برق نمایه

مدیرعامل توانیر گفت:‌ امسال به ویژه در یک ماه آینده ، شرایط بحرانی داریم، به همین علت به نیروگاه ها فشار آوردیم تا زودتر به مدار تولید برگردند و با تولید رمزارزها هم برخورد جدی می کنیم.

به گزارش مشرق، مالک شریعتی نیاسر با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری یکشنبه شب شبکه دو سیما افزود: مشکل کمبود و قطعی برق و خاموشی مشکل فقط امسال نیست بلکه روند چند ساله است.

وی افزود: قانون برنامه ششم توسعه تکالیفی را برای وزارت نیرو تعیین کرده بود که اکنون در سال پایانی این برنامه هستیم.

شریعتی نیاسر اضافه کرد: ماده پنجم قانون برنامه تکلیف کرده است که ۵ درصد ظرفیت تولید برق کشور، تجدید پذیر باشد در حالی که حداکثر هزار مگاوات یعنی یک چهارم تکلیف قانونی را محقق کردیم.

بیشتر بخوانید:

علت قطع برق، استخراج رمز ارز نیست

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: این‌ها نتیجه چند سال سیاستگذاری و برنامه ریزی است، زیرا صنعت برق، بلند مدت است.

آقای شریعتی نیاسر با تاکید بر اینکه مجموعه‌ای از سیاست‌های قیمتی و غیر قیمتی، ما را به امروز رسانده است، افزود: در سیاست‌های قیمتی در سال ۱۳۹۲ برای اجرای یک سیاست بسیار خوب به نام افزایش پلکانی برنامه ریزی شد.

او ادامه داد: حرف این سیاست این است که ما میان کم مصرف‌ها، افراد منطبق با الگوی مصرف و مصرف کنندگان پرمصرف، تفاوت قائل شویم.

بیشتر بخوانید:

دولت روحانی رکورددار کاهش نرخ رشد تولید برق

شریعتی نیاسر افزود: بر اساس این سیاست، میزان تعرفه‌ها را برای افراد پرمصرف و بالاتر از الگوی مصرف با جرایمی روبرو کنیم که این اتفاق نیفتاد و عملاً شیب افزایش قیمت برای پرمصرف‌ها در سال‌های گذشته به حدی بود که مستهلک و فاصله آن‌ها کم می‌شود.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بخواهیم واقعاً این سیاست را دنبال کنیم اکنون باید تعرفه‌های بالاتر از ۱۰۰ درصد و یا ۲۰۰ درصد برای پرمصرف‌ها می‌داشتیم.

او افزود: در سال ۱۳۹۴ در زمان آقای چیت چیان، وزارت نیرو این کار را پیگیری کرد، اما متأسفانه با تصمیم سیاسی دولت، این موضوع کنار گذاشته شد.

شریعتی نیاسر اضافه کرد: اگر این اتفاق از آن زمان آغاز شده بود اکنون بخش عمده‌ای از این مشکلات را در حوزه سیاست‌های قیمتی نداشتیم.

بیشتر بخوانید:

واکنش کاربران توییتر به قطعی‌های مکرر برق

مدیرعامل شرکت توانیر هم با حضور در این برنامه، ضمن عذرخواهی از مردم بابت قطعی‌های مکرر برق گفت: برای روشن نگه داشتن چراغ خانه‌ها و چرخ زندگی مردم تلاش می‌کنیم.

محمدحسن متولی زاده با اشاره به اینکه خاموشی‌ها به ناچار اتفاق افتاده است، افزود: امسال از نظر گرمای شدید و زودرس، یک سال بی سابقه‌ای بود و شاید در ۵۰ سال اخیر ایران سابقه نداشت؛ حتی دمای هوا در ماه فروردین, ۵ درجه گرم‌تر از متوسط سال‌های گذشته بود.

وی ادامه داد: کم بارشی و خشکسالی هم به آن اضافه و مجموع این عوامل موجب شد که چاه‌های کشاورزی، زودتر وارد مدار و دستگاه‌های سرمایشی مردم زودتر روشن شوند.

متولی زاده اضافه کرد: پدیده‌ای به نام ”رمزارز“ هم به وجود آمد که حجم قابل ملاحظه‌ای از مصرف را دارد.

وی گفت: همه این عوامل موجب شد که رشد مصرف ۲۰ درصدی بی سابقه را در صنعت برق داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه میانگین برق مصرفی کشور در ۱۰ سال گذشته، یک و هشت دهم درصد بود، افزود:، اما به یک باره رشد ۱۰ برابری را تجربه کردیم.

متولی زاده گفت: هر سال به طور معمول، حدود یک میلیون مشترک جدید و تعدادی صنایع جدید داریم که معمولاً سالی ۲ هزار مگاوات مصرف اضافه داشتند.

او با بیان اینکه صنعت برق، صنعت عرضه و تقاضا و همزمان از تولید به مصرف است، افزود: مصرف، رشد بسیار زیادی داشت، اما عرضه و تولید ما کاهش و مشکل داشت.

متولی زاده اضافه کرد: مهمترین علت این کاهش، کاهش ذخیره آب نیروگاه برقآبی بود که بیش از ۵۰ درصد کاهش یافت. همچنین تعمیرات نیروگاه‌ها بود که معمولاً بر اساس برنامه ریزی‌ها تا نیمه خرداد به مدار وارد می‌شوند و تعدادی از این نیروگاه‌ها هنوز آماده نشدند و به مدار نیامدند بنابراین این عوامل موجب ایجاد فاصله میان عرضه و تقاضا شد.

مدیرعامل توانیر: ارزان‌ترین برق دنیا را داریم

مدیرعامل توانیر با اشاره به اینکه ارزان‌ترین برق دنیا را داریم, گفت: هزینه‌ای که افراد سیگاری بابت سیگار در ایران پرداخت می‌کنند پنج برابر هزینه‌ای است که همه مردم ایران برای مصرف برق خانه‌هایشان پرداخت می‌کنند.

محمدحسن متولی زاده در ادامه برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما, انعطاف پذیری در مصرف برق و داشتن ذخیره کافی برای شرایط اضطرار را از راهکارهای حل مشکل کمبود برق بیان و اضافه کرد: تحقق ذخیره کافی به سرمایه گذاری‌های فراوان نیاز دارد و انعطاف پذیری در مصرف تا کنون در سیاست‌های وزارت نیرو اعمال شده است.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر, سیاست‌های تشویقی برای مشترکان داشتیم که اگر در شرایط خاص, مصرف را کاهش دهند تشویق می‌شوند.

آقای متولی زاده افزود: در زمستان, مصرف گاز کشور ۸۵۰ میلیون مترمکعب در روز است که بیش از ۶۵۰ میلیون مترمکعب آن در بخش خانگی و تجاری مصرف می‌شود و در نتیجه سوخت گاز طبیعی تحویلی به نیروگاه‌ها کاهش می‌یابد و الزاماً باید سوخت مایع مصرف کنند.

او اضافه کرد: تعدادی از نیروگاه‌های ما که تعمیرات داشتند به علت اینکه مجبور بودند از سوخت مایع استفاده بیش از زمان مقرر کار کردند و تعمیرات آنها به تأخیر افتاد و این تأخیر, اثرات خود را در مقطع کنونی نشان داده است.

مدیرعامل توانیر با اشاره به اینکه تولید «رمزارزها» بسیار انرژی بر است, گفت: علت اینکه بخش عمده ای از تولیدکنندگان این رمزارزها به ایران سرازیر شدند این است که انرژی در کشورمان ارزان است.

متولی زاده افزود: این رمزارزها دو دسته هستند یک دسته در چارچوب قوانین و مقررات کار می‌کنند که حدود ۳۰۰ مگاوات قرارداد رسمی دارند و مدیریت پذیر هستند و دیروز این تولیدکنندگان قانونی رمز ارزها از مدار خارج شدند.

او اضافه کرد: اما اکثریت تولیدکنندگان رمزارزها در کشورمان تمایلی ندارند در چارچوب قانون کار کنند و مدیریت پذیر باشند.

متولی زاده با اشاره به اینکه آمار دقیقی از میزان تولید رمزارزها در کشورمان وجود ندارد، گفت: یکی از ویژگی‌های رمزارزها و فرایند استخراج آن‌ها, این است که قابل کنترل نیست.

مدیرعامل توانیر افزود: در سال اخیر, رشد انرژی مصرفی برای استخراج هر واحد رمزارز, چندین برابر شده است و بر اساس برآوردها؛ حدود دو هزار مگاوات از برق کشورمان برای تولید رمزارز مصرف می‌شود.

آقای متولی زاده گفت: دو هزار مگاوات معادل مصرف دو میلیون خانوار یا معادل بیش از مصرف هفت استان کشور و یا معادل ۳۰ درصد مصرف تهران است.

وی ادامه داد: از همه کمک خواستیم تا در این زمینه به ما کمک کنند و از مردم خواستیم اگر مطلع شدند جایی در حال تولید غیرقانونی رمزارز است اطلاع دهند و پاداش دریافت کنند.

متولی زاده با بیان اینکه به همکارانمان که برای جمع آوری رمزارزها رفتند تیراندازی شد, افزود: از دستگاه‌های امنیتی و قضائی کمک خواستیم.

مدیرعامل توانیر گفت: از نظر توان تولید و ساخت تجهیزات تولید برق هیچ مشکلی نداریم و سازنده و پیمانکاران بسیار قوی داریم و اگر منابع مالی وجود داشته باشد، تولید برق افزایش می‌یابد.

متولی زاده با بیان اینکه با اقدامات و راه‌های ساده می‌توانیم بسیاری از مشکلات را حل کنیم, افزود: اگر کولرهای گازی اسقاطی را که هر کدام معادل دو خودروی فرسوده, سوخت مصرف می‌کنند با یک کولر استاندارد, تعویض کنیم, در مصرف برق, شش هزار مگاوات صرفه جویی انجام می‌شود و همین کار اگر برای کولرهای آبی هم انجام شود بیش از چهار هزار مگاوات دیگر هم صرفه جویی می‌شود و اگر بخاری‌های دودکش دار مردم هم اصلاح شود, روزی ۲۰۰ میلیون مترمکعب در مصرف سوخت, صرفه جویی می‌شود.

وی ادامه داد: امسال به ویژه در یک ماه آینده, شرایط بحرانی داریم، به همین علت به نیروگاه‌ها فشار آوردیم تا زودتر به مدار تولید برگردند و با تولید رمزارزها هم برخورد جدی می‌کنیم.

متولی زاده افزود: اگر مردم در مصرف برق, کمی صرفه جویی کنند به خاموشی نیازی نخواهیم داشت.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به اینکه مشکل اصلی ما کمبود تولید برق است, گفت: بر اساس برآوردهای متخصصان، حداکثر, هزار مگاوات برق برای رمزارزها در کشور مصرف می‌شود.

آقای شریعتی نیاسر افزود: با تبدیل نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی, حدود هشت هزار مگاوات برای افزایش تولید, ظرفیت داشتیم.

وی با بیان اینکه صنایع بزرگ کشور, بسیار انرژی بر هستند, گفت: آن‌ها در افزایش شدت مصرف انرژی کشور نقش دارند که باید ملزم شوند تا فرایندهای انرژی بر خود را اصلاح کنند.

آقای شریعتی نیاسر اشاره به اینکه نباید بار اصلی را بر دوش مصرف کنندگان خُرد و خانگی بگذاریم, افزود: خاموشی, مدیریت مصرف نیست بلکه مدیریت یعنی اینکه صنایع بزرگی را که در افزایش شدت انرژی کشور نقش دارند ملزم کنیم تا خود را اصلاح کنند.

نایب رئیس هیأت مدیره سندیکای تولیدکنندگان برق نیز در ارتباط تصویری با این برنامه گفت: در بخش تولید برق بیش از ۵۰ درصد توسط بخش غیردولتی و بیش از ۴۰ درصد در مجموعه وزارت نیرو تولید می‌شود.

ابراهیم خوش گفتار افزود: بخش‌های غیردولتی از سال‌های پیش هشدار می‌دادند که مشکل تولید برق به وجود خواهد آمد.

او اضافه کرد: در سال ۱۳۹۹ حدود پنج هزار و ۶۰۰ مگاوات و اکنون حدود شش هزار مگاوات کمبود داریم که جایگزین خواهد شد.

خوش گفتار افزود: بخش‌های غیردولتی که حدود ۵۵ درصد برق را تولید می‌کند و در این زمینه سرمایه گذاری کرده است, سه سال و نیم از وزیر نیرو وقت می‌خواهد اما به او وقت نمی‌دهند.

نایب رئیس هیأت مدیره سندیکای تولیدکنندگان برق با بیان اینکه تولید برق به اندازه کافی انجام نشده است, گفت: مشکل این است که از سرمایه گذار حمایت نکردید بنابراین سرمایه گذاری کافی انجام نشده و مشکل به وجود آمده است.

خوش گفتار با بیان اینکه نیروگاه‌ها ۲۶ هزار میلیارد تومان طلبکار هستند، اضافه کرد: خصوصی‌ها شکایت کردند و دیوان عدالت اداری, حکم صادر کرده اما وزارت نیرو اجرا نکرده است بنابراین سرمایه گذاران در این حوزه سرمایه گذاری نمی‌کنند و نتیجه آن خاموشی است.

وی با اشاره به اینکه نیروگاه‌ها برای تعمیرات, پول ندارند، گفت: عراق بخشی از پول آنها را می‌پرداخت که اکنون پول نمی‌دهد؛ این مشکلات باید حل شود.

نایب رئیس هیأت مدیره سندیکای تولیدکنندگان برق افزود: رقمی که برای مصرف برق رمزارزها در کشور گفته شده, بین ۸۰۰ تا هزار مگاوات است.

خوش گفتار با بیان اینکه از سال ۱۳۹۲ به این طرف, سرمایه گذاری بخش خصوصی در نیروگاه‌ها اتفاق نیفتاده است, گفت: در طول برنامه ششم توسعه, نیروگاهی ساخته نشده است و هنوز وزارت نیرو آئین نامه‌ای را برای این برنامه به شورای اقتصاد نداده است.

وی بر لزوم جمع آوری نیروگاه‌های با بهره وری پایین تاکید و اضافه کرد: ششمین کشور سازنده توربین گازی در جهان هستیم اما وزارت نیرو به سرمایه گذار اجازه سرمایه گذاری نمی‌دهد.

خوش گفتار گفت: قانون به درستی اجرا نمی‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 35
  • در انتظار بررسی: 11
  • غیر قابل انتشار: 18
  • کمیل IR ۰۸:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    45 35
    حدود هشت سال است که در شرایط بهرانی به سر می بریم ! چرا دولت و قوه قضائیه با مالکان ماینر ها مماشات می کنند ؟...! مردم عادی هر ماه بیش از 25 هزار تومان برق مصرف نمی کنند ولی همیشه باید تاوان بی تدبیری و سوءمدیریت این آقایون را بپردازند .در دوران امتهانات دانش آموزان ، امتهانات مجازی و خاموشی های پی در پی ، شیوع کرونا و نیاز به اکسیژن برای بیماران ، شروع فصل گرما و.... چه موقع باید از دانش هسته ای برای تولبد برق استفاده کرد ؟...!
    • IR ۱۱:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
      22 14
      جواب سوال شما تو همین سوال هاست. کی رمزارز ماین میکنه؟ یا دولت خودش داره این کار رو می‌کنه یا درآمدی که از فروش برق به ماینرها حاصل میشه قابل توجه هست.
    • محمد IR ۱۲:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
      5 29
      از کشور صادر کننده برق به وضعیت الان رسیدیم. علی برکت الله ، حالا برید به مانتو کوتاهو به اقتصاد لیبرالی رای بدین
    • IR ۱۴:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
      1 1
      کلا با ح مشکل داری؟ با انرژی حسته‌ای چی؟
    • IR ۱۵:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
      3 1
      دانش هسته ای که هیچ، حتی اگر از توربینهای بادی استفاده میکردن، الان برق کشور تامین بود. مناطق کویری که تقریبا هر روز بادهای شدید دارند بهترین نقطه برای نصب این توربینها هستند. حتی بخش خصوصی هم میتونه این کار رو بکنه
  • IR ۰۹:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    13 0
    بعد این شرایط عادی میشه دیگه اسمش بحرانی نیست.
    • IR ۱۵:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
      4 1
      آقا خلاصه. میخواهند برجامی بر ما تحمیل کنند . بفهمین
  • IR ۰۹:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    31 4
    ارزون ترین برق دنیارو داری مفت ترین نیروی کار دنیارو هم داری - کل میخ مشکل مدیرای دزد و بیشرفی امثال تو ان
    • IR ۱۳:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
      1 2
      البته ایندولت ناکارآمده، اما انصافا کدوم نیروی کار؟ اگه کارهای دولتی رو در نظر بگیریم که کم بازده ترین نیروی کار رو داریم
  • IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    39 0
    هنوز کولرها در بیشتر مناطق کشور روشن نشده اند. این خاموشیها طبیعی نیست.
    • IR ۱۰:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
      28 7
      انقراض دولت
  • IR ۱۰:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    8 11
    کلا الان ۸ سال هست در بحرانیم البته به جز ۸ سال هاشمی و ۸ سال خاتمی و سالهای میرحسین و احمدی نژاد . #سرطان_اصلاحات
    • IR ۱۵:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
      3 31
      اره ولی تو اون ۸سال محمود گل و بلبل بودیم اصلا تو بحران نبودیم بحران ها هر چی بوده تقصیر این دولت بوده
  • IR ۱۱:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    14 1
    حالا بهانه جدید شده رمز ارز زشته دیگه بسکه برای هر کاری به جای برنامه ریزی و مدیریت همش دنبال یه بهانه ای هستید که از مسئولیتش فرار کنید فقط شماها نیستید ها این شده یه روال تو این مملکت ، واسه همینم کل مملکت در همه زمینه ها به این شدت پسرفت کرده کلا موفق باشید در حال ویران کردن ایران هستید .
  • امین IR ۱۱:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    27 4
    آقا یه سوال..ما که بیست ساله داریم برای انرژی هسته ای میجنگیم وخون دل میخوریم چطور حداقل استفاده از آن را که تولید برق پاک هست را نتونستیم محقق کنیم؟التماس تفکر
    • عبدالله مومن IR ۱۲:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
      16 11
      منظورت همان هسته ای ست که بعضی ها با رای احمقانه خود به حسن. نابودش کردند ؟! هههههههههههه
    • IR ۱۳:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
      2 0
      چون تعطیلش کردن
    • IR ۱۴:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
      2 0
      چون دوستان تا این هسته ای به ی جا رسید بتنش کردن
  • IR ۱۲:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    12 3
    هرچی هس از رمز ارز آب میخوره این رمز ارز ابزاری شده برای تسهیل انتقال اختلاسها به خارج و تشدید اختلاس های برقی. بیچاره ما مردم عادی!!!!!
  • علی IR ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    12 1
    باور کنید ما اصلا اهل اسراف نیستیم و با برق به کار و زندگیمون میرسیم. اداره برق وظیفه داره زحمت بکشه و پر مصرفها را شناسایی کنه و فقط برق اونها را قطع کنه؛ نه این که خودش را راحت کنه و برق همه را علی السویه قطع کنه. اونی که بهینه مصرف میکنه چرا باید پاسوز کسی بشه که حالیش نیست و اسراف میکنه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
  • US ۱۲:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    1 0
    تابستون نیومده اینطوریه بیاد چی میشه مردم همه کولر روشن میکنن خاک بر سر
  • IR ۱۲:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    2 0
    تا پایان انتخابات همین وضعیت می باشد. پوست ملت روبا گرانی و قطع برق و کمبود دارو می کنند تا نظام و ملت به برجام نیم بند و رئیس جمهور دزد و غرب زده راضی بشود.
  • DE ۱۲:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    2 0
    نتیجه عضویت داوطلبانه و احمقانه در پیمان زیست محیطی پاریس توسط بنفش های خائن.
  • ا...د IR ۱۳:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    2 0
    در کشور ژاپن برق برای تمام مردم رایگان است و دولت تاکید دارد مردم بجای مصرف سوخت فسیلی از برق مجانی استفاده کنند تا هوا الوده نشود در گرجستان هم برق رایگان است محض اطلاع جناب مدیر توانیر
  • IR ۱۳:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    1 1
    ای آقا ما که اقتصاد بیستم دنیاییم و تولید علممون گوش فلک رو کر کرده و خدا هم بهمون گاز طبیعی داده نمی‌تونیم بسوزونیم برق تولید کنیم؟!
  • IR ۱۳:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    2 1
    فقط ادعا دارن با حرف رتبه اول جهان هستن در عمل عقب افتاده ترین کشور جهانیم
  • حمید اصلانی IR ۱۳:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    4 0
    سلام .آقای مدیر عامل بفرمایید ما کی بحران نداریم؟ اکنون برقه .یوقت دلاره .یوقت مرغه .تخم مرغه.سیل.کرونایه .گرانیه .تورم. کدام بحران نیست تاوقتی یادمان میاد شمامسئولین یا کلنگ دستتان بوده برای ایجاد طرح یا قیچی برای افتتاح طرحهای آب ونیرو پس چی شد آن همه طرح ملی ؟؟؟؟؟
  • IR ۱۴:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    4 0
    تا ۲ درجه هواگرم میشه برق ندارین تا زمستان ۲ درجه سرد میشه گاز !
  • IR ۱۴:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    4 0
    دولت تزویر میخواد ماجرای بنزین رو برای برق هم تکرار کنه و این چرندیات فقط بهانه است. سه ماه است فقط تحمل کنید و عصبانی نباشید.
  • M IR ۱۴:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    3 0
    بعد جالب اینجاست خودمون برق نداریم برقو میفروشن به کشور های دیگه
  • IR ۱۴:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    3 0
    اسلاحتلب های بی شرف
  • IR ۱۵:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    3 0
    هنوز یک وات برق از انرژی هسته ای نمیتونید تولید کنید.واقعا نفع این هسته ای برای مردم چیه؟
  • IR ۱۵:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    3 0
    اگه دولت پول به شرکت مپنا بده این شرکت هرسال چندهزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی میتونه ایجاد کنه متاسفانه دولت پول نمیده
  • IR ۱۸:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    2 1
    بااینهمه بلا سرمردم حتما انتظارشرکت درانتخابات روهم دارید
  • IR ۲۳:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    0 0
    حکومت اشراف همینه دیگه ،خودتون رآی دادین اشراف محترم!عجیبه ارزانترین برق ، آب ،گاز ،بنزین ،کمترین مالیات ،بیشترین زدو بند ،بیشترین اختلاس و ......خداوکیلی به کدام بند وصیتنامه امام عمل کردیم؟بجای عمل کردن به مصوبات مجلس در مورد افزایش تدریجی و سال به سال قیمت انرژی ،یه دفعه قیمت بنزینو بالا میبرن بعد میشه اون داستانی که هنوز که هنوزه خوراک تبلیغاتی تمام شبکه های معانده،والله اگر یه فردی با سواد دیپلم رییس دولت بود بهتر تصمیم گیری میکرد.ملت بازم لجبازی کنین و یا رآی ندین یا اگه رآی دادین دو باره تکرار کنین! به اشراف رای بدین.چون این انقلاب متعلق به اشرافه!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس