به گزارش مشرق، طبق جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز» در ۲۴ ساعت گذشته با ابتلای دستکم ۶۰ هزار و ۶۸۳ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به هشت میلیون و ۶۳۵ هزار و ۷۵۲ نفر رسید.
بیشتر بخوانید:
پیشبینی محققان از تلفات سنگین کرونا در آمریکا
این آمار و ارقام همچنین نشان میدهد که در ۲۴ ساعت گذشته، دستکم ۳۴۱ نفر دیگر در آمریکا بر اثر ابتلا به «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند تا شمار کلی قربانیان این ویروس ناشناخته در این کشور به ۲۲۵ هزار و ۲۲۷ نفر برسد.
مقایسه جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه جانز هاپکینز با آمار یک روز قبل این مرکز نشان میدهد که شمار مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس ناشناخته در آمریکا کاهش داشته است.
از طرف دیگر، پایگاه اطلاع رسانی «ورلد اُ میترز»، مجموع مبتلایان به کروناویروس در آمریکا را هشت میلیون و ۸۸۹ هزار و ۱۷۹ نفر و مجموع قربانیان «کووید-۱۹» در این کشور را ۲۳۰ هزار و ۵۱۰ نفر گزارش کرده است.
پایگاه اطلاعرسانی «کووید یو اس ای» که آمار مربوط به شیوع کرونا را در آمریکا تجزیه و تحلیل میکند، برآورد کرده است که شمار کلی مبتلایان به کروناویروس در آمریکا ظرف یک ماه آینده به ۱۱ میلیون ۱۹۰ هزار و ۷۴۲ نفر و شمار قربانیان آن در این کشور به ۲۵۰ هزار و ۱۶۸ نفر میرسد.
این وبگاه آمریکایی همچنین گزارش کرد، ایالت تگزاش با ۹۱۳ هزار و ۴۹۴ مورد ابتلا و ۱۸ هزار و ۶۶ مورد فوتی به کانون جدید بیماری همهگیر کرونا در ایالات متحده تبدیل شده است و کالیفرنیا با ۹۰۷ هز ار و ۴۳۶ مورد ابتلا و ۱۷ هزار و ۳۵۷ مورد فوتی به رده دوم انتقال یافته است و ایالت نیویورک که زمانی کانون کووید-۱۹ در آمریکا بود، هماکنون با ۵۳۱ هزار و ۶۴۸ مورد ابتلا در رده چهارم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا ویروس قرار دارد.
نیویورک نیز با ۳۳ هزار و ۵۶۵ مورد فوتی، همچنان بیشترین تعداد قربانیان کرونا در آمریکا را به خود اختصاص داده است.
طبق آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، دستکم ۴۲ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۱۳ نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده شدهاند و از آن میان یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۹۹۰ نفر نیز جان خود را از دست دادهاند و دستکم ۲۸ میلیون و ۸۹۸ هزار و ۳۲۳ نفر بهبود یافتهاند.
آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با هفت میلیون و ۹۰۹ هزار و ۹۵۹ مورد ابتلا و ۱۱۹ هزار و ۱۴ مورد فوتی و برزیل با پنج میلیون و ۳۸۰ هزار و ۶۳۵ مورد ابتلا و ۱۵۶ هزار و ۹۰۳ مورد فوتی در ردههای دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.