به گزارش مشرق به نقل از بلومبرگ، فیسبوک از اتحادیه اروپا بر سر درخواست دسترسی به اسناد «خصوصی» شکایت کرد.
شرکت فیسبوک روز دوشنبه اعلام کرد که از نهادهای اتحادیه اروپا که مسئول مبارزه با انحصارگرایی اقتصادی هستند به دلیل درخواست دسترسی به اطلاعات غیرضروری شکایت کرده است.
اتحادیه اروپا از سال گذشته نظارت خود بر فعالیت شبکه اجتماعی فیسبوک را افزایش داده است. بروکسل به طور همزمان در حال تحقیق درباره نحوه مدیریت نگهداری داده ها در فیسبوک و بازار خرید و فروش اجناس در این شبکه اجتماعی است.
فیسبوک در سال ۲۰۱۶ میلادی بازار آنلاین خرید و فروش کالاها را به راه انداخت. حدود ۸۰۰ میلیون کاربر فیسبوک در ۷۰ کشور جهان از خدمات این بازار آنلاین استفاده می کنند.
فیسبوک تاکنون ۳۱۵ هزار سند را در چهارچوب تحقیقات بروکسل در اختیار کمیسیون اروپا قرار داده است.
این شبکه اجتماعی مدعی است که اتحادیه اروپا برای تحقیقات خود در مورد نحوه نگهداری داده ها و بازار آنلاین خرید و فروش کالاها خواستار دسترسی به اطلاعات «بسیار حساس شخصی» کارکنان این شرکت شده است.
«تیم لمب»، مشاور حقوقی فیسبوک معتقد است که درخواست دسترسی کمیسیون اروپا کلی است و در نتیجه این شرکت در عمل مجبور است تا اطلاعاتی را که ارتباطی با تحقیق های اتحادیه اروپا ندارد در اختیار نهادهای این اتحادیه بگذارد.
به گفته مشاور حقوقی فیسبوک داده هایی که اتحادیه اروپا خواستار دسترسی به آنها شده است شامل اطلاعات پزشکی کارکنان، اسناد مالی آنها و اطلاعات خصوصی در مورد اعضای خانواده کارکنان می شود.
کمیسیون اروپا اعلام کرده است که در برابر شکایت فیسبوک به نهادهای قضایی اتحادیه اروپا از موضع خود دفاع خواهد کرد.
مقامات کمیسیون اروپا همچنین تاکید کرده اند که تحقیق در مورد آن دسته از فعالیت های فیسبوک که به طور بالقوه می تواند نقض مقررات رقابت اقتصادی محسوب شود ادامه خواهد یافت.