که مطرح شد، در آنجا بررسی و راهکارهای آن روشن شود.

رئیس قوه قضاییه اذعان کرد: مطرح شد که تعارض در تصمیم‌گیری‌ها و تعارض در برخی از قوانین داریم که لازم است این تعارضات در این قرارگاه و در این جلسات دبیرخانه‌، مورد بررسی قرار ‌گیرد و برای همه آن‌ها راهکارهایی پیدا شود.
 
وی ادامه داد: باید مشخص شود که کجا باید قانون را اصلاح کرد؛ کجا باید دستورالعمل‌های صریح، روشن و شفاف برای مجری و دست اندرکاران تدوین شود و بطورکلی تعیین تکلیف این قضیه لازم است.
 
آیت‌الله رییسی خاطرنشان کرد: این جلسه را سه ماه دیگر برگزار می‌کنیم و در طول این مدت باید کارها آماده شود و ما در جلسه آینده بررسی می‌کنیم که آن راهکارهایی که برای برون رفت از شرایط و مشکلات فعلی مطرح شد، به نتیجه رسیده یا خیر و اگر نرسیده دلیل آن چه بوده است.

وی عنوان کرد: دبیرخانه باید به صورت فعال پیگیری کند و مسؤولان در بخش‌های خود حتما مشارکت کنند تا این کار انجام شود.

* مردم می‌خواهند قانون نسبت به همه بدون تبعیض اجرا شود

رئیس قوه قضائیه با تأکید بر اینکه از جمله مسائلی که در آن جلسه حتما باید بررسی شود، طرح کشوری برای اجرای احکام است، بیان داشت: ۲۵۰ هزار حکمی که تحت عنوان ماده ۱۰۰ و یا هر کدام از بخش‌ها در استان‌های مختلف صادر شده است، باید بررسی و واکاوی سریع شود تا تکلیف این قضیه کاملا روشن گردد.
 
وی ادامه داد: اگر قانون وجود دارد، باید بدون تبعیض اجرا شود. آنچه که مردم از آن گلایه‌مند هستند، این است که می‌گویند قانون، تبعیض‌آمیز اجرا می‌شود؛ دو ساختمان در منطقه‌ای ساخته شده و با یکی برخورد می‌شود اما با دیگری خیر. این موضوع جلوی چشم مردم و در معرض قضاوت مردم است.
 
آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه اجرای قانون بدون تبعیض خواست مردم است، گفت: مردم می‌خواهند قانون نسبت به همه بدون تبعیض اجرا شود و این حرف کاملا درست است.
 
وی در ادامه با اشاره به صلاحیت دهداران، بخشداران و شهرداران بیان کرد: دهداران، بخشداران و شهرداران حق ندارند کاری که مجاز نیستند، انجام دهند؛ البته این موضوع برای کسانی که مجوز برای آنها صادر شده، ممکن است به عنوان حق مکتسبه تلقی شود؛ اما حق مکتسبه حقی است که منشاء آن قانونی باشد؛ دهداری که حق ندارد به کسی اجازه دهد، بخشداری که حق ندارد اجازه دهد، اگر اجازه داد، چگونه این حق برای فرد ایجاد می‌شود.
 
رئیس قوه قضائیه افزود: در آنصورت می‌توان گفت یک مقام قانونی به صورت غیرقانونی و در حریمی که نباید وارد شود، وارد شده و تخلف کرده و کاری را انجام داده؛ این حتما باید از طرف وزارت کشور به تمام دهداران، بخشداران و همه کسانی که مجاز به صدور مجوز در اموری نیستند، اعلام شود و آنها باید بدانند حق ندارند که کار غیرمجاز انجام دهند و هم برای مردم و هم برای مسؤولان دغدغه ایجاد کنند.
 
وی تأکید کرد: این یک دستورالعمل جدی است و اگر کسی هم تخلف انجام داد و برخلاف آنچه که مجاز هست، عمل کرد، طبیعتا باید با او برخورد قانونی شود.

* مگر با پول، تخلف خریده می‌شود؟ 

آیت الله رئیسی با تأکید بر اینکه آراء کمیسیون ماده ۱۰۰ نباید منبعی برای کسب درآمد برای شهرداری‌ها و رفع مشکلات مالی آنها تلقی شود، گفت: اینکه هرکس بتواند تخلف کند و بعد بگوید پولش را می‌دهم، درست نیست. اگر این کار غیرمجاز است، مگر با پول، تخلف خریده می‌شود؟ باید موضوع ماده ۱۰۰ را حتما پیگیری کرد که در مجلس اصلاح شود.

وی ادامه داد: از قوانینی که حتما باید پیگیری کنیم که مجلس اصلاح کند، ماده ۱۰۰ است. اینکه طرف تمام تخلفات را انجام دهد و جلوی چشمان مردم بگوید پولش را دادم، اینکار تخلف هست یا نیست؟ یک طبقه بیشتر ساختن در این منطقه تخلف است. همه ساختمان‌های این منطقه سه طبقه ساخته شده‌اند؛ اما کسی ساختمانی چهار یا پنج طبقه ساخته و می‌گوید پولش را دادم؛ پس معلوم می‌شود که همه تخلفات را می‌شود با پول معامله کرد.
 
رئیس قوه قضائیه گفت: این موضوع باب تخلف را در کشور باز می‌کند و متخلف برای تخلف جرأت می‌کند؛ مشکل ماده ۱۰۰ حتما باید حل شود و نباید به عنوان یک منبع برای رفع کمبودهای مالی شهرداری‌ها تلقی شود. حتما این کار غلط است و مشکلاتی که الان ایجاد کرده، حتما باید پیگیری شود که این کار اراده جدی می‌خواهد.

* باید ساختار شوراهای شهر به نحوی باشد که بستر تخلف و لغزش‌ها از بین برود 

آیت‌الله رئیسی در ادامه با اشاره به موضوع شوراهای شهر، گفت: از مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور و شورای عالی استان‌ها که مرجع این کار هستند و خوب هم تخصص دارند، می‌خواهیم درباره فعالیت شوراهای شهر پیگیری کنند؛ معتقدیم که شوراهای شهر خدمات خوبی در خیلی از شهرها انجام داده‌اند؛ اما تخلفات جدی هم در شوراها وجود دارد و اشکال هم ساختاری است و اشکال رفتاری نیست.
 
وی افزود: چرا ما باید مجبور شویم با شورای شهر لواسان و شهردار لواسان برخورد کنیم؟ در خیلی از شهرها این برخورد شده است؛ در حالیکه اگر ساختارها دقیق باشد و شورای شهر را منضبط کند، مجبور به برخورد نمی‌شویم. اعضای شورای شهر برای خدمت آمده‌اند؛ ولی وقتی می‌بینند که یکسری از راه‌ها باز است و زمینه و بستر برای تخلف فراهم است، مرتکب تخلف می‌شوند. ما به هیچ عنوان مایل به برخورد با آنها نیستیم؛ اما وقتی تخلف می‌کنند، برخورد می‌کنیم؛ لکن مشکل را در ساختارِ غلط می‌بینیم.
 
رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: باید ساختار شوراهای شهر به نحوی باشد که بستر تخلف و لغزش‌ها از بین برود و به سهولت شاهد نباشیم که با اعضای شورای شهر برخورد میشود. ما از این کار خوشحال نمی‌شویم؛ البته برخورد با تخلفات وظیفه ماست و پیگیری هم می‌کنیم.
 
وی ادامه داد: نکته‌ای که یکی از وزرا مبنی بر تمرکز زدایی مورد اشاره قرار دادند، حرف کاملا متینی است؛ اما تمرکز زدایی وقتی محقق می‌شود که ساختاری که می‌خواهد به آن قدرت واگذار شود، در یک انضباط کامل باشد؛ آن وقت دیگر انسان دغدغه‌ای ندارد. می‌گوییم به جای اینکه تصمیمی را وزارتخانه بگیرد، شهر بگیرد؛ اما شهر باید با انضباط تصمیم بگیرد و اگر این موضوع لحاظ شد، هیچ دغدغه‌ای ایجاد نمی‌کند.

* نباید اجازه داد که تخلف شکل بگیرد

رئیس قوه قضائیه گفت: تمرکززدایی حرف بسیار درستی است؛ اما باید اختیارات به بخشی واگذار شود که در انضباط قرار دارد و بسترهای تخلف فراهم نیست و این موضوع نیاز به اصلاح قانون دارد و از کارهایی است که به نظر ما باید حتما انجام گیرد.
 
وی با تأکید بر توجه به موضوع پیشگیری خاطرنشان کرد: باید به جای برخورد با یک ساختمان ده طبقه که ساخته شده، پیشگیری کرد. آیا در بستر رودخانه می‌توان ساختمان ساخت؟ چرا وقتی آجرها گذاشته و چند طبقه ساخته شد، بعد با آن برخورد شد؟ جلوی چشم همه مسؤولان مربوطه این کار انجام شده و تمام کسانی که مسؤولیت داشتند نباید اجازه می‌دادند در بستر رودخانه ساختمان ساخته شود. چرا دوسال همه دیدند و این کار انجام شد؟ با تخلف باید برخورد شود؛ اما نباید اجازه داد که تخلف شکل بگیرد و نطفه تخلف و فساد منعقد شود.
 
آیت‌الله رئیسی ادامه داد: لازمه آن، این است که مسؤولان در زمان خودش هشدارها و پیگیری‌های لازم را انجام بدهند که این اتفاق در اینجا نیفتاده است. شهرداری‌ها و دستگاه‌هایی که موظفند باید کاری کنند که شاهد ساختمان‌هایی که با تخلف بالا می‌آید، نباشیم.
 
رئیس قوه قضائیه اضافه کرد: حتما نباید خدمات شهری به ساختمانی که تخلف دارد، داده شود. این، زمینه تخلف را ایجاد می‌کند و از قوانینی که باید پیگیری کنیم که اصلاح شود، همین قانون است. به ساختمانی که با تخلف ساخته شده است و مسؤولین هم می‌گویند که با تخلف ساخته شده است، نباید آب، برق و گاز داده شود و این موضوع در مقطعی به مجلس پیشنهاد شده و لایحه هم نبوده و ظاهرا طرح بوده و از مواردی است که باید از طریق مجلس آن را اصلاح کنیم. یکی از مواردی که دادستان کل در دبیرخانه باید پیگیری کنند، همین موضوع است و  باید سریع قانون را اصلاح کنیم و خدمات دادن به جایگاهی که تخلف کرده است، اشکال دارد.
 
وی یادآور شد: تخلف از همه بد است و از سازمان‌های اداری کشور بدتر؛ رعایت قانون خوب است و از سوی سازمان‌های اداری کشور خوب‌تر. اگردر جایی باب تخلف باز شده است و جایگاهی است که با ثروت یا قدرت ارتباط دارد، این باب تخلف را برای دیگران هم باز می‌کند. دیگری هم می‌گوید که فلان جا و سازمان فلان هم ساخته است. وقتی مقام معظم رهبری در فرمایشاتشان از جاهای مقدس نام می‌برند و می گویند جا ولو خیلی مقدس است، اما در مکان غیرقانونی نباید ساخته شود و محیط زیست نباید به خطر بیفتد و جنگل نباید تخریب شود، دیگر تکلیف همه روشن است.
 
آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: سازمان‌های اداری کشور اگر تخلف کنند، باید به صورت مضاعف با آنها برخورد شود. به نظر ما سازمان‌های اداری کشور هستند که با ارتکاب تخلف، باب تخلف را بیشتر باز می‌کنند.
 
وی به موضوع تخلف تعاونی‌ها اشاره کرد و گفت: مگر چون تعاونی فلان دستگاه هستند، حق دارند تخلف کنند؟ همانطور که افراد حق ندارند تخلف کنند، تعاونی هم حق ندارد تخلف کند. تعاونی مربوط به هرجا باشد، حق ندارد تخلف کند.

رئیس قوه قضائیه به وزرا و همه سازمان‌ها در کشور توصیه کرد که بخش‌ها و سازمان‌های حقوقی خود را قوی کنند و در این بخش‌ها، حقوقدانان قوی و نفوذناپذیر به کار گیرند تا از طریق دستگاه قضایی و  طرق مختلف اداری حقوق دولت را دنبال کنند.

وی تأکید کرد: هر دستگاهی که بخش حقوقی قوی و نفوذناپذیر داشته، در احیای حقوق دولت بسیار موفق‌تر عمل کرده است؛ از زمان سازمان بازرسی می‌دیدم که گاهی مسؤولان حقوقی قوی دستگاه ها خیلی بی پروا به میدان می آمدند و اجازه نمی‌دادند حقوق دولت که همان حقوق ملت است، ضایع شود.

*دستگاه‌ها تا پایان سال جاری، نقشه‌های مرتبط با اراضی خود را به سازمان ثبت اسناد ارائه دهند

آیت‌الله رئیسی در ادامه با اشاره به اهمیت موضوع کاداستر و حدنگاری در امر مقابله با زمین خواری و تعدی به اراضی ملی و منابع طبیعی اظهار داشت: ثبت مالکیت و حدنگاری و هماهنگی دستگاه‌ها در این زمینه در امر مبارزه با زمین خواری و تجاوز به منابع طبیعی و اراضی ملی بسیار ضروری است و سازمان ثبت اسناد در این زمینه قدم‌های خوبی برداشته و با سازمان جغرافیایی و سازمان هوا و فضا وارد مذاکره شده است.

 وی با اشاره به تکلیف قانونی همه دستگاه‌ها برای ارائه نقشه‌های اراضی مرتبط با خود به سازمان ثبت تا سال 96، بیان داشت: اگر چه سه سال از وقت قانونی تعیین شده برای این امر گذشته است، اما به هر حال همه دستگاه‌ها باید تا پایان سال جاری به هر نحو ممکن نقشه‌های مرتبط با اراضی خود را به سازمان ثبت اسناد ارائه دهند.
 
رئیس قوه قضائیه تأکید کرد: یکی از راه‌های موثر در جهت جلوگیری از تخلفات مرتبط با اراضی ملی و منابع طبیعی، صدور اسناد برای این اراضی و منابع است و این امر می‌تواند در جهت مقابله با پدیده زمین خواری و تجاوز به منابع طبیعی و اراضی ملی راهگشا باشد.

* شرایط را برای قانونمداران امن و برای متخلفین و متجاسرین ناامن می‌کنیم

آیت‌الله رئیسی در ادامه با اشاره به ضرورت ایجاد بانک جامع اطلاعاتی در خصوص منابع طبیعی و اراضی ملی، گفت: یکی از امور ضروری در زمینه مقابله با پدیده تعدی به اراضی ملی، الزام به تنظیم سند رسمی است. در آخرین روزهای مجلسِ قبل قانون مرتبط با الزام به تنظیم سند رسمی تصویب شد؛ اما شورای نگهبان اشکالاتی را به آن وارد دانست.

وی ادامه داد: هم اکنون طرح مزبور در مجلس یازدهم در مرحله نهایی قرار دارد و اعضای همین جلسه‌ی احیای حقوق عامه و همچنین معاون حقوقی ما در قوه قضاییه باید موضوع را دنبال کنند تا هر چه سریع تر اسناد عادی به اسناد رسمی تبدیل شوند. تبدیل اسناد عادی به اسناد رسمی از راه‌های کاهش ورودی پرونده به دادگستری‌هاست.

رئیس قوه قضائیه اضافه کرد: در مواردی مشاهده می شود که یک واحد به چند نفر فروخته می شود. اخیرا در پرونده‌ای که من مشاهده کردم، 260 واحد را یکبار به یک نفر فروخته بودند و همان 260 واحد را بار دیگر به نفر بعد فروخته بودند.
 
وی در ادامه با بیان اینکه ما شرایط را برای قانونمداران امن و برای متخلفین و متجاسرین ناامن می‌کنیم، گفت: همه ما به عنوان اعضای شورای عالی حفظ حقوق بیت المال و احیای حقوق عامه باید با همکاری و هماهنگی با یکدیگر و ابتناء به قانون، امور را دنبال کنیم و با استمرار حرکت در مسیر برخورد با متخلفین و متعرضین به اراضی ملی و منابع طبیعی، فضا و بستر تخلف را از بین ببریم.

* موضوع لواسان را رها نمی‌کنیم
 
آیت‌الله رئیسی در ادامه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در برخورد با زمین خواری در منطقه لواسانات گفت: چند حکمی که در منطقه لواسان در زمینه مقابله با تعدی به اراضی ملی و منابع طبیعی صادر شده است، به معنای آغاز قضیه است و ما موضوع لواسان را رها نمی‌کنیم و در پیگیری این موضوع، بنیانی را بنا می‌نهیم که مسؤولین بعد از ما نیز موضوع تخلفات مرتبط با اراضی را در لواسان پیگیری کنند.
 
وی با اشاره به اهمیت نقش مردم و سازمان‌های مردم نهاد در امر مبارزه با زمین خواری و تعدی به اراضی ملی و منابع طبیعی، گفت: در هر زمینه‌ای که مردم ورود کرده‌اند، آن زمینه عرصه موفقیت ما بوده است. در قضیه مبارزه با زمین خواری و مقابله با تعدی به اراضی ملی و منابع طبیعی نیز مردم و سازمان‌های مردم نهاد و نیروهای بسیج و جوانان حزب اللهی به ما کمک کنند؛ چراکه شهر و فضای شهری و هوا و آب و خاک متعلق به همه مردم در همه عصرها و نسل‌هاست.

* تشکیل شعب تخصصی امور زمین در همه دادگستری‌های کشور
 
رئیس قوه قضائیه در ادامه به موضوع ترک فعل‌ها در زمینه مقابله با تعدی به اراضی ملی و منابع طبیعی اشاره کرد و گفت: چنانچه هر مسؤولی در دوره مسؤولیت خود مبادرت به صدور مجوز غیر قانونی کرده باشد که این امر موجبات تعدی به اراضی ملی و منابع طبیعی و تعدی به حقوق مردم را فراهم آورده باشد، آن مسؤول متعلق به هر دوره ای که باشد، باید نزد مردم و سلسله مراتب اداری و سازمانی پاسخگو باشد.
 
وی با اشاره به تشکیل شعب تخصصی امور زمین در همه دادگستری‌های کشور گفت: در همه دادگستری‌های کشور شعب تخصصی امور زمین در حوزه دادسرا و دادگاه تشکیل می شود که دراین شعب متخصصین امور مربوط به زمین با هماهنگی یکدیگر و مسئولان قضایی مربوطه امور مرتبط با اراضی ملی و منابع طبیعی را پیگیری خواهند کرد.
 
آیت‌الله رئیسی در پایان اظهار داشت: ظرف سه ماه دیگر مجددا جلسه شورای عالی حفظ حقوق بیت المال برای پیگیری اقداماتِ در دستور کار تشکیل خواهد شد و در همین مدت نیز دبیرخانه این شورا با حضور اعضا به طور مستمر پیگیر امور مربوطه خواهد بود.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 22
  • در انتظار بررسی: 3
  • غیر قابل انتشار: 12
  • IR ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
    12 1
    جناب آیت الله رییسی رییس محترم قوه قضاییه الله الله الله به داد مردم برسید از دست ظلم و فساد شهرداری ها
  • IR ۱۳:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
    17 1
    انقلاب کردیم شهید دادیم تا آقایان با رانت و رابطه بازی در لوسانات ویلاهای 500 ملیارد به بالا داشته باشند
  • IR ۱۳:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
    18 1
    ماده صد وپنج شهرداریها را درست کنید(زمینها گروهی مردم وتعاونیها)سالها بلاتکلیف است ولی زمینهاوبرجهای درکوچه های ۶متری درمراکز استانها( خودیها وسرمایه دارهای رشوه ای )هرروز بیشتر میشود
  • IR ۱۴:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
    3 1
    آقای رئیسی لطفاً از شر کبرای جهنمی مفسد فی الارض بداد کشور برسید. وزودتر اعدامش کنیدواین شجره ملعونه خبیثه را ریشه کن کنید.
  • IR ۱۴:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
    3 1
    استناد به همین ماده ۱۰۰. واجرای ان توسط شهرداری ، در سال ۷۰ کلاهی که مالک و کارمندان شهرداری ، بر سر من کارمند با ۴ فرزند و حقوق ناچیز گذاشتند تاثیر بسیار بدی برایم داشت، که نه مالک و نه شهرداری ونه شهردار را توانستم ببخشم هرگز و هرگز ..
  • پ IR ۱۵:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
    3 1
    اقای رئیسی ماده 100 مثل این قوانین که سواستفاده میشه زیاد داریم که نتیجه اون باعث درگیر شدن خیلی از نهادها مثل ق.ق میشه دوم تحویل دادن نقشه اراضی خیلی مهمه پیگیری کنید اونا فقط زبان زور میفهمن و چون سازمان های اداری شبیه باند عمل میکنند باید یک بار دستور داد 1000بار پیگیری کرد
  • IR ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
    3 1
    ماده صد وماده پنج شهرداریها را اصلاح کنید(زمینهای لم یزرع گروهی مردم وتعاونیها)سالها بخاطرهمین مواد بلاتکلیف هستند ولی (زمینهای کشاورزی،باغات،پارکها،سواحل دریا ورودخانه ها،کوهها وجنگلها...)اشخاص وسرمایه داران خودی وغیرخودی رشوه ای به( ویلاهاوبرجهای لاکچری درکوهها وجنگلهاودرکوچه های ۶متری ودرمراکز استانها....)تبدیل وهرروز بیشتر میشود(بشکلی که جنگل ورودخانه دریا باغ وبافتهای قدیمی و...)دیگه دیده نمیشه
  • IR ۱۶:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
    9 1
    شوراهای شهر و روستا تبدیل به مراکز فساد و لابی گری شده اند و بایستی منحل شوند
    • FR ۲۳:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
      0 0
      درود بر مرد عمل واصلاح جناب رئیسی بزرگوار وشجاع
  • IR ۰۴:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    1 0
    سلام ازپی گیری ومبارزه حضرتعالی نسبت به فساد امیدمردم وپایبندی مردم رابیشتر می کند. متاسفانه تعاونیهای دادگستری واطلاعات به ناحق جاهایی بروز می کند که این درست نیست وشهرداری به ترس وباتوجه باضعفهایی که دارد همکاری می کند. امیداست به این گونه تعاونیها دیگر تعاونیهادستوردهید که بروز نکنند. تشکر
  • IR ۰۴:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    1 0
    محبت نمایید دستور ویژه صادرنمایید که تعاونی دادگستری واطلاعات وامثال اینا سو استفاده ننمایند.
  • IR ۰۴:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    1 0
    وجودشورای شهر به هیچ عنوان لازم نیست.
  • IR ۰۴:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    2 0
    شورای شهر درسطح کشور اصلا لازم نیست. سواستفاده آن بیشتراز استفاده آن هست. شهردار مستقیم ازطرف فرمانداری نظارت گردد بهتر می باشد.
  • IR ۰۴:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    2 0
    کمیسیون ماده صد شهرداری مرکز فساد ودزدی می باشد. کمیسیون ماده صد حذف گردد.
  • IR ۰۴:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    2 0
    درکل قانون کلی برای انتخاب شهردار، کمیسیون ماده 100،و وجود شوراها لازم هست درمجلس تصویب گردد.
  • IR ۰۴:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    1 0
    جناب آقای ریسی سلام علیکم آیا سزاوار هست درشهرجدید صدرا درشیراز کوه را تصرف نمایند وهیچ گونه برخوردی صورت نگیرد.
  • .... IR ۰۷:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    3 0
    به خدا قسم همه منتظر برخورد با فاسدین و اجرای عدالت هستیم
  • IR ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    1 0
    سلام.و درود خدا بر حاج آقا رئیسی.
  • CA ۰۹:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    2 0
    اتفاقا هسته فساد در شهرداریها و شوراهای شهر و روستا است. لواسانات که از دست رفته. فکری بحال دماوند بکنید که اینم داره از دست میره
  • IR ۰۹:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    2 0
    آقای رئیسی ممنون از پیگیری و اقدام شما در مقابل ارگانهای دولتی و ... این جمله که مگر میشود با پول تخلف را خرید! بسیار پسندیده است و مقابله با آن بسیار سخت، حتی در دوره ای هزینه تخلف دو برابر ارزش ملک شد و تا مدتی اثرش مثبت بود. خواهشمندیم در رابطه با تخلفات بانکها، که باعث گرانی روز افزون در کشور شده اند. نیز پیگیری دو چندان شود. به نظر میرسد گرانی ارز و مسکن بر گردن صاحبان پول است
  • IR ۱۰:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    3 0
    رئیسی وقتی میخواد واقعا بافساد مبارزه کنه-اگر ازیک ارگان و...شروع میکنه-مثلا قوه قضائیه-باید بصورت(ریزودرشت،فراگیر،فله ای،سریع وصریح)باید انواع فساد،پارتی بازی وباندبازی... راجاروب کنه،والا اگر فراری صورت گیرد یاته مانده ای حتی ریز هم بماند،دوباره رشد پیدا میکنه
  • IR ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    3 0
    ماده 100 یعنی پولدار هر خلافی خواست انجام بده ولی پولش و به ما بده...تو شهر جدید پرند طرف پارکینگ خونه و کرده مغازه و ماشین ها آواره کوچه و خیابون. ولی شهرداری با دادن پول مجوز داده. مردم و قانون و حقوق شهروندی هم کشک... چرا؟؟ چون پول داره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس