کد خبر 1119159
تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۶
مجید شهریاری

حالا پس از 10 سال از شهادت شهید شهریاری، معاونت امور استان های صداوسیما تصمیم گرفته سریالی با موضوع زندگی شهید شهریاری بسازد.

به گزارش مشرق، کسانی که در راه وطن جانشان را فدا می کنند، فقط آنهایی نیستند که در جبهه جنگ با دشمن روبرو می شوند. آدم های بسیاری هم هستند که در راه پیشرفت و اعتلای سرزمینشان از طرق دیگر نظیر علم و دانش تلاش می کنند که البته دشمن هیچ کدام از آنها را تاب نمی آورد و از هر فرصتی برای از بین بردن آنها استفاده می کند.

یکی از این شهدای جلیل القدر، شهید «مجید شهریاری» از دانشمندان هسته ای کشورمان است که در سال 1345 در زنجان متولد شد و متاهل و دارای دو فرزند به نام‌های محسن و زهرا بود. همسر این شهید بزرگوار، بهجت قاسمی نیز عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی است.

او تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در زنجان، دوره کارشناسی را در رشته مهندسی الکترونیک در دانشگاه صنعتی امیر کبیر ( از سال 1363 تا سال 1368 )، دوره کارشناسی ارشد را در رشته مهندسی هسته‌ای در دانشگاه صنعتی شریف ( از سال 1369 تا سال 1371) و دوره دکترا را در رشته مهندسی هسته‌ای در دانشگاه امیرکبیر (از سال 1372 تا 1377 ) گذارند. بدین تربیت، این شهید عزیز تمام تحصیلات خود را در کشور جمهوری اسلامی ایران گذرانده است.

شهید شهریاری پس از فراغت از تحصیل در دانشگاه امیرکبیر به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه مشغول به کار شد. شروع به کارش به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه شهید بهشتی در دانشکده مهندسی هسته‌ای و در گروه آموزشی کاربرد پرتوها با مرتبه استادیاری پیمانی بود.

وی در 28 اردیبهشت 83 از مرتبه پیمانی به مرتبه رسمی آزمایشی تغییر وضعیت داد و حدود چهار سال بعد از شروع به کار به مرتبه دانشیاری ارتقاء پیدا کرد.

** زمان و نحوه شهادت

شهید مجید شهریاری دانشمند فرزانه و استاد فیزیک هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی ایران سرانجام در تهران در 8 آذر 1389 توسط رژیم صهیونیستی و با همکاری اطلاعاتی منافقین در یک عملیات تروریستی به درجه رفیع شهادت نائل شد.

**ساخت سریال زندگی شهید

حالا پس از 10 سال از شهادت شهید شهریاری، معاونت امور استان های صداوسیما تصمیم گرفته سریالی با موضوع زندگی شهید شهریاری بسازد.

این سریال که نام اولیه آن «آن وقت صبح» است، در 30 قسمت نوشته شده و داستان آن از یکسال قبل تا روز شهادت این دانشمند هسته‌ای به تصویر کشیده می‌شود. همچنین سریال گریزی به اتفاقات حوزه هسته‌ای در چند سال بعد از شهادت دارد.

این سریال با مشارکت سازمان انرژی اتمی و استانداری زنجان تولید می‌شود.  

**حسین تبریزی و کارگردانی سریال

کارگردانی سریال را «حسین تبریزی» بر عهده دارد. تبریزی در کارنامه خود کارگردانی سریال هایی نظیر تارهایی و قسم را دارد. همچنین او بالغ بر 30 فیلم تلویزیونی در حوزه های مختلف کارگردانی کرده است.

او درباره کارگردانی این سریال گفت: واقعیت این است که ساخت چنین سریالی برای من یک افتخار است و علاقه ام در ساخت این سریال برکسی پوشیده نیست.

وی ادامه داد: خوشبختانه قبل از اینکه سریال به من پیشنهاد شود، با شخصیت این شهید بزرگوار آشنایی داشتم و درباره ایشان مطالعاتی انجام داده بودم. امیدوارم اگر لیاقت داشته باشم بتوانم به شایستگی سریال زندگی ایشان را بسازم.

بیشتر بخوانید:

چرا موفقیت فیلم مجیدی در ونیز توسط برخی رسانه‌ها بایکوت شد؟

**سریالی با حضور 500 بازیگر

از نکات قابل توجه این سریال که مصطفی علمی‌فرد تهیه کنندگی آن را بر عهده دارد، این است که بازیگران بسیاری بناست در آن ایفای نقش کنند.

طبق برنامه ریزی های انجام شده، بناست بالغ بر 500 بازیگر و کاراکتر در این اثر ایفای نقش کنند. سریال در لوکیشن هایی واقع در زنجان که زادگاه شهید شهریاری است و بخش هایی هم در تهران تصویربرداری خواهد شد. همچنین بخش هایی از کار نیز در شهر شیراز به تصویر درخواهد آمد.

**«کاوه خداشناس» در نقش شهید شهریاری

در بخش های مربوط به استان زنجان بازیگرانی نظیر مهران رجبی، زهرا سعیدی، میرطاهر مظلومی، اتابک نادری، سیروس همتی، حسن اسدی و... حضور خواهند داشت. به نظر می رسد که در این فصل مهران رجبی در نقش پدر شهید ایفای نقش کند.

همچنین برای ایفای نقش شهید شهریاری «کاوه خداشناس» انتخاب شده است.

کاوه خداشناس متولد 1359 است و این روزها سریال «آقازاده» را در شبکه نمایش خانگی دارد. او همچنین در سریال های برادر، پدر، همه خانواده من، معراجی ها، عملیات 125، دولت مخفی، وقت صبح، دولت مخفی، رستگاران، پول کثیف، بانوف آسمان همیشه ابری نیست و ... ایفای کرده است.

باید دید سازندگان این اثر چقدر در فیزک و چهره میان شهید شهریاری و این بازیگر شباهت ایجاد کرده اند.

**قصه از کجا شروع می شود؟

قصه سریال زندگی شهید شهریاری از روز ترور ایشان و مراسم تشییع پیکر ایشان آغاز می شود. در ادامه داستان به 46 سال قبل برمی گردد. زمانی که شهید شهریاری متولد شده است. قصه به صورت موازی پیش می رود و در بخش هایی هم به تلاش های بی بدیل این شهید در حوزه هسته ای می پردازد. مدت زمان 6 ماه برای تصویربرداری سریال در نظر گرفته شده است.

**سریال کی پخش می شود؟

گروه سازنده این سریال در تلاش هستند تا بتوانند تصویربرداری را تا قبل از سال به پایان برسانند و بتوانند آن را در اوایل سال 1400 راهی آنتن کنند.

شهید شهریاری در زمانی که کشورهای صاحب فناوری هسته ای پزشکی ایران را از نظر صفحات سوخت هسته ای - که در تولید رادیوداروها کاربرد دارد- تحریم کرده بودند، توانست با همکاری دیگر دانشمندان هسته‌ای کشورمان صفحات سوخت با غنای ۲۰ درصد را در کشور بومی سازی کند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • سینا مهدوی IR ۱۹:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۶
    6 0
    اگه میخاید سریال بسازید باید کسانی بسازن که کاربلد باشن نه اینکه بدید به یه تازه کار یا معلوم الحال کسی باید بسازه که عاشق شهید و شهدا باشه نه کسانی که نون این مملکت رو میخورن به مملکت پشت میکنن
  • IR ۲۰:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۶
    2 0
    روحت شاد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس