ورود آستان قدس رضوی ‌به استان‌های کمترتوسعه‌یافته/ نهضت محرومیت‌زدایی آغاز شد

رئیس بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی(ع) گفت: آستان قدس رضوی با ورود به استان‌های کمترتوسعه‌یافته با ایجاد طرح‌های قراردادی کنار سرمایه‌گذاری، به ایجاد اشتغال و توسعه آن کمک می‌کند.

به گزارش مشرق، مالک رحمتی در مشهدمقدس اظهار داشت: به‌همت آستان قدس رضوی(ع) و با استفاده از ظرفیت بی‌بدیل وقف، نهضتی رقم خواهد خورد که معضلات حاشیه این شهر برطرف شود.

رئیس بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی وقف را صدقه‌ای جاریه برای همه نسل‌ها دانست و گفت: به‌خلاف سایر امور خیرخواهانه، برکات حاصل از وقف برای واقف و نسل‌های بعد برقرار خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

تولیت آستان قدس رضوی: عاشورا جریانی هدایتگر و دائمی است

رحمتی دراین‌باره به اولین موقوفه حرم مطهر رضوی که قرآن خطی متعلق به سال 327 هجری قمری است اشاره کرد که بعد از گذشت 1115 سال همچنان باقی است و در گنجینه نسخ خطی نگهداری می‌شود.

رئیس بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی تصریح کرد: 40 درصد موقوفات آستان قدس رضوی معلوم‌المصرف است که در 26 سرفصل تعریف، و شامل موقوفات روشنایی، فرش، ایتام، سادات، درمان زائران بیمار و... می‌شود.

رحمتی گفت: آستان قدس رضوی با ورود به استان‌های کمترتوسعه‌یافته با ایجاد طرح‌های قراردادی کنار سرمایه‌گذاری، به ایجاد اشتغال و توسعه آن کمک می‌کند.

وی همچنین امداد به مناطق آسیب‌دیده از بلایای طبیعی از منابعی را که تولیت آستان قدس رضوی به این امر اختصاص می‌دهند به‌عنوان دیگر محل‌های مصرفی موقوفه مطرح کرد.

رحمتی با اشاره به حاشیه‌نشینی در شهر مشهد گفت: در هم‌افزایی آستان قدس رضوی با مدیران شهری، نهضتی رقم خواهد خورد که با استفاده از منابع موقوفه، مسئله حاشیه شهر مشهد برطرف شود.

وی افزود: فعالیت اقتصادی در آستان قدس رضوی هدف نیست بلکه وسیله‌ای برای تحقق برنامه‌های این سازمان برای ارائه خدمات به زائران و مجاوران است.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس