کد خبر 112131
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۸:۳۶

مديرعامل سابق صندوق تأمين‌اجتماعي در سخنانی جالب، هدف آمریکا از ایجاد و هدایت فتنه 88 را "کنار زدن دولت" دانست و ادعا کرد که علت حضور گسترده مردم در انتخابات مجلس نهم، " تدبیر و مدیریت برجسته شخص رئیس جمهور محترم" بوده است.

به گزارش مشرق ، علی ذبیحی، مديرعامل سابق صندوق تأمين‌اجتماعي، در گفت وگو با روزنامه ایران، در سخنانی تامل برانگیز ادعا کرد: خیلی از خواص و افراد خودی بودند که در زمان حیات شهید بهشتی و شهید رجایی مخالف این بزرگواران شده بودند و بعداً به اشتباهات خود پی بردند ولی نظام و مردم هزینه سنگین این اشتباهات را پرداخت کرد. امروز هم شاهدیم اگر امريكا نتوانست در قالب فتنه 88 این دولت را کنار بزند در قالبی دیگر پروژه خود را با فتنه گرانی که در سایه قرار دارند و توسط برخی خودی‌های غافل همراهی مي‌شوند اجرایی کرده و همان اهداف را دنبال مي‌كند منتها با پیچیدگی بیشتر."

به گفته ذبیحی "زنجیره مخالفت‌ها از شروع این دولت در مجلس هفتم شروع شده تا امروز که به مخالفت با نصب یک مدیر در یک وزارتخانه رسيده است."

وی با دفاع از انتصاب سعید مرتضوی به ریاست سازمان تامین اجتماعی، به اتهام زنی علیه منتقدانی پرداخت که با انتصاب این متهم قضایی مخالفت کرده اند. وی ادعا کرد: ‌به نظر می‌رسد منافع عده‌اي در اين است كه مديريت صندوق، ‌از تغيير و تحول مصون مانده و روند سال‌های گذشته را طي كند و کسی هم سر از روال‌های جاری آنجا در نیاورد. در صورتي كه ارائه خدمات بهتر، ‌نيازمند تحولاتي در مجموعه مدیریت و ساختار‌های آنجا است.

جریان انحرافی "ساختگی" است

مديرعامل سابق صندوق تأمين‌اجتماعي همچنین جریان انحرافی را "ساختگی" و "مجازی" توصیف کرد: باید گفت تقریباً تمامی کسانی که مخالف و یا حتی منتقد جدی و جزئی دولت بودند از جناح‌هاي مختلف سیاسی خودی و غیرخودی، جبهه‌هایی را براي زمينگير كردن رئیس جمهور و دولت تشكيل داده بودند و هر کاری مي‌توانستند انجام دادند. بزرگترین بهانه برای تخریب افرادی که با مخالفین دولت همراه نمی‌شدند منتسب نمودن آنها به جریان مجازی و ساختگی انحرافی بود.

ذبیحی در ادامه تلویحا حماسه 9 دی را به دولت پیوند زد و در تحلیلی جالب حتی ادعا کرد که علت حضور گسترده مردم در انتخابات مجلس نهم، " تدبیر و مدیریت برجسته شخص رئیس جمهور محترم" بوده است: "برخي تصور مي‌كردند که حضور مردم در 9 دي برای مخالفت با فتنه گران، احساسی و تصادفي بوده است. اما بصيرت و حضور مردم در پاي صندوق‌های رأی طراحي‌هاي پيچيده دشمنان را نقش بر آب كرد. حضور پر رنگ مردم در انتخابات آن هم در شرایطی که دولت در ماه‌های قبل از آن به بدترین شیوه‌ها مورد هجوم واقع شده بود حاکی از درستی تدبیر و مدیریت برجسته شخص رئیس جمهور محترم است که با اتخاذ سیاست «سکوت وحدت آفرین» راه را برای عبور موفقیت آمیز انقلاب از پیچ تاریخی هموار نمود. ضمن اینکه آراي مردم هم بسيار قابل تأمل بود. با نگاهي به اکثریت منتخبان مجلس نهم مي‌توان گفت كه مردم علي‌رغم بمباران رسانه‌اي عليه دولت ‌نه تنها از دولت دكتر احمدي نژاد فاصله نگرفته‌اند، ‌بلكه غالباً‌ به كساني رأي دادند كه همراه‌تر و دارای تفکرات نزديك تري نسبت به دولت هستند."

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس