به گزارش مشرق، سیدمحمد دریجانی در مورد وضعیت نسخهنویسی الکترونیک در داروخانههای کشور گفت: نسخه نویسی الکترونیک توسط پزشک نوشته میشود و همه داروخانههای طرف قرارداد ما ملزم هستند، این نسخه را بپیچند و الان همه داروخانهها این کار را انجام میدهند.
عضو کمیته بیمه سلامت سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: اگر پزشک هم نسخه الکترونیک ننوشت، داروخانه باید آن نسخه را به شکل الکترونیک بپیچد، اما داروخانهها با این موضوع مشکل داشتند و میگفتند ما نمیخواهیم کار پزشک را انجام دهیم، بنابراین در حال حاضر ۵۰ درصد داروخانهها این کار را انجام میدهند، ما هم سرویسهای مختلفی که خودشان داشتند را به سامانه بیمه سلامت وصل کردیم و با همان سامانه که کار میکردند، حالا نسخه میپیچند و دیگر کار اضافه به آنها تحمیل نکردیم، ولی هر پزشکی که نسخه الکترونیک تجویز کرد، همه داروخانههای کشور موظف هستند تا آن را بپیچند.
بیشتر بخوانید
چرا آمار کرونا در کشور افزایش یافت؟
دریجانی بیان کرد: مزایای نسخهنویسی الکترونیک بسیار زیاد است، از جمله شفافسازی مصرف دارو در کشور به ویژه داروهای بیماران خاص و صعبالعلاج و داروهای ارز آوری که باید آن را از خارج کشور وارد کنیم که همه به صورت کامل کنترل میشود. پرونده سلامت الکترونیکی که هر شهروند باید داشته باشد، با ایجاد این سامانه تحقق پیدا کرده و از آنجا که تمام کاغذهای دفترچه بیمه وارداتی است، بنابراین استقرار نسخه الکترونیک در کاهش میزان استفاده از کاغذ هم تاثیرگذار است و از خروج ارز جلوگیری میکند.
وی در مورد وضعیت پرداختیهای بیمه گفت: سازمان بیمه سلامت ایران در شرایط فعلی کشور وضعیت بسیار خوبی از جهت پرداختها نسبت به دیگر سازمانهای بیمهگر دارد و به داروخانهها فقط یک ماه اسفند ۹۸ بدهی داریم، ولی مطالبات سه ماه اول سال ۹۹ پرداخت شده است.