به گزارش مشرق، کانال تلگرامی میراث پدر به نقل از سیده راضیه حسینی فعال رسانه ای درباره نماهنگ +۱۰ شبکه پویا نوشت:
اول؛ دوستی داشتم که تا سالها از شرکت در هر نوع مراسم تعزیه فراری بود. بچه که بود، صحنهٔ بریدهشدنِ سر طفلان مسلم، خاطره بدی توی ذهنش به جا گذاشته بود و تا سالها همین خاطره، ناخواسته او را از تعزیه و مجلس عزا دور میکرد.
دوم؛ چندسال پیش متخصصین متدیّن در حوزه کودک، بروشوری از مهمترین نکات تربیتی تهیه کردند که پدر و مادرها موقع بردن بچهها به مجلس روضه، باید به آن دقت کنند؛ نکتههایی که بر اساس اصول روانشناسی رشد تنظیم شده و میگوید وقایع کربلا باید متناسب با سن کودک تصویرسازی و روایت شود. این ملاحظات برای این است که تصاویری تلخ خارج از محدوده درک کودک در ذهن او شکل نگیرد و او را از مفاهیمِ حیاتیِ عاشورا، بهاصطلاح زده نکند.
سوم؛ قبلترها خیلی وقتها معترض بودیم که چرا نکات ظریف تربیتی در تولیدات صداوسیما لحاظ نمیشود. حالا چندسالی است تغییرات مثبتی در شبکه پویا و نهال اتفاق افتاده و محوریترین مفاهیم تربیتی، مبنای ساخت تولیدات قرار گرفتهاست؛ مهمترینش «منظومه صیرورت کودک ترازِ تمدن نوین اسلامی».
چهارم؛ یک نماهنگ با موضوع عاشورا در شبکه پویا پخش شده و تشخیص داده شده که «تصاویرِ» بهکار رفته میتواند بر روی ذهن کودکانِ زیر دهسال تاثیرات منفی بگذارد؛ برای همین برچسب ۱۰+ کنارش درج شدهاست. حالا عدهای دوره افتادهاند که آی چه نشستهاید! سند ۲۰۳۰ دارد اجرا میشود و عاشورا خشونتآمیز معرفی میشود! اصلا هم برایشان مهم نیست که دهها نماهنگ در خصوص عاشورا در همین شبکه پخش میشود و مدام مفاهیم عاشورایی با زبانی مناسبِ سن بچهها نشان داده میشود. یعنی نتوانستهاند بین «تصاویر» یک نماهنگ خاص و «مفاهیم» قابل نمایش به شکلهای مختلف، یک تفکیک ساده قائل شوند.
پنجم؛ دغدغهها را دستمالی و مندرس کردهایم. نفهمیدهایم سند ۲۰۳۰ دقیقا چه هدفی را دنبال میکند و چطور اجرا میشود؛ در سطحیترین حالت ممکن تفسیرش میکنیم، بر اساس همان تفسیر سطحی، مصداقیابی میکنیم و بلافاصله چماق تکفیر را بلند میکنیم. هم دغدغههای بهحق پیرامون سند ۲۰۳۰ را ذبح کردهایم، هم به جان خودیها افتادهایم.
ششم؛ رسانههای جریانِ ضد دین دارند با تمام توان برای کودکان دنیا برنامهسازی میکنند و هر روز انیمیشنهایی جذاب از شبکههای مختلف آنطرف آب، ذهن بچههای معصوم کشورمان را به همجنسبازی و روابط آزاد و دوری از خدا و دین، آلوده میکنند. این میان، شبکه پویا و نهال، قدرتمند و اثرگذار وارد میدان شده و با تولید محتواهایی جذاب برای کودکان، مقابل این هجمه فرهنگی-اعتقادی ایستاده. اما ما، بهجای کمک، سنگ پرت میکنیم و یک نقد ساده را به یک جریان تخریبِ گسترده تبدیل میکنیم.
یک جنگ تمامعیارِ رسانهای در جریان است؛ و ما هنوز اندر خم یککوچهایم.
*بازنشر مطالب شبکههای اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکهها منتشر میشود.