به گزارش مشرق، بسیاری از روزهداران در ماه مبارک رمضان با سردرد رو به رو میشوند که دلایل خاص خود را دارد.
بیشتر بخوانید:
خوردن کدام نوع غذاها در ماه رمضان لازم است؟
از مهمترین دلایل سردرد در ماه مبارک رمضان میتوان به مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری و افت قندخون در طول روز اشاره کرد، همچنین ترکیبات کتونی ناشی از گرسنگی طولانی و دریافت نکردن کافئین در طول روز در بروز این سردردها نقش دارند.
از دیگر عوامل موثر در بروز سردرد روزه داران میتوان به کم آبی بدن و کم خوابی اشاره کرد؛ توصیه میشود از حذف هر گونه وعده غذایی پرهیز کنید. از همه مهمتر وعده سحری بسیار حائز اهمیت است که در هر شرایطی در این وعده، غذا میل کنید.
خواب قیلوله و ساعات اولیه شب برای روزه داران بسیار مهم تلقی می شود. خواب کافی و مفید از دوجهت یعنی کاهش سردردهای زمان روزه داری همچنین تنظیم زمان خواب و بیدار شدن برای وعده سحری اهمیت ویژه دارد.
برای پیشگیری از سردرد همچنین کم آبی بدن در ایام ماه مبارک رمضان توصیه میشود در مرحله اول نوشیدن آب و مصرف میوههای آب دار بین افطار تا سحر را فراموش نکنید؛ همچنین سعی کنید مصرف چای، نسکافه و قهوه را در این ایام کاهش دهید. بهتر است نوشیدن دمنوشها و شربتهای خانگی کم شکر را مورد استفاده قرار دهید.
توصیه میشود برای پیشگیری و کاهش سردرد، روزه داران، افطار را با نوشیدنیهای گرم و کمی شیرین میل کنند همچنین توصیه میشود برای وعده افطاری در زمان کوتاه میزان غذای زیادی را به یک باره وارد معده نکنید. روزه داران برای کاهش سردرد در این ایام بهتر است از قرارگرفتن زیاد در معرض گرما و نور خورشید تا حدی پرهیز کنند؛ در صورت لزوم میتوانید از مسکنها در وعده سحری استفاده کنید.