اخبار ویژه روزنامه ها

«آرین طباطبایی»، از تحلیلگران مسائل ایران در امریکا به‌عنوان مشاور ارشد معاون وزارت خارجه امریکا در امور کنترل تسلیحاتی و امور امنیت بین‌الملل منصوب شده است.

سرویس سیاست مشرق- روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.

**********

با بلایی که سر پول ملی آوردید رویتان می‌شود دوباره وعده بدهید/  آموزش مقابله با پول شویی برای مدیران دولتی/ خانم ایرانی تبار به وزارت خارجه امریکا پیوست

کیهان

آمریکا باید تحریم‌ها را لغو کند اما نمی‌خواهد به شکست اعتراف کند

یک نشریه وابسته به حزب دموکرات آمریکا در تحلیلی تاکید کرد: بایدن می‌داند که برای احیای برجام باید تحریم‌های علیه ایران را لغو کند اما این کار را نمی‌کند چون چنین کاری مستلزم اعتراف به حقیقتی تلخ است.

نیویورک‌تایمز با اشاره به استفاده آمریکا از حربه تحریم‌ها علیه کشورهای مختلف می‌نویسد: در برخی موارد این تحریم‌ها هدفمند است اما در مورد دشمنانی چون‌ ایران، ونزوئلا، کره شمالی، کوبا و سوریه، کاخ سفید تحریم‌هایی را انجام داده که موجب فشار مردم در این کشورها شده است. اگرچه توجیهات و دستاویزهای آمریکا برای این تحریم‌ها موارد متفاوتی مانند منع گسترش سلاح هسته‌ای، تروریسم و نقض حقوق بشر بوده اما روند اعمال آنها شبیه هم است. آمریکا با تحریم‌های ثانویه خود، فقط افراد و مراکز دولتی یا حتی کل بخش‌های اقتصادی دشمن را در لیست سیاه قرار نمی‌دهد، بلکه به بانک‌ها و شرکت‌های خارجی هم هشدار می‌دهد که در صورت تجارت یا نقل و انتقال پول با کشور تحریم شده از تجارت با آمریکا منع خواهند شد.

مجازات‌های نقض تحریم‌های ثانویه آمریکا می‌تواند بسیار شدید باشد. آمریکا در سال ۲۰۱۴ بانک فرانسوی بی‌ان‌پی را مجبور به پرداخت ۹ میلیارد دلار جریمه کرد.

در مقام نظریه، این تحریم‌ها مانند تحریم علیه عراق در دهه ۱۹۹۰ شامل معافیت برای کالاهای بشردوستانه می‌شود، اما، در عمل، این معافیت‌ها اغلب مبهم و دست و پا گیر هستند. بسیاری از بانک‌ها و مشاغل خارجی برای جلوگیری از زیر پا گذاشتن قوانین آمریکا، تجارت خود را با کشورهای محاصره شده به‌طور کامل متوقف می‌کنند.

مشکل منطق آمریکا این است که محاصره یک رژیم معمولاً به مردم آسیب می‌رساند.

اگر احتمال موفقیت کافی برای محاصره آمریکا وجود داشته باشد، در آن صورت این رویکرد می‌تواند قابل دفاع‌تر به نظر برسد، اما بحث اینجا است که معمولا این‌طور نیست. چنان که تحریم‌های اعمال‌شده علیه ایران توسط آمریکا در دوره اوباما با وجود تلاش‌های آمریکا برای براندازی حکومت ونزوئلا و سوریه، آنها امروز کنترل قاطعانه‌تری نسبت به قبل دارند. پس از بیش از یک دهه افزایش مجازات‌ها با هدف تحت فشار قرار دادن کره شمالی، این کشور امروز حدود ۶۰ سلاح اتمی در اختیار دارد. ایران هم امروز نسبت به زمانی که کارزار فشار حداکثری دولت ترامپ آغاز نشده بود برنامه هسته‌ای خود را بسیار جلوتر برده است.

بایدن می‌خواهد دوباره وارد توافق هسته‌ای ایران شود، اما این منوط به لغو تحریم‌های هسته‌ای علیه تهران است. با این حال، وزیر خارجه آنتونی بلینکن قول داده که تحریم‌های غیرهسته‌ای متعدد آمریکا همچنان باقی بماند.

اما پرسش این جاست که چرا کنار گذاشتن سیاست‌هایی که اثبات شده بسیار ناکارآمد و غیراخلاقی هستند، دشوار است؟ پاسخ واضح است چرا که اساسا کنار گذاشتن آنها مستلزم اعتراف به حقایقی سخت از سوی واشنگتن است. بخشی از این حقایق این است که کره شمالی سلاح‌های هسته‌ای خود را کنار نخواهد گذاشت، ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای باقی خواهد ماند و بشار اسد، نیکلاس مادورو و دولت کوبا همچنان پابرجا خواهند ماند. به نظر می‌رسد رهبران آمریکا ترجیح می‌دهند کشورهایی که اشاره شد را مجازات کنند تا اینکه ناتوانی . محدودیت‌های قدرت خودشان را بپذیرند.

بهترین حالت این است که آمریکا از محاصره ملت‌ها دست بکشد چرا که این کار به آنها آسیب می‌رساند، اما متأسفانه، تا زمانی که به ما آسیب نرسد، احتمالاً چنین امری محقق نخواهد شد.

لوموند: برجام با این قدم‌های کوچک احیا نمی‌شود

یک روزنامه چاپ پاریس درباره رفتارهای نمایشی غرب نوشت: گام‌های کوچک اروپا و آمریکا در قبال ایران، ضامن هیچ موفقیتی نیست.

روزنامه لوموند با اشاره به نشست وزرای خارجه ۳ کشور اروپایی و همتای آمریکایی در روز پنج‌شنبه و احتمال اعلام بایدن برای بازگشت به برجام نوشت: این گام‌های کوچک از بی‌عملی و انفعال بهتر است اما امیدی به موفقیت چنین گام‌هایی نیست.

لوموند می‌افزاید: رئیس‌جمهوری آمریکا پس از گام‌های اولیه که جهت احیای برجام به جلو برداشته به رهبران ایران خواهد فهماند که از این پس هیچ چیز مجانی نخواهد بود. آمریکا و سه کشور اروپایی امضاءکننده برجام درباره نظم و ترتیب اولویت‌های خود با یکدیگر توافق کرده‌اند. اولویت اول آنان، نجات برجام و سپس گسترش آن است، یعنی افزودن بر مدت زمان آن و روزآمد کردن آن با ملاحظه پیشرفت‌های ایران در زمینه تحقیق و توسعه اتمی به دست آورده است و بالاخره اولویت سوم سه کشور اروپایی و آمریکا طرح مسئله اقدامات ایران در منطقه و برنامه موشک‌های بالستیکی این کشور است. ایران با مذاکره بر سر برجام جهت گسترش یا تغییر آن و مهم‌تر از آن با گشایش مذاکره درباره موشک‌های بالستیکی خود مخالفت کرده است. دولت فرانسه یادآور شده که ایران در گفت‌وگوهای غیر رسمی در پاییز ۲۰۱۹ با مذاکره درباره موشک‌های بالستیکی موافقت کرده بود. در آن زمان امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه، می‌کوشید نقشه راهی را جهت تسهیل ملاقات دونالد ترامپ و حسن روحانی تنظیم کند، هر چند موفق به انجام این کار نشد.

با بلایی که سر پول ملی آوردید رویتان می‌شود دوباره وعده بدهید

رئیس کارگزارانی شورای شهر تهران از اینکه معادل دلاری حقوقش از ۷۰۰۰ دلار به ۸۰۰ دلار رسیده ابراز ناخرسندی کرد!

محسن هاشمی رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران در کنگره این حزب گفت: من در سال ۸۹ در مترو مدیرعامل بودم و ماهی ۶ میلیون تومان حقوق می‌گرفتم که با دلار ۹۰۰ تومان آن موقع، ۷۰۰۰ دلار حقوق می‌گرفتم و الان که رئیس شورای شهر هستم و نزدیک به ۲۰ میلیون تومان حقوق می‌گیرم با دلار ۲۶ هزار تومان کمتر از ۸۰۰-۷۰۰ دلار حقوق می‌گیرم و هیچ‌وقت کشور چنین شرایطی نداشته است این بحران شدیدی است که باید با ذکاوت از آن عبور کنیم و روزبه‌روز وضعیت بدتر می‌شود. در این شرایط ما وارد انتخابات ۱۴۰۰ می‌شویم.

هاشمی با بیان اینکه ۴ راه در مقابل اصلاح‌طلبان قرار دارد، گفت: اولین راه، بحث تندروها در میان اصلاح‌طلبان است که این راه رویکرد تحریمی‌ و عدم مشارکت است. راه دوم را به شوخی راه آقای مرعشی می‌گذارم و این راه شرکت منفعلانه در انتخابات است شبیه اتفاقی که در انتخابات مجلس برای حزب کارگزاران اتفاق افتاد یعنی ما لیستی را دادیم تحرک جدی نداشتیم و فقط عبور کردیم.

وی افزود: راه سوم را به شوخی راه آقای کرباسچی می‌گذارم و آن حضور در انتخابات با یک کاندیدای پرتلاش و جدی است که رقابت را حفظ کنند تا تفکر اصلاح‌طلبی در جامعه احیا و بازسازی شود. رویکرد آقای خاتمی در سال ۷۶ بر همین اساس بود. راه چهارم که اسم آن را راه آیت‌الله رفسنجانی می‌گذارم و آن یک حضور و رقابت جدی برای پیروزی در انتخابات است. یعنی طوری محکم و جدی وارد انتخابات شویم که خود را پیروز فرض کنیم.

سخنان محسن هاشمی درباره یک دهم شدن درآمدش البته اعتراف به سوءمدیریت طیف متبوع وی است. چه اینکه کاهش ارزش پول ملی در برابر ارز خارجی در حالی اتفاق افتاد که دلار قبل از برجام ۳۷۰۰ تومان بود و پس از سوءمدیریت ۷ ساله دولت در قالب «برجام‌زدگی» تا ۸ برابر افزایش یافت.

در واقع این هنر مدیریت اشرافی غربگراست که توانست ارزش پول ملی را به شکل بی‌سابقه‌ای کاهش دهد. جالب اینکه علی‌اکبر صالحی عضو تیم مذاکرات برجام (رئیس سازمان انرژی اتمی) نیز آذر ۹۷ به یورونیوز گفته بود ارزش حقوقش معادل ۳ هزار دلار بوده اما حالا به ۷۰۰ دلار کاهش یافته است.

این اتفاق در حالی رخ داد که القا می‌شد با برجام، قیمت دلار به ۱۰۰۰ یا ۵۰۰ تومان کاهش خواهد یافت.

ناخرسندی امثال محسن هاشمی و علی‌اکبر صالحی درباره کاهش ارزش حقوق‌شان در حالی است که تاثیرات ارزش پول ملی در قدرت خرید طبقات پایین و حقوق‌بگیر عادی (با حقوق‌های ۳-۲ میلیونی)، بسیار گسترده‌تر بوده و در کنار آن، رکود تورم (گرانی و بیکاری) از دیگر سوغات‌های شوم مدیریت «برجام و دیگر هیچ» بوده است.

با این اوصاف به نظر می‌رسد مدعیان اصلاحات و اعتدال جا دارد به جای پیچیدن نسخه‌های تحریم انتخابات با مدل‌های مرعشی و کرباسچی و مرحوم هاشمی، رسما از مردم به‌خاطر وعده‌های خلاف واقع و سوءمدیریت بی‌سابقه عذرخواهی کنند.

ایندیپندنت: عدم لغو تحریم‌ها آمریکا را بی‌اعتبار می‌کند

یک نشریه اروپایی در گزارشی تصریح کرد: عدم بازگشت به برجام، اعتبار آمریکا را کم می‌کند.

به نوشته ایندیپندنت،‌ با خروج آمریکا از توافق هسته‌ای، تنش‌های با ایران بیشتر شد. دونالد ترامپ در حالی از برجام خارج شد که ایران به این توافق پایبند بود. بایدن در سخنرانی قبل انتخابات خود، تاکید کرد تا زمانی که ایران به تعهدات خود مطابق برجام متعهد باشد ایالات ‌متحده به این توافق هسته‌ای بازمی‌گردد.

پس از تنش‌ها، ایران تصمیم گرفته که غنی‌سازی اورانیوم را برای لغو تحریم‌ها افزایش دهد.

ایران اعلام کرده این آمریکا بوده که توافق هسته‌ای را ترک کرده و باید با بازگشت به تعهدات خود اعتماد ایران را جلب کند. عدم بازگشت به توافق و لغو تحریم‌ها، اعتبار ایالات ‌متحده را در جهان کم می‌کند.

با بلایی که سر پول ملی آوردید رویتان می‌شود دوباره وعده بدهید/  آموزش مقابله با پول شویی برای مدیران دولتی/ خانم ایرانی تبار به وزارت خارجه امریکا پیوست

خراسان

کاهش فاجعه آمیز رعایت پروتکل های کرونا !
گزارش روزهای گذشته یک مقام مسئول به تعدادی از مدیران نهاد ریاست جمهوری نشان می دهد اگرچه میزان فوتی های ناشی از بیماری کووید 19 در هفته های اخیر کاهش یافته اما میزان رعایت پروتکل ها توسط مردم به حدود 75 درصد کاهش یافته و تعداد شهرهای نارنجی نیز دوبرابر شده است. طبق این گزارش، 12 استان که عمدتا در غرب و جنوب کشورمان قرار دارند به همراه تهران با نرخ صعودی بستری مواجه شده اند که زمان طلایی مقابله با این روند، صرفا 7 تا 10 روز آینده است.
 آموزش مقابله با پول شویی برای مدیران دولتی
یک مقام مسئول اجرایی در نامه ای خطاب به تعدادی از سازمان ها و ادارات، از آن ها خواسته است با توجه به تاکید و برنامه ریزی دولت در سال های اخیر برای ارتقای اطلاعات مستخدمان دستگاه های اجرایی در برخورد با جرایم خاص، به ثبت نام و شرکت در دوره های مربوط به آشنایی با پدیده پول شویی و روش های پیشگیری و مبارزه با آن در بخش های مختلف، اقدام کنند که مخاطب آن، مدیران بخش های مالی و طرح و برنامه نهادهای دولتی خواهند بود.

با بلایی که سر پول ملی آوردید رویتان می‌شود دوباره وعده بدهید/  آموزش مقابله با پول شویی برای مدیران دولتی/ خانم ایرانی تبار به وزارت خارجه امریکا پیوست

ایران
انتقاد واعظی از بدعت‌های تندروها در مجلس

 خبر اول اینکه، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری در واکنش به راه‌اندازی سایتی از سوی کمیسیون اصل نود مجلس به منظور دریافت شکایت‌های مردمی علیه رئیس‌جمهوری گفت: ما در این مجلس بدعت‌های جدید و مختلفی را شاهد هستیم. به گزارش ایلنا، محمود واعظی افزود: کشور در حال حاضر بیش از هر زمان دیگر به انسجام و وحدت نیاز دارد و این گونه اقدامات باعث تفرقه می‌شود؛ فارغ از هر کاری که انجام می‌دهیم، باید بدانیم  این علامتی که ما به خارج از کشور می‌دهیم خوب نیست.وی با بیان اینکه این کلیت مجلس نیست و عده‌ای تندرو مشغول انجام کارهای تبلیغاتی هستند، افزود: شاهد هستیم که عده‌ای امروز سفرهای نظارتی و میدانی می‌روند و از هواپیما و هلیکوپتر بیت المال استفاده می‌کنند؛ همه شواهد هم حاکی از این است که این اقدامات برای کارکرد تبلیغاتی و انتخاباتی صورت می‌گیرد؛ این کارها خوب نیست و مردم می‌فهمند.

خانم ایرانی تبار به وزارت خارجه امریکا پیوست

 خبر دیگر اینکه، «آرین طباطبایی»، از تحلیلگران مسائل ایران در امریکا به‌عنوان مشاور ارشد معاون وزارت خارجه امریکا در امور کنترل تسلیحاتی و امور امنیت بین‌الملل منصوب شده است. به گزارش فارس، طباطبایی در حساب کاربری خود در توئیتر از پیوستن به دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهوری امریکا و معاون او، «کاملا هریس» ابراز خرسندی کرده است. طباطبایی در حال حاضر عضو سازمانی به‌ نام «ائتلاف تضمین دموکراسی» است که در سال ۲۰۱۷ برای مقابله با تلاش‌های ادعایی روسیه جهت «تضعیف نهادهای دموکراتیک» در امریکا و اروپا تشکیل شد. طباطبایی دارنده مدرک دکترای تخصصی در رشته مطالعات جنگ از دانشگاه «کینگز کالج لندن» است و به زبان‌های انگلیسی، فرانسوی و فارسی صحبت می‌کند. او دختر سیدجواد طباطبایی، فیلسوف و پژوهشگر مشهور ایرانی است.

دیدار اعضای مجمع محققین و مدرسین با کروبی

 شنیدیم که، دبیرکل و تعدادی از اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با مهدی کروبی دیدار کردند. به گزارش جماران، آیت‌الله موسوی تبریزی با همراهی حجج اسلام فاضل میبدی، مهدوی آملی و فاضل فردوسی با حضور در محل حصر مهدی کروبی با وی دیدار کردند. حاضران در این ملاقات که ظهر پنجشنبه برگزار شد ضمن آرزوی رفع هرچه سریع‌تر حصر، درباره مسائل روز کشور به بحث و تبادل نظر پرداختند.

ادعای نامه نگاری برای مشارکت پایین در انتخابات!

 دست آخر اینکه، ، ایرنا نوشته که اخیراً برخی رسانه‌های منتسب به جبهه پایداری مدعی شده بودند در جریان اصولگرا تحلیلی مبنی بر «پیروزی به قیمت کاهش مشارکت» وجود دارد و معتقدند نیازی به تبلیغ مشارکت بالا نیست و در این زمینه به مسئولان عالی نظام هم نامه داده‌اند تا تبلیغی در این زمینه نشود. این در حالی است که رهبر معظم انقلاب روز چهارشنبه تأکید کردند که انتخابات پر شور و انتخاب اصلح و صحیح علاج دردهای مزمن کشور است.

با بلایی که سر پول ملی آوردید رویتان می‌شود دوباره وعده بدهید/  آموزش مقابله با پول شویی برای مدیران دولتی/ خانم ایرانی تبار به وزارت خارجه امریکا پیوست

آرمان ملی

رشد پرداخت تسهیلات بانکی

جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت صمت نشان می‌دهد که تسهیلات پرداختی بانک‌ها و موسسات اعتباری به بخش خدمات در 9 ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بیش از دو برابر شده و بخش خدمات، صنعت و معدن و بازرگانی به ترتیب بیشترین سهم از تسهیلات بانکی را به خود اختصاص داده‌اند. طبق این آمار در 9 ماهه نخست امسال در مجموع بیش از 1219 هزار میلیارد تومان تسهیلات از سوی بانک‌ها و موسسات اعتباری به بخش‌های کشاورزی، صنعت و معدن، ‌مسکن و ساختمان، بازرگانی، خدمات و سایر بخش‌های متفرقه پرداخت شده که نسبت به تسهیلات 626 هزار و 270 میلیارد تومانی در مدت مشابه سال قبل 8/94 درصد افزایش داشته است. در این میان تسهیلات پرداختی به بخش صنعت و معدن با افزایش 1/90 درصدی در 9 ماهه نخست امسال، به 362 هزار و 110 میلیارد تومان رسیده است.

کاهش حساسیت‌ها به کانال سوئیس

رئیس اتاق بازرگانی ایران و سوئیس گفت: بر سر کار آمدن دولت جدید آمریکا باعث شده که حساسیت‌ها نسبت به کانال مالی ایران و سوئیس کاهش یابد. شریف نظام مافی در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: شرکت‌های سوئیسی از معدود کشورهای اروپایی هستند که در دوران تحریم‌ها و فشار حداکثری علیه کشور، ایران را ترک نکردند و کارخانجات به فعالیت خود ادامه دادند و حتی شاهد تولیدات آنها در بازار هستیم. او افزود: فعالیت سرمایه‌گذاران و شرکت‌های سوئیسی در این مدت با محدودیت‌های بسیاری همراه بوده است که از جمله آنها مشکلات بانکی برای پرداخت سود به شرکت مادر بود. نظام مافی با بیان اینکه این شرکت‌ها در زمینه واردات نیز با سختی‌هایی مواجه هستند، تصریح کرد: تجارت ایران و سوئیس بیش از 200 سال ادامه داشته و در هیچ شرایطی این کشور بازار ایران را ترک نکرده است.

رصد شرکت‌های صوری

معاون سازمان امور مالیاتی از مقابله با شرکت‌های صوری متعلق به دارندگان کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف و بررسی تراکنش‌های بانکی مشکوک برای جلوگیری از فرار مالیاتی خبر داد. به گزارش صداوسیما، محمد مسیحی اظهار کرد: فرار مالیاتی حدود 40 هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود که بخش عمده‌ای از آن مربوط به تراکنش‌های مشکوک بانکی شرکت‌های صوری و یا کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف است. او با بیان اینکه کوتاه کردن فرآیندهای مالیاتی نیز در کاهش فرار مالیاتی موثر بوده است، افزود: امسال میزان پرونده‌های مالیاتی در هیات‌های حل اختلاف 25 درصد کاهش داشته است. مسیحی گفت: همچنین در 10 ماهه امسال، همه درآمدهای مالیاتی پیش‌بینی‌شده محقق شده است. معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی همچنین درباره دریافت مالیات از املاک لوکس و خودروهای لوکس، افزود: در صورت نهایی‌شدن این موضوع در بودجه سال آینده زمینه را برای اجرای آن فراهم می‌کنیم.

بانک‌های خصوصی زیر ذره‌بین

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص دلایل گرایش مجلس به تحقیق و تفحص از بانک‌های خصوصی گفت: عملکرد بانک‌های خصوصی مورد انتقاد سیاست‌گذاران کشور است. احسان خاندوزی در خصوص ضرورت تحقیق و تفحص از بانک‌های خصوصی، اظهار کرد: افزایش سهم بانک‌های خصوصی فی‌النفسه اتفاق بدی نبود ولی همزمان باید توان نظارت بانک مرکزی نسبت به این بازیگران که انگیزه‌ای متفاوت با مدیران بانک‌های دولتی دارد، افزایش می‌یافت. او ادامه داد: برخی از عملکرد بانک‌های خصوصی مورد انتقاد سیاست‌گذاران کشور است؛ مثل مداخله بانک‌ها در بازار دارایی که موجب افزایش قیمت شده است و اعطای سودهای بالاتر از نرخ مصوب، موجب جابه‌جایی سپرده در بین بانک‌ها هستند. خاندوزی افزود: این روند موجب خلق نقدینگی و تغییر در تراز نامه بانک‌ها می‌شد و برای اینکه شبهات و ایرادات مذکور پاسخی تخصصی پیدا کند، جمعی از نمایندگان تقاضای تحقیق و تفحص را به رای گذاشتند.

افزایش قیمت گوشت

تداوم بارندگی‌ها در غرب کشور، عرضه دام را بیش از روزهای گذشته کاهش داده است. به گفته رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، در هفته پیش رو باید منتظر افزایش قیمت گوشت قرمز در پی کاهش عرضه باشیم. علی‌اصغر ملکی، در گفت‌وگو با ایلنا با بیان اینکه در هفته‌های اخیر شاهد کاهش عرضه دام توسط دامداران هستیم، اظهار کرد: امید به بهبود بازار گوشت قرمز در ایام منتهی به نوروز موجب شده دامداران نسبت به عرضه دام خود تعلل کنند. او ادامه داد: دامدارن روزهای سخت اقتصادی را در سالجاری پشت سر گذاشتند چراکه هزینه پرورش دام افزایش قابل توجهی داشت و همزمان با آن تقاضا به دلیل شیوع کرونا کاهش یافت. ملکی با تاکید بر اینکه دامداران به‌دنبال جبران زیان هستند، افزود: دامداران به‌خیال اینکه نوروز این فرصت را در اختیار آنها قرار می‌دهد عرضه دام خود را کاهش داده‌اند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 4
  • IR ۰۸:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۲
    2 2
    الان اگه یه امریکایی تبار به وزارت خارجه ایران میپیوست فریاد وا اسلاما و وا مصیبتا بود که بلند میشد. الکی نیست 250 ساله سابقه کشور شدن دارن و تو همین 250 سال صد سالشو اقای جهان بودن
    • NL ۱۱:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۲
      1 2
      لطفا چرت نگو.یه غربی ایران گدا یا شرق گدا پیدا میکنی؟ ولی ایرانی غربگدا و وطن فروش چی؟ آمریکا فقط مادیات هست ولی ایران وطن دین ایمان
  • IR ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۲
    1 6
    تحریم ، تحریم وتحریم پدر اقتصاد ایران را در آورد. اقتصاد بیمار ایران را فلج کرد.
  • IR ۱۱:۰۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۲
    3 2
    بسم الله الرحمن الرحیم انصراف از برجام همان سنگ جهلی بود که ترامپ به چاه انداختنددیو چو بیرون رود فرشته در آید ان شا ئالله عقل سلیم آن را بفضل الهی بر ساحل حیات انسان ها بیرون می کشد دست در دست هم دهیم به مهر جامعه جهانی را آباد کنیم ان شا ئالله الهم صل علی محمد و آل محمد
  • IR ۲۳:۲۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۲
    0 0
    ما که اصلا نمیدونیم این پولشویی یعنی چی! اصطلاحات پیچیده ای شده این دوره زمونه.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس