کد خبر 1203083
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ - ۰۴:۱۹
میکروبیوم های روده در بیماری اوتیسم نقش دارند

مطالعه جدید نشان می دهد اختلال اوتیسم با تغییراتی در میکروبیوم های روده مرتبط است.

به گزارش مشرق به نقل از ساینس دیلی، در مطالعه جدید، محققان با استفاده از روش‌های استاندارد استخراج DNA و تعیین توالی، ترکیب میکروبیوم روده را بین افراد مبتلا به اختلال اوتیسم و گروه کنترل عصبی در مقایسه کردند.

محققان دریافتند که ترکیب میکروبیوم روده و علائم گوارشی در افراد مبتلا به اوتیسم به طور قابل توجهی بالاتر از افراد بدون اوتیسم است.

بیشتر بخوانید:

افزایش فیبر میکروبیوم‌های روده را تغییر می‌دهد

محققان همچنین رابطه میکروبیوم روده را با شدت رفتاری اوتیسم، رژیم غذایی و علائم گوارشی در افراد ارزیابی کردند.

«کاترین لووزوپون»، دکترای میکروبیولوژیست دانشگاه کلرادو، در این باره می‌گوید: «ما برای مطالعه شرکت کنندگان هر سه ماه یکبار از آنها خواستیم تا چند لیست را پر کنند. یکی از آنها چک لیستی درباره رفتار ناهنجار است که رفتارهایی مانند گفتار نامناسب و حرکات تکراری را بررسی می‌کند. یک پرسشنامه مربوط به فراوانی غذا از شرکت کنندگان در مورد نوع تغذیه شأن در هفته گذشته هم تکمیل شد. همچنین پرسیدیم که شرکت کنندگان چه نوع علائم دستگاه گوارش را تجربه می‌کنند. ما نمونه‌های مدفوع را برای بررسی میکروبیوم جمع آوری کردیم

محققان دریافتند که بدتر شدن گفتار نامناسب بین نقاط زمانی با کاهش میکروبیوم روده همراه است.

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند، اما یافته‌ها نشان می‌دهد که میکروبیوم روده در تحریک و تشدید علائم در کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم نقش دارد.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۶:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
    0 2
    دوستان تو را بخدا برایشان یعنی سرطان اصلاحات دعا بفرمایید و بکنید نگزارید همینجوری الی الابد در اسفل السافلین به درک واصل بشوند سلام و برکاته.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس