کد خبر 1255911
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۱
پرچمداری دوج کوین در بازار صعودی رمزارزها

دوج کوین بالاترین صعود روزانه را در بین ارزهای مهم دیجیتالی به ثبت رساند.

به گزارش مشرق، ارزهای دیجیتالی در حال لذت بردن از سرمایه های جدید و رسیدن به قله های قیمتی جدیدی هستند که از ماه می به ثبت نرسیده بود. در مورد بیتکوین، خط روند قیمتی موفق به شکست شاخص های میانگین متحرک ۲۰۰ روزه و ۱۰۰ روزه شده که انتظار می رود این مساله باعث ورود معامله گران با انگیزه بلندمدت به بازار شود. دوج کوین- ارز محبوب میم بازها- نیز پس از هفته ها بلاخره مقاومت سنگین ۲۱ سنتی را شکست.

بازار شایعه پذیرش بیتکوین و سایر ارزهای دیجیتالی توسط شرکت های بزرگ کماکان داغ است. پس از آرامکو و آمازون، شرکت شیائومی هم پذیرش رمزارزها را تکذیب کرد. پیش از این برخی از منابع خبری اعلام کرده بودند نمایندگی این شرکت در پرتغال اعلام کرده است امکان خرید محصولات با استفاده از رمزارزها وجود دارد. به گفته یک سخنگوی این شرکت، نمایندگی پرتغال متعلق به طرف ثالثی است که مستقل از دفتر مرکزی عمل می کند.

در ادامه تلاش ها برای استفاده از ارزهای دیجیتالی در مبادلات پولی ملی، یک سناتور اروگوئه ای طرحی را به مجلس ارایه کرده است که در صورت تصویب، باعث قانونی شدن رمزارزها به عنوان ابزار پرداخت خواهد شد. تب ارزهای دیجیتالی در آمریکای جنوبی محدود به اروگوئه نیست و برخی نمایندگان مجلس پاراگوئه در حال انجام تلاش مشابهی هستند. پیشتر السالوادور به نخستین کشور جهان تبدیل شد که بیتکوین را پول رسمی خود اعلام کرد.  

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۱۷۹۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۳.۴۱ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۵۰ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیت کوین و ۱۸ درصد در اختیار اتریوم است. بیت‌ کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معامله‌گران بر بستر بلاک‌چین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.  

به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتال (تا ساعت ۱۳ ظهر به وقت شرقی)؛ این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت کوین

قیمت: ۴۳ هزار و ۶۳۲.۰۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۴۴ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۵.۶۶ درصد افزایش

۲- اتریوم

قیمت: ۳۰۶۱.۹۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۰۸ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲۴.۸۶ درصد افزایش

۳- تتر

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۱ درصد افزایش

۴- بایننس کوین

قیمت: ۳۵۰.۲۸ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۱۹ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۵.۶۴ درصد افزایش

۵- کاردانو

قیمت: ۱.۴۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۵۵ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۰.۲۱ درصد افزایش

۶- ریپل

قیمت: ۰.۷۹۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۶.۲۰ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۷.۱۴ درصد افزایش

۷- دوج کوین

قیمت: ۰.۲۴۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱۶.۹۱ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۷.۲۶ درصد افزایش

۸ - یو اس دی کوین

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۱ درصد افزایش

۹- پولکا دوت

قیمت: ۲۰.۳۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۸۱ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲۴.۲۰ درصد افزایش

۱۰- یونی سواپ

قیمت: ۲۷.۴۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۸۰ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲۹.۶۸ درصد افزایش

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۸:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۷
    1 0
    بسم الله الرحمن الرحیم ۱. لازم است همه فعالیت‌ها از جمله معامله و تجارت، بر اساس شروط دین مبین اسلام انجام شود. مشخص بودن کالای مورد معامله، یکی از شروط حلالیت معامله است. با توجه به این که اعداد دیجیتال فروخته شده به عنوان ارز دیجیتال، فاقد پشتوانه کالایی در بانک مرکزی کشورها بوده و خدمت دیگری متناسب با قیمت آن نیز اعطا نمی‌شود، خرید و فروش آن جایز نیست. ۲. به دلیل فقدان پشتوانه کالایی و عدم ایجاد ارزش افزوده، سود حاصل از این قمارهای دیجیتال صرفا ناشی از ضرر طرف‌های دیگر معامله در زمان حال یا آینده بوده و از این نظر، مشابه قمار و نوسان‌گیری بورس، ارز و مسکوکات بوده و حرام است. ۳. ارزهای به اصطلاح دیجیتال، فاقد پشتوانه رسمی کالایی در بانک مرکزی کشورها بوده و استفاده از عنوان "ارز دیجیتال" یا تصاویر سکه از طرف صاحبان آن، موجب تغییر ماهیت آن نمی‌شود. ۴. پذیرش آن چه ارز دیجیتال خوانده می‌شود توسط برخی شرکت‌ها برای خرید و فروش، موجب حلالیت آن نمی‌شود. اعداد دیجیتالی که توسط برخی شرکت‌ها از مشتریان دریافت می‌شود، در همین بازار به مشتریان دیگر فروخته می‌شود تا ضرر افت قیمت آن‌ها به شرکت‌ها وارد نشود. استفاده شرکت‌های مذکور از این بازار، مشابه استفاده آن‌ها از هر دارایی حرامی بوده و مجوز این‌ معاملات نیست. ۵. مسلمین و رسانه‌ها، از معاملات حرام و مشکوک و ترویج این ‌معاملات که موجب ناخشنودی پروردگار متعال است، جدا خودداری نمایند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس