کد خبر 1150865
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۰۲:۳۱
ارتباط بین میکروب های روده و ویتامین D

محققان دریافتند ساختار میکروبیوم های روده فرد با میزان ویتامین D فعال وی مرتبط است.

به گزارش مشرق، میکروبیوم های روده که متشکل از باکتری‌ها، ویروس‌ها و سایر میکروب‌های موجود در دستگاه گوارش هستند، نقش مهمی در سلامتی و خطر بیماری دارند.

محققان دانشگاه کالیفرنیا اثبات کردند ساختار میکروبیوم های روده با میزان ویتامین بدن مرتبط است. ویتامین D هورمونی مهم برای سلامت استخوان‌ها و سیستم ایمنی بدن است.

بیشتر بخوانید:

این ماده را امسال بیشتر مصرف کنید

ویتامین D به چندین شکل مختلف وجود دارد اما تنها نوع غیرفعال آنکه قابل ذخیره شدن در بدن است از طریق آزمایش خون قابل تشخیص است. برای استفاده از ویتامین D بدن باید نوع غیرفعال را به فعال تبدیل نماید.

«دیبورا کادو»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما در مطالعات مان مشاهده کردیم تنوع میکروبیوم ها ی روده ارتباط نزدیکی با ویتامین D فعال دارد. این ارتبط در رابطه با ویتامین D غیرفعال مشاهده نشد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «تنوع بیشتر میکروبیم های روده با سلامت عمومی بدن مرتبط است

مطالعات متعدد نشان داده است که افراد با میزان ویتامین D کم در معرض خطر بیشتر ابتلا به سرطان، بیماری‌های قلبی، عفونت شدیدتر کووید ۱۹ و سایر بیماری‌ها قرار دارند.

کادو عنوان می‌کند: «ارزیابی تشکیل و تجزیه ویتامین D ممکن است شاخص بهتری برای بیماری‌های زمینه‌ای باشد.»

بیشتر بخوانید:

نقش رژیم غذایی مدیترانه‌ای در کاهش تاثیرات استرس

محققان در این مطالعه، نمونه مدفوع و خون ۵۶۷ مرد با رده سنی ۸۴ سال را بررسی کردند. آنها با آزمایش‌های مختلف، انواع باکتری‌های روده و همچنین نوع متابولیت های ویتامین D را بررسی کردند.

آنها مشاهده کردند در بین مردان دارای میزان زیاد ویتامین D فعال، ۱۲ نوع باکتری خاص در میکروبیوم های روده شان وجود داشت. اکثر این ۱۲ باکتری، بوتیرات، یک اسید چرب مفید که به حفظ سلامت مخاط روده کمک می‌کند، تولید می‌کنند.

محققان معتقدند باید مطالعات بیشتری برای فهم بهتر نقش باکتری‌ها در متابولیسم ویتامین D انجام شود.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    1 0
    اسم فرم فعال ویتامین دی، Calcitriol هست. کبد، کلیه و هورمون پاراتیروئید در فعال کردن ویتامین دی نقش دارند. نیمه عمر ویتامین دی 15 تا 25 روز هست و نیمه عمر فرم فعالش 5 تا 8 ساعت هست.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس