کد خبر 1108211
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۴:۱۵
پنیر

متخصصان علوم تغذیه تاکید دارند پنیر به دلیل آنکه سرشار از مواد مغذی است بهترین گزینه برای وعده صبحانه است.

به گزارش مشرق، بی تردید بهترین راه برای آغاز یک روز خوب و پرانرژی، داشتن یک صبحانه سالم و مقوی است. متخصصان می‌گویند وعده صبحانه بسیار پر اهمیت است، زیرا فرد در طول شب نزدیک به ۱۰ ساعت غذایی مصرف نکرده و بدن نیازمند تامین انرژی است. از این رو، داشتن یک صبحانه مقوی و سالم که بتواند علاوه بر تامین ویتامین و پروتئین، باعث تقویت متابولیسم (سوخت و ساز) بدن شود، اهمیت دارد.

یکی از مواد غذایی فوق العاده برای وعده صبحانه پنیر است. در این گزارش به ۵ دلیل اهمیت مصرف پنیر در صبحانه می‌پردازیم.

۱- سرشار از پروتئین و املاح

پنیر دارای درصد بالایی پروتئین است و همین امر باعث می‌شود فرد برای مدت طولانی‌تر در طول روز احساس سیری کند. فرآیند هضم پنیر در معده با کندی صورت می‌گیرد و باعث می‌شود ترشح مواد شیمیایی بدن که باعث احساس سیری می‌شوند، افزایش یابد.

فراتر از پروتئین بالا، پنیر سرشار از چربی، آهن، کلسیم و منیزیم است. از همین رو، پنیر بهترین گزینه برای سلامت بدن در وعده صبحانه است. خوردن پنیر در وعده صبحانه علاوه بر تامین انرژی بدن، می‌تواند باعث تندرستی و نشاط شود.

از کاهش وزن تا استحکام استخوان؛ ۵ دلیل اصلی مصرف پنیر در صبحانه

۲- افزایش سطح انرژی بدن و لاغری

پنیر مخلوط بسیار عالی از مواد مغذی است که می‌تواند برای کسانی که به حفظ وزن خود اهمیت می‌دهند، گزینه مناسبی باشد. پنیر باعث افزایش انرژی بدن می‌شود و می‌تواند فرد را در طول روز پرانرژی نگاه دارد. اگر می‌خواهید روز خود را پرانرژی آغاز کنید ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم پنیر خام را در وعده صبحانه خود بگنجانید.

متخصصان علوم تغذیه همواره تاکید دارند نخستین گام برای کاهش وزن این است که مصرف پروتئین در رژیم غذایی افزایش یابد. پروتئین برای مدت طولانی در فرد احساس سیری ایجاد می‌کند و همین امر باعث کاهش مصرف مواد غذایی از سوی انسان می‌شود. پنیر یکی از منابع بسیار مناسب پروتئین است. بخصوص کسانی که گیاه خوار هستند می‌توانند با گنجاندن پنیر در رژیم غذایی خود، پروتئین بدنشان را تامین کنند.

۳- کربوهیدرات پایین

پنیر از مواد غذایی است که کربوهیدارت پایینی دارد. هر یکصد گرم پنیر درست شده از شیر گاو تنها یک گرم کربوهیدرات دارد. از همین رو، پنیر گزینه مناسبی برای کسانی است که به دنبال کاهش وزن هستند. ۲۸ گرم پنیر تنها ۸۲ کالری انرژی دارد.

۴- منبع خوب کلسیم

بدن انسان وابستگی زیادی به کلسیم دارد. کلسیم در حفظ سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها نقش مهمی ایفا می‌کند. توصیه می‌شود به طور روزانه و مستمر از لبنیات و بخصوص پنیر برای تامین کلسیم بدن استفاده شود. با افزایش سن خطر پوکی استخوان در افراد افزایش می‌یابد. از این رو، اهمیت دارد افراد دارای کهولت سن مصرف لبنیات و پنیر را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

از کاهش وزن تا استحکام استخوان؛ ۵ دلیل اصلی مصرف پنیر در صبحانه

۵- مناسب برای بیماران

پنیر فواید بی شماری بخصوص در کسانی که از بیماری‌ها رنج می‌برند، دارد. پنیر برای کسانی که مبتلا به دیابت هستند بسیار مفید است. پنیر همچنین سرشار از اسید چرب امگا ۳ است که برای رشد ذهنی کودکان اهمیت زیادی دارد.

همچنین پنیر برای کسانی که از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند، مفید است. مصرف پنیر باعث تنظیم فشار خون در افراد شده و سطح کلسترول خون را کنترل می‌کند.

با این حال، متخصصان علوم تغذیه می‌گویند انسان‌ها باید در مصرف هر مواد غذایی اعتدال و میانه روی را رعایت کنند. همچنین تاکید می‌شود افراد پنیر را حتما با گردو مصرف کنند. مشاهده شده است برخی افراد به مصرف پنیر حساسیت نشان می‌دهند که بهتر است این افراد از پنیرهای تولید شده از شیر گاو استفاده نکنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • پ IR ۰۶:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    1 0
    من نظرم اینه مشرق باید اون چیزی که طب اسلامی میگه اونم در مورد تغذیه منتشر کنه کم این ملت با رژیم های غربی حتی جان خودش ندادن ک دادن
  • علی IR ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    1 1
    در طب سنتی پنیر باید عصر مصرف شود نه صبح و برخی روایات( از سندشون البته بنده مطلع نیستم)
  • قلیدون IR ۰۸:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    1 0
    واقعا گیج شدیم یه بار مقاله می‌زنند می‌گند پنیر برای عصرونه خوب به هیچ وجه صبح نباید خورد چون فلان بهمان می‌شی یه بار می‌گند بخورید سرشار از نیرو و انرژیه
  • دو خبر متضاد! IR ۰۸:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    4 0
    !!!!! کد خبر 853817 تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۷ عوارض مصرف "پنیر" در وعده صبحانه مصرف پنیر به تنهایی بسیار مضر بوده و بلغم‌زاست؛ خوردن پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و بی‌حالی و کندی در یادگیری کرده و باعث کاهش تمرکز ذهن در افراد می‌شود. به گزارش مشرق، یکی از عوامل زمینه‌ساز بیماریها در دوران معاصر،رواج اشتباهات ملموس در تهیه و طبخ انواع مواد غذایی است و این تغییرات، معلول سلایق شخصی افراد طی گذشت زمان بوده است. بیشتر بخوانید: از خوردن این مواد در صبحانه بپرهیزید مصرف پنیر به تنهایی در وعده صبحانه باعث کندذهنی و رخوت مصرف پنیر به تنهایی بسیار مضر بوده و بلغم‌زاست؛ خوردن پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و بی‌حالی و کندی در یادگیری کرده و باعث کاهش تمرکز ذهن در افراد می‌شود، غده پاراتیروئید، وظیفه تنظیم کلسیم و فسفر بدن و جذب آن ها را به عهده دارد، این غده، کلسیم و فسفر را با یکدیگر و در کنار هم می‌شناسد بنابراین در زمانی که ماده غذایی حاوی کلسیم را مصرف می‌کنیم، باید همراه آن، مواد غذایی حاوی فسفر نیز مصرف کنیم، در غیر این‌صورت، غده پاراتیروئید، فسفر مورد نیاز را از فسفر موجود در مغز تامین می‌کند که موجب کندذهنی می‌شود. بهترین زمان مصرف پنیر، وعده شام و به همراه مصلحات آن‌ مانند گردو، زیره، سیاه‌دانه و آویشن است زیرا بیشترین میزان ترشح توسط غده پاراتیروئید در هنگام شب صورت می‌گیرد.
  • IR ۱۰:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    1 0
    حدیث هست که خوردن پنیر در وعده صبحانه باعث خنگ شدن و کندی حافظه می شود
  • قریشی IR ۱۰:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    0 0
    در اکثر دستورالعمل ها توصیه میشود که پنیر به هیچ عنوان برای صبحانه مصرف نشود.
  • ن IR ۱۰:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    0 0
    کل دوران مدرسه صبح پنیر می خوردم آخرشم معدلم از۲۰ رسید به ۱۰
  • IR ۰۸:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۲
    0 0
    کل زندگیم صبحونه نان و پنیر خوردم .همیشه شاگرد اول مدرسه بودم . دانشگاهم بدون سهمیه رشته پیراپزشکی دانشگاه ولتی قبول شدم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس