خرید حفاظ یکی از حساس ترین بخش های تامین امنیت ساختمان ها است، زیرا اگر در این امر به نکات و عوامل مهم توجه نکنید نه تنها باعث بر افزایش امنیت ساختمان نخواهید شد بلکه ممکن است ظاهر نا زیبایی به نما ببخشید. پس حتما به نکاتی که در این متن گفتیم توجه نمایید تا به راحتی موفق به خرید بهترین حفاظ روی دیوار شوید.
بسیاری از افراد حفاظ روی دیوار را وسیله ای برای عدم ورود دزد و افراد مزاحم به داخل منازل میدانند. از این رو در اغلب شهر ها این موضوع جا افتاده که ایمنی هر خانه ای معمولا با حفاظ های مناسبی که بر روی دیوار نصب شده، تامین می گردد. زیرا معمولا دیوارهای ساختمان ارتفاع زیادی ندارند تا مانع از عبور مزاحمین شوند.
گفتنی است در صورتی که برای تامین امنیت ساختمان خود قصد خرید حفاظ روی دیوار را دارید، اگر بتوانید با توجه به عوامل و نکات مهم در این راستا خرید رضایتمندانه ای داشته باشید، علاوه بر افزایش امنیت، تاثیر مطلوبی بر زیبایی ظاهر ساختمان هم خواهید گذاشت؛ چرا که تولید کننده ها سعی می کنند در ساخت حفاظ روی دیوار از طرح ها و اشکال چشم نواز و متناسب با ساختار انواع ساختمان ها استفاده نمایند.
عوامل مهم برای خرید حفاظ روی دیوار
در مورد حفاظ و نرده دیوار برای واحد های مسکونی دو عامل را که در میان عوامل دیگر بسیار مهم تر هستند، باید حتماً در نظر بگیرید.
اول کیفیت و بعد زیبایی حفاظ، روی انتخاب تاثیر بسزایی دارند. برای اینکه در منازل مسکونی احساس بدی نداشته باشید،همانند حفاظ آکاردئونی ، شکل ظاهری نرده دیوار مابا اهمیت است، اما همیشه استحکام نرده مهم ترین مولفه در انتخاب آن می باشد.
پس اول از همه باید کیفیت ساختاری و سپس مطلوبیت ظاهری را مورد بررسی قرار دهید. البته نا گفته نماند عوامل دیگری مثل ارتفاع، تراکم، قیمت حفاظ روی دیوار و ... نیز عامل های تاثیر گذاری در خرید این سازه ی کارآمد هستند.
پیدایش حفاظ روی دیوار و آشنایی با انواع آن
در گذشته از انواع سیم های خاردار برای حفاظت از محل استفاده می شد. اما استفاده از سیم خاردار ساختمان را بیشتر به یک دژ و یا پادگان نظامی شبیه می نمود و اکثر افراد برای حفاظ دیوار و جلوگیری از ورود مزاحم ها از نصب این سیم ها به خاطر شکل ظاهری آن خودداری می کردند.
استفاده از سیم های خاردار به عنوان حفاظ روی دیوار علاوه بر این که ظاهر نا مناسبی به نمای همه ی ساختمان ها می دهند، قادر به تامین امنیت مطلوبی هم نیستند زیرا بار ها دیدیم که سارقین در دزدی از خانه هایی که با سیم ها خاردار محافظت می شوند، موفق شده اند.
پیدایش انواع حفاظ روی دیوار بعد از نسل حفاظ های سیم خاردار عمدتاً برای رفع معایب آن ها رخ داد و به علت کارایی بالایی که دارند با استقبال بالای جامعه مواجه شدند.
حفاظ روی دیوار را به طور معمول از جنس فولاد و آهن تهیه می کنند، زیرا معمولا مقاومت آن بسیار بالا بوده و قیمت به مراتب ارزان تری نیز از محصولاتی مانند آلومینیوم یا استیل دارند. طرح های مختلفی از نرده حفاظ روی دیوار را می توان انتخاب نمود که هر کدام از آن ها ممکن است با برخی از سلیقه ها سازگار و با برخی از سلیقه ها نیز ناسازگار باشد. بدین ترتیب بهتر است که هر فردی بر اساس سلیقه خودش نسبت به انتخاب حفاظ روی دیوار اقدام نماید.
امروزه شاهد انواع مختلفی از حفاظ های روی دیوار هستیم که در پایین به محبوب ترین مدل ها اشاره کرده ایم:
- حفاظ شاخ گوزنی: این مدل که نسبت به بقیه نوپاتر می باشد جایگاه مطلوبی را از آن خود کرده است. حفاظ شاخ گوزنی همچون شاخ گوزن دارای شاخه های در هم تنیده و متراکمی است که به خوبی می تواند از عبور افراد جلوگیری کند.
- حفاظ بوته ای: این نوع از حفاظ ها به شکل بوته یا درختچه هایی با شاخ و برگ های مختلف می باشند. نوک آن ها به صورت تیز برش داده شده و به سمت بیرون و درون حالت دارند .
- حفاظ نیزه ای: حفاظ نیزه ای، میله های ضخیم و بلندی با سر هایی شبیه به سر نیزه است که با فواصل مشخصی روی دیوار وصل می شود.
- حفاظ نامنظم: حفاظ نامنظم گزینه مناسبی برای دیوار باغ ها و فضا های این چنینی است. این حفاظ شکل خاصی نداشته و به صورت شاخه هایی به هم تنیده شده می باشد.
- حفاظ لیلیوم: حفاظ لیلیوم هم با الگو برداری از روی گل های لیلیوم طراحی شده و دارای میله های بسیار مقاومی می باشد.
برای تهیه و خرید قسطی انواع حفاظ روی دیوار می توانید به سایت آهنکوب مراجعه نمایید