به گزارش مشرق، امیر سعید مالکی، مدیر عامل یک شرکت صنعتی طراح و سازنده دستگاه ضدعفونی کننده محیطی با فناوری اشعه UV و گاز O۳ ازون اظهار کرد: بزرگترین و بهترین راهکار برای از بین بردن ویروس خطرناک کرونا استفاده از استاندارد گاز ازون و اشعه ماوراء بنفش به صورت پنهان است که شرکت ما زحمات بسیار زیادی برای از بین بردن این بیماری کشید و موفق شدیم دستاوردی را در بهمن سال گذشته از نمونه آمریکایی آن به صورت مهندسی معکوس تولید کنیم.
بیشتر بخوانید:
متهم اصلی اوج گیری کرونا کیست؟
او گفت: کشور چین به عنوان مهد پیدایش ویروس کرونا شناخته شد و میزان ابتلا به این بیماری در آن تقریبا به صفر رسیده است؛ چرا که اشعه UV پنهان و گاز ازون رمز موفقیت آنان در این امر بود و به هیچ عنوان این تکنولوژی را به کشورهای دیگر صادر نکردند.
طراح و سازنده دستگاه ضدعفونی کننده محیطی با فناوری اشعه UV و گاز O۳ ازون ادامه داد: دستگاه UV، چهار هزار و ۷۲۵ دلاری آمریکا در حال حاضر به ۱۷ هزار و پانصد دلار رسیده است که ابعاد آن به اندازه یک آب سرد کن است؛ قیمت ماشین آلات اروپایی و آمریکایی بیشتر نشده، اما قیمت این دستگاه ۵۰۰ میلیون تومان شده است و زمان تحویل آن را بین ۱۴ تا ۱۶ هفته در سایت مربوطه اعلام کرده اند و همین عامل باعث افزایش مشکلات ما شد.
مالکی گفت: دستگاه ازون در کشورهای دیگر ۵۰۰ میلیون تومان بوده و در کشور ما ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است که با توجه به افزایش قیمت ها در بازار داخلی این قیمت در ایران افزایش پیدا میکند، اما به هیچ عنوان قیمت آن به ۵۰۰ میلیون تومان، یعنی به قیمت کشورهای دیگر نخواهد رسید.
روشی تضمینی برای از بین بردن کرونا
او با اشاره به عدم استقبال از این سیستمها اظهار کرد: ژاپنیها برای مهار ویروس کرونا روش بی خطر و خلاقانهای را اثبات کردند، یعنی به این نتیجه دست یافتند که استفاده از ازون تاثیر مثبتی بر حذف ویروس کرونا داشته و ۵ صدم تا یک صدم قسمت در میلیون (PPM) برای انسان غیر زیان آور بوده و میتواند به راحتی کووید ۱۹ را نابود کند و این در حالی است که ما در کشور این ایده را خیلی زودتر به مرحله اجرا و ساخت درآورده بودیم.
مالکی ادامه داد: تمام کشورها خلاقیت خود را در مهار ویروس کرونا نشان دادند و با این که ایران توانسته از بهمن ماه سال ۹۸ برای نابودی آن یک دستگاه تولید کند، اما متاسفانه هیچ حمایتی نشده است و این موضوع باعث آزار ما شد؛ تمام تلاش خود را برای همکاری با آزمایشگاههای گوناگون انجام داده ایم تا کمی حامی ما باشند، اما هیچ کمکی به ما نکردند.
حمایت دانشگاه علوم پزشکی از سیستم گاز ازون در مهار ویروس کرونا
طراح و سازنده دستگاه ضدعفونی کننده محیطی با فناوری اشعه UV و گاز O۳ ازون تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی با راه اندازی مجموعه سی پی آر و تست کردن این دستگاه توانست اثر گذاری مثبت این دستگاه را روی کووید ۱۹ اعلام کند و برای شناخت این دستگاه کنفرانسهای گوناگونی برگزار کردیم و در آن قیمت را هم نشان دادیم که هزینه آن چند برابر کمتر از نمونه آمریکایی سایر کشورهاست.
مالکی اظهار کرد: اگر حمایتهای لازم انجام میشد در حال حاضر ظرفیت تولیدات ما از ۲ برابر به ۲۰ برابر افزایش پیدا میکرد و در نتیجه میتوانستیم کمک زیادی به مهار این ویروس در منازل، ادارات، مجموعههای پرتردد، باشگاههای بدن سازی، مجموعههای پرتراکم و ... کنیم تا بتوانیم کمترین آسیبهای زیست محیطی را از استفاده بیجا و بی رویه مواد ضدعفونی کننده داشته باشیم.