به گزارش مشرق، یک تهیهکننده سینما و تلویزیون درخصوص دست خالی مدیریت سینما در سال آخر دولت دوازدهم گفت: بیتردید هفت سال گذشته بدترین دوران سینمای بعد از انقلاب اسلامی بود؛ آقای روحانی زمانی که میخواستند رئیسجمهور بشوند شعارهای زیادی برای رشد و اعتلای سینما دادند و تأکید کردند ما فرهنگ و هنر را همواره در اولویت قرار میدهیم اما بعد از انتخابات فرهنگ و هنر را بهطور کل فراموش کردند!
امیرحسین شریفی در گفتوگو با سینماپرس افزود: بنده که در این هفت سال واقعاًً کار مفیدی از سوی مسئولان برای سینما ندیدم و متأسفانه سینما روز به روز بیشتر در دام ابتذال فرو رفت! آقایان اگر واقعاًً کاری برای فرهنگ و هنر و بهخصوص سینما کردهاند بهتر است خودشان بیایند و توضیح دهند. اگر سالن سینمایی در این سالها ساخته شده که تنها به همت بخش خصوصی بوده و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و یا سازمان سینمایی قدم جدی در این راستا برنداشته، بیکاری و خانهنشینی اهالی سینما در این سالها بیداد کرده و باندبازی در سینما حرف اصلی را زده!
وی ادامه داد: ما طی ۷ سال گذشته با رکود کامل در سینما روبهرو بودیم. سینمای ریشهدار و سینمای بدنه در این سالها بهطور کل فراموش شد و سینمای مبتذل و فیلمهای رکیک جایگزین شدند.
شریفی سپس با بیان اینکه فیلمهای ضعیف که سازندگان آنها اغلب اعضای یک باند بودند که دولت حامیشان بود در این سالها سینما را تحت سیطره خود گرفتند اظهار داشت: این افراد خانه سینما و سالنها و پخش و بهطور کل همه سینما را در دست گرفتند؛ آنها وابسته به دولت بودند و این وابستگی باعث سوءاستفادهشان از بیتالمال و ضرر به فرهنگ و هنر کشور شد.